Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Fishbot,Blok HS,Cpu Limit-A To wszystko działa na PL

mrowadsk

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

U mnie to działa przez obejście które ja zrobiłem.

Mam pytanie czy te obejście co jest w folderze z FB różni sie czymś różni?

Dzisiaj miałem taka akcje,że zostawiłem 2 Fb,a pozniej gdy przyszedłem to Fb były wyłączone.Probuje sie zalogować a mi wyskakuje napis "Twoje Konto Zostało Zablokowane". Naszczeście sie okazało że żle przeczytałemi tam pisało pewnie pisało "twoje Konto Jest Zalogowane.Kolega mi sie zalogował,ale napedził mi strachu a na postaciach mailem po 20 małzy ;D

Opublikowano

@up hmm.. ja łowie już 3 tyg i tylko jeden ban nie mam pojęcia moze kamer mod no nie wiem

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

UP@

Daj se GM m2to ci nie zbanuje GM konto bo ja będzie kolo cb to sie metek wyłączy

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Opublikowano

mrowadsk ogarne to jescze raz bez KM. Czyli tak, ściągać Bypassa, blokowac logi i HSa i to wszystko..? Bo chyba wspominałeś coś o "errorlogach" jeszcze..

Opublikowano

@up wiem włąsnie u mnie 3 konta posżły się walić ;/ w tym 8kkk

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

@kurwa jak mam zaktualizowac skoro to nie moj fish i nie ma narazie aktualizacji ja go tylko tu opublikowałem

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

Ciągle wyskakiwał mi błąd error created... na czerwono, ale już działa, pobrałem wersje z elitepvpers i działa, nie wiem czy opcja GM działa..., 3.0.8 i 3.0.9 działają.

Jeśli pomogłem daj + ziom.

Opublikowano

FBek dziala tylko problem ze hack shield banuje ... Jezeli podmieniacie pliki HSa to nie wystarczy...

Co do tego to właśnie straciłem kolejne 3 konta razem chyba z 9 :/ no możliwe żeby GM to banował. Jakos uaktualnili progsy i nas banują automatycznie. Jak ktos dojdzie do tego jak i dlaczego prosimy o podzielenie sie tą wiadomością.

Opublikowano

Co do tego to właśnie straciłem kolejne 3 konta razem chyba z 9 :/ no możliwe żeby GM to banował. Jakos uaktualnili progsy i nas banują automatycznie. Jak ktos dojdzie do tego jak i dlaczego prosimy o podzielenie sie tą wiadomością.

ale od razu dostajesz bana w ten sam dzień kiedy puściłeś bota, czyyy ? bo ja wczoraj bociłem jakieś 1,5 h i nic ..

Opublikowano

W fb nie działą funkcja GM i wzieli się ostro za banowanie

Moje Tuty:

Wallhack

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...