Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Fishbot,Blok HS,Cpu Limit-A To wszystko działa na PL

mrowadsk

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czy w nowym FB za kazdym razem gdy go włączam musze ustawiac kwadraciki przy rybkach ?? wczesniej zaznaczalo sie to i ustawienia byly zapamietane a teraz widze ze za kazdym razem musze zaznaczac .

Opublikowano

już spoko, samo sie zapisuje . jeszcze jedno pytanko: czy wh działa ? kiedy ja wklejam pliki do Packa Metin mi nie dziala . podczas ładowania gry okno sie wyłącza i pozamiatane . ciągle to samo .

Opublikowano

ja te pliki fishbota zainstalowałem w folderze z metinem, i wszystko śmiga. Ale czy jest jakieś ryzyko że hs wykryje go w tym folderze dlatego ze on tam jest ? (mam hs bypass 1.4 usunołem errolog.exe i w errolog.txt zaznaczyłem tylko do odczytu)

Opublikowano

@up ale usuń errolog i errolog.txt usunąć zawartośc potem prawy i tylko do odcczytu

I hS lepiej zablokować

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

@up zainstaluj jeszcze raz fb najlepiej w głównym folderze metin2 i uruchom z oryginalnego obejścia które było w instalce

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

@up zaznaczyłeś funkcje GM 2 bo ja łowie hmmm 4 dni dzień i noc i zero bana

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

Ja usunąłem errolog,a errolog.txt nie bylo u mnie w folderze z metin2m.

Wczoraj łowiłem ryby i bot złowił mi 14 małży. Dziś odpaliłem FB i po jakiejś godzinie pokazał mi sie error ze znakami zapytania ???????? ????????. Myśle sobie ze to jest normalne bo czesto to mi sie zdarzało. Potem odpalam Fb i obejście a mi nie wyszukuje Chaneli (CH) normall czy bussy, tylko zamiast tego wyskakują kropki ... Nawet jak odpalam metka bez Fb przez obejście jest tak samo. Co z tym zrobić jeszcze raz zainstalować metina,Fb?? Proszę o szybką odpowiedź.

A i jeszcze jedno. Czym się różni GM1 od GM2?

Opublikowano

@up jak wyskoczyły Ci ???? to teraz pojawił eerorlog.txt

a GM1 to sam alarm a GM2 to alarm + wyłączenie fb

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

juz od paru dni używam tego bota, ale od wczoraj mam pewien problem. boce sobie przez jakies 40 minut a następnie podchodze do kompa i sprawdzam boty i prawie żaden nie łowi. kiedy wciskam stop a następnie start w okienku bota, zakładam mi robaka a nastepnie wyskakuje komunikat ze nie mozna tu łowić ryb, co jest grane? liczę na szybką odpowiedź

Opublikowano

2up kto mądry ma konta na jednym e-mailu

A co do hs to mówiłem żeby pobrać nową blakade nie sądzisz? wystarczyło poczytać w ostatnich postach

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

Uruchamiać przez oryginalne obejście zawarte w instalce nazywa się start metin2.bat

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

@up zainstaluj na pulpicie i już potem skopiujesz obejście itp do folderu z metkiem

Moje Tuty:

Wallhack

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...