Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][Tut] Dmg Hack Po Akutalizacji 9.11.2010R

Cupidyn

Heh  

659 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy DmG Ci dzia?a?

• Tak dzia?a.
      350
    • Nie dzia?a w ogóle.
      309

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 379
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Działa to na skille ? @Up 1. Strrentuj i spatchuj czystego metina.

2.Zamknij proces metin2client.bin w menadżer zadań - alt + ctrl + delete

3.Otwórz plik index w folderze pack za pomocą notatnika i zmień teskt według wkazówek Cupidyna.

4.Wklej pliki kamer_pc.epk , kamer_pc.eix do folderu pack i nie usuwaj normalnych plików pc.

5.Zrób obejście według podanego na tutku sposobu lub ściągnij gotowe - ktoś tu zuploadował poszukaj w temacie.

6. Znajdź temat z tutem jak zablokować hs i wklej hs od kamera z jego strony po czym zablokuj go programem lock.

7.Graj.

Ja tak zrobiłem i mi śmiga

Opublikowano

Musi być pobrany najnowszy metin ze stronki!

Jak zablokujemy Hshielda (wgramy 4) to bedzie nas kickac.

Ps. jak piszecie na gg to pisac odrazu problem a nie ''masz czas''

KOCHAM MINECRAFTA

Opublikowano

wyskakuje "pc2 niemożna otworzyć" co mam robić, proszę o rade

"Wyznacz Sobie taki cel, że gdybyś go osiągnął, to zwaliłby Cię z nóg."

The Secret

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

mam czyste pliki pc i pc2 dodałem pliki kamer_pc2 które są z dmg i w index podmieniłem tylko pc2 na kamer_pc2 ale teraz jest jakby wogole niebylo dmg tak jak na czystymmetku , co mam robic ;p

The Secret

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

No mówic jak do slupa..

Obydwie linijki mają zostać zmienione, nie tylko pc1 albo pc2.

W Index linijka ma wyglądać tak.

231t.png

KOCHAM MINECRAFTA

Opublikowano

Jeśli działa na skille ,mógłbyś proszę dać link do jakiegoś odpowiedniego downloadu , mam sporo na kompie ale żaden nie działa ,posypie się sporo plusów.

Opublikowano

Nazwy Pc maja zoostac zmienione z Plikami z Dmg ? czy te czyste pliki Pc maja miec nazwe kamer_PC2

Ktore pliki maja miec przed nazwa kamer ? czyste czyz dmg ;p

Opublikowano

@MlodyBazyl Pliki z dmg maja miec przed nazwa kamer ponieważ one są zmieniane a jak w Index ustawimy zeby tych nie zmienialo bedzie ok.

@eloelo122 Ja mam od DrMagk

KOCHAM MINECRAFTA

Opublikowano

ok mam czyste pliki pc i pc2 index tak jak mówiłeś i pliki kamer_pc2 i teraz niewidze żadnej postaci z pc2 a z pc widzę jak się zalogowałem to mam sztylety wbite w ziemie. i teraz co zrobić żeby było można chodzić i żeby było widać postacie z pc2 ?

The Secret

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

mi coś nie działa , zmieniłem w linijkach na " kamer_pc " tak samo nazwy plików od DMG , np. zamiast PC2 dałem " kamer_pc2 " wkleiłem te pliki , i usunelem tamte pliki PC i PC2 . i wyskakuje mi błąd " Pack/pc.epk nie można otworzyć " ; /

Opublikowano

luszie mam 4 pliki powiedzcie na jaka nazwe zmienic by bylo poprawnie

pc2.eix

pc2.epk

PC.eix

PC.epk

Tu nic nie zmieniaj, wklej jeszcze z dmg i wtedy zmien na pc (przed wklejeniem zmien)

ok mam czyste pliki pc i pc2 index tak jak mówiłeś i pliki kamer_pc2 i teraz niewidze żadnej postaci z pc2 a z pc widzę jak się zalogowałem to mam sztylety wbite w ziemie. i teraz co zrobić żeby było można chodzić i żeby było widać postacie z pc2 ?

Wgraj dmg pc1 i pc2 i zmien je na kamer_pc i kamer_pc2 .

mi coś nie działa , zmieniłem w linijkach na " kamer_pc " tak samo nazwy plików od DMG , np. zamiast PC2 dałem " kamer_pc2 " wkleiłem te pliki , i usunelem tamte pliki PC i PC2 . i wyskakuje mi błąd " Pack/pc.epk nie można otworzyć " ; /

Czystych plików nie usuwamy.

Czytajcie dokladnie! W 1 poscie napisalem all.

KOCHAM MINECRAFTA

Opublikowano

Kompletnie tego nierozumiem , trzeba zmienić nazwe każdego pliku tak żeby był kamer przed nim o co Chodzi ?!?!

Mam czystego storrentowanego metka , zmieniam w index nazwe na kamer_pc i kamer_pc2 ok rozumiem

Po czym wypakowywuje dmg hacka od magk do folder pack robie obejscie i wlaczam metka?? przez obejscie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@hrabia Przed wklejeniem plikow z dmg, zmieniasz im nazwe na kamer_pc i wklejasz do folderu pack, odpalasz przez obejscie i dziala.

KOCHAM MINECRAFTA

Opublikowano

mam wszystko dobrze widzę postacie wszystkie, cisnę chmurę i jest ta animacja ze cały spot obrywa ale tylko obrywa 1 mob i tylko 1 raz. co teraz, wiem ze jestem niekumaty ale proszę o rade ;p

The Secret

Pomogłem? Daj +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...