Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Fishbot,Blok HS,Cpu Limit-A To wszystko działa na PL

mrowadsk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak tak jak będzie aktualizacja odrazu zamieszcze

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To nie wiem działa czy nie bo nie gram w metka ?

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

@up to do mnie? ;D Jeśli tak, to działa, ale raczej słabo. normalnie powinien czekać aż się pojawi dymek i dopiero wtedy po ok. 3 sekundach wyłowić, ale on jeszcze zanim pojawia się chmurka wyciąga wędkę i zmienia przynętę.

Opublikowano

elo robie tak jak mowisz zamieniam metin2client.bin na metin2client.exe uruchamiam injectora i loguje sie gra juz chodzi a injector nic... nie odpala pomoz mi z gorz thx.

srz ya spam

Opublikowano

Temat jest uaktualniany Wszystko działa

Witam dziś przedstawię fishbota który działa na metin2

a więc instrukcja

Więc teraz uruchamiamy metina z oryginalnego skrótu lub z obejścia

Injector po pewnym czasie powinien zniknąć i pojawić się okno z fishbotem

Konfiguracja :

Logujemy się ustawiamy bota wedle życzenia: pierwszy kwadracik pod rybą oznacza czy ma zabijać tę rybę a drugi czy ma ją wyrzucić.

Uwaga

Żeby odpalić dwa fish boty robimy tak :

1.Uruchamiamy 1 injector i 1 metka i tak do woli wink.gif

5.Cieszymy się z zarobionej kaski

PS.Powodzenia

Macie czasy wędek w zależności od jej poziomu:

Wędka ---> Fishdelay ---> Botdelay

+1 ----> 2850 ---> 4500

+2 ----> 2800 ---> 4500

+3 ----> 2750 ---> 4500

+4 ----> 2650 ---> 4500

+5 ----> 2650 lub 2900---> 4500

+6 ----> 2650 ---> 4500

+7 ----> 2650 ---> 4500

+8 ----> 2600 ---> 4500

+9 ----> 2600 ---> 4500

Download Fishbot

http://www.megaupload.com/?d=ZRSWO3ST 

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=a61300d0ccbbfc147726a091b9717c6ee226f24f89df0c31a7c4d9299412f7f4-1313603498

jak to sie pobiera??

Nie zezwalam na kopiowanie, i upload na inny serwer

Opublikowano

Wcale nie prawda byłem w m2 zdala od ludzi i fakt po tym dodatku halloween za szybko wyciaga wędke nawet jeszcze przed chmurka.Czekamy na aktualizacje.

Opublikowano

Kurwa z kąd ja mam wiedzieć kiedy będzie aktualizacja napiszcie sobie do .erpela

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

dzięki za aktualizacje fisha i wiem ze masz mało czasu.. ale jakbyś znalazł chwile to daj instrukcje dla ludzi zielonych jak po kolei to robić. u mnie jest taki problem, że włączam fisha ( razem z modem) no iiiii chwile łowi za chwile okno fishbota ginie, ale łowi nadal . tylko ze nie da się Stopować itp bo okna fishbota nie ma. Byłbym wdzieczny gdybys podał szczegółowe instrukcje jak to zrobić. nie chcę się narzucać . Pozdro .

Opublikowano

GM ma na to sposób usuwa po prostu zxnak [GM] i już ban i fish nie wykrywa

Ma ktoś do ODDania 30 lvl na feniksie lub na pożyczenie PISAĆ PW

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

ref

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

masz całą paczke tu Fb + injector

oglądaj film z pierwszego postu

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

Gdy odpalam bota a potem metina przez moda wyskakuje mi w bocie "Tworzenie zdalnego wątku nie powiodło się"

Po EN.

Proszę o pomoc !

Opublikowano

dzisiaj weszła nowa aktualizacja z Piekielnymi Katakumbami. czy wejdzie również nowy FishBot działająy na tej aktualizacji/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...