Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Fishbot,Blok HS,Cpu Limit-A To wszystko działa na PL

mrowadsk

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra. Tylko mam jedno pytanie po ch*j dajesz paczki z virusami ?

I jeszcze do kurw* wrzucasz fake scany ?

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=6c3b15238635bbfd07e5ccbeb64dff346bf8e19ae86a79d9d545fb8ca24cfc0c-1250746901

0/43 Gz. a jakoś wirusy wykrywa... weź wyjdź i nie wracaj

PS. nie jestem dzieckiem mam 18 lat.

Po pierwsze to nie mój sca

Po drugie odrazu gotowce dął mi użytkownik HEX nie ja robiłem tego skana

po trzecie wypakuj pliki 7 zipem te które uważasz że mają keya i otrzymasz 3-5 plików otwórz wszystkie w notatniku i jak zoaczysz adres-email i hasło do niego-to będzie keylogger

Wtajemniczeni wiedzą o co chodzi

A u mnie nic takiego nie ma Więc pozdrawiam

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

Hahaha...

Można to tak zrobić że nie bedzie widać adres email ... Jak robił to jakiś koleś co się zna na C++ i innych to na pewno by nie zrobił takiego prostego keyloggera...

Więc już się zamknij bo mi Cię szkoda... Wrzucasz jakieś szmelce od kogoś z wirusami a potem się bronisz ze to nie twoja wina...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Hahaha...

Można to tak zrobić że nie bedzie widać adres email ... Jak robił to jakiś koleś co się zna na C++ i innych to na pewno by nie zrobił takiego prostego keyloggera...

Więc już się zamknij bo mi Cię szkoda... Wrzucasz jakieś szmelce od kogoś z wirusami a potem się bronisz ze to nie twoja wina...

A co moja wina napisalem injector od Hexa on ma nick bodajże Hex^

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

Mam problem. Otoz Jak mam [uG] INJECTOR - PERX lub Valkirie albo same sie kasuja jak wyciagne je na pulpit albo w [uG] INJECTOR - PERX po wpisaniu metin2client1.exe injector sam sie wylacza. powie mi ktos ocb. Antywirus wylaczony.! mam mcafee

Opublikowano

Mam problem. Otoz Jak mam [uG] INJECTOR - PERX lub Valkirie albo same sie kasuja jak wyciagne je na pulpit albo w [uG] INJECTOR - PERX po wpisaniu metin2client1.exe injector sam sie wylacza. powie mi ktos ocb. Antywirus wylaczony.! mam mcafee

Opublikowano

Wyłącz proces metin2 client1.exe

W injectorze perx wpisz metin2client1.exe i uruchom takie samo obejście jakie wpisałeś na górze

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

a wiesz moze dlaczego . sie injector sam kasuje .?

Bo w injectorze PerX są wiry i antywir ci blokuje

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

czy na wedke +1 na pewno jest 2850? bo mi od razu wyciaga jak zobaczy chmurke i bardzo rzadko lowi rybe... i czy mozna je minimalizowac?

wpisz czas i kliknij enable

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

Nie ściągajcie tego ... pochodził mi fb na nowym koncie 30lv 2 dni a konto 77lv poszło się jebać kurwa. Key`ów jest tam od chuja. Nie ściągajcie tego ...

Opublikowano

Nie bawilem sie zadnymi innymi hackami i tez mam KAV na kompie takze watpie zeby to cos innego bylo ... Ale z tymi wirami w injectorze to mogli by porzadek zrobic ... jedno jest pewne w metka na polaku juz nie bede ciorał bo to jeden wielki syf !!

Opublikowano

LUDZIE NIE OPOWIADAJCIE BZDUR!!!

PISAŁEM POSTY DOTYCZĄCE TEGO TEMATU PRAWIE MIESIĄC TEMU I OD TAMTEGO CZASU NIC SIĘ NIE STAŁO...

A WY SIĘ TERAZ OBUDZILIŚCIE I ZACZYNACIE PISAĆ JAKIEŚ GŁUPOTY O KEY'ACH...

PO PROSTU BRAK SŁÓW.

ban_pl_46860_389399.gif
Opublikowano

a ja mam taki problem ponieważ blokuje hs robię obejście włączam sharkbota włączam metina i wywala i pisze ze hs wykrył tego injectora pomóżcie dam + lub -

4566511400.png

Opublikowano

Obejrzyj filmiki

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

Wszystko ok. ale jak chcę właczyć 2 na raz to wyskakuje blad hs?? kombinuje ale nic nie moge zrobić :/

Musisz to robic szybko bo inaczej wykrywa

Opublikowano

zabijal jednak, ale teraz jest dziwne bo niby lowi i dzialam na 3 postaciach. i na jeden widze przez 1,5h zlowil 1 malze a na pozostalych 0 wiec nie wiem czy one lowia czy nie czy cos sie stalo;p

Opublikowano

zabijal jednak, ale teraz jest dziwne bo niby lowi i dzialam na 3 postaciach. i na jeden widze przez 1,5h zlowil 1 malze a na pozostalych 0 wiec nie wiem czy one lowia czy nie czy cos sie stalo;p

mysle ze po prostu nie masz szczescia a jak sie boisz ze cie zabija idz w jakies miejsce gdzie nikt nie chodzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...