Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Fishbot,Blok HS,Cpu Limit-A To wszystko działa na PL

mrowadsk

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A to spoko ;D

Bo ja myślałem, że jak klikam na to obejście to przez to trzeba włączać metka( bo się włącza czasem)

Ok dzięki ^^

+'ik ;]

P.S

Da rade jakoś auto wstawacza zrobić? ^^Bo nooby zabijają ;d

A i jeszcze co zrobić jak CPU milit nie działa Tzn. nie wykrywa mi metka?;x

Opublikowano

ale jeśli idze ban na konto tam gdzie FB to idze man na e-maila i na konta których e-mail dotyczy więc główna postać jest na innym e-mailu innym wiec ban nie pójdzie ?

Opublikowano

teraz banują tak np : dostałeś bana na koncie z Fb za chwilkę zalogowałeś się na głównym charze to tracisz 2 postaci Dlaczego ?

Bo trzba poczekać przynajmniej 5 godz i dopiero zalogować się na główną postać lub po prostu zmienić ip i zalogować się na głównego chara

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

Tak.

Ja odpaliłem dropa fishbota dostałem bana i główny od razu poleciał zgadzam się z upem.

bvzbvcjhsfsteamdfdgddf.png: Tubciu123

Nick w grze: [NoS] Tubciu

Dla mnie Liczy się plusioreknampc.png

Userbary i buttony:

18706.png

15221.gif

mpccopy.jpg

Opublikowano

@up ludzie z innego tematu mnie wyśmiali jak im to powiedzialem ;/

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

mam problem od razu po pojawieniu chmurki wyciaga przynete co zrobic??

Kurwa czytaj instrukcje ustaw czasy i kliknij enable

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

Moje pytanie jest takie mam kompa i laptop. Na laptopie jest FB a na kompie gram na głównym koncie. I teraz pytanie czy istnieje prawdopodobieństwo ze dostane bana na głównym charze za używanie nielegalnego oprogramowania ? wcześniej te konto z Fb było moim shopem

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam Problem robilem wszystko z instrukcja - wlaczylem injector gdy wlaczylem metina i mialem wybrac okno z gra injector sie wylacza i nic sie nie dzieje.. pomocy !

Opublikowano

Mi działa tyle że na jedno konto. Gdy próbuje włączyć 2 lub więcej to wyskakuje błąd o wysyłaniu logów przez HS i wszystko się wyłącza. Odpalam przez "[uG] Injector - PerX" bo ten drugi injector mi nie działa tak samo jak tobie na filmiku. Pozdrawiam i proszę o pomoc.

ostatecznawersja.jpg
Opublikowano

Siemka .

Mógłbyś mi podać jakiegoś dokładnego linka do inicjatora od Perxa czy coś takiego .

I Jak to dalej zrobić ?

bd wdzięczny .

bleach%20tag.png
Opublikowano

Siemka .

Mógłbyś mi podać jakiegoś dokładnego linka do inicjatora od Perxa czy coś takiego .

I Jak to dalej zrobić ?

bd wdzięczny .

bleach%20tag.png
Opublikowano

@up przecież jest cała paczka z downloadem w temacie wszystko tam jest instalujesz do głównego folderu i już

[poczytaj instrukcje

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

udało mi się na tyle zrobić do tej pory ,że uruchamia mi się okno bota , metin2PL i zara mi wyskakuj komunikat o treści : ''DETECT_GAME_HACK C:\Program Files\Metin2\PerX.exe co robić dalej ? ; // .

bleach%20tag.png
Opublikowano

Jest nowe blokowanie HSS które jest w temacie

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

ja jak włączam metka z clienta któregoś i potem odpalam Fish bota to zielone to pojawia się okienko "wybierz okno z metin2" no wybieram i nic znika i nic sie nie dzieje co jest ? ;/

Opublikowano

@up czytajcie instrukcje ustaw czas i kliknij enable ehhh tak trudno doczytać

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

Oczywiście nie działa na Tiverii :X Na Tiverii już żadne haxy nie działają...

Ludzie blokują w cheatach HackShielda z oficjalnych metinów, ale ze zwykłym privem sobie rady nie dają :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...