Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Fishbot,Blok HS,Cpu Limit-A To wszystko działa na PL

mrowadsk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najpierw łowiłemz 3 godziny . obudzilem sie w mieście potem z 2 h i z 20karasi tylko . teraz lowie z 30minut i nic....A I DO CZEGO SŁUŻY TA ROŚLINKA NA GÓRZE?!

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

+ sika proszę

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

Sluchajcie wszystko ladnie gra ale jak troche polowi to sie zacina tzn nie zacina tylko nic nie robi ... Trzeba dac stop i start jest jakas rada na to ???

Opublikowano

mhm... wszystko ładnie pięknie ale jeden mały problem , jest następujący

. Teraz ustawiamy bota nr 2:

* uruchamiamy plik "[uG] INJECTOR - PERX"

* w linijce "what to inject" wpisujemy metin2client1.exe i zaznaczamy "Automatically"

* w linijce "Add to injections list" klikamy "browse" i wyszukujemy plik "M2Fish.dll" który powinien być tam gdzie nasz fishbot

* konfiguracja początkowa bota zakończona

Gdy wszystko tak zrobiłem jak u góry, wyszukałem M2Fish.dll. potem mi się cały metin wyłącza , czemu tak to jest? nie mam lagów jak to robię.

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Opublikowano

Podczas włączania metka wychodzi błąd root/pack in version czy coś takiego

Czym jest to spowodowane?

Ten kaspersky już mnie wqrza...dodaje pliki bota do reguł żeby ich nie skanował a przy włączeniu bota on i tak go wyp*erdala :/

Bota musiałem instalować z wył. antywirem, może jak trochę jeszcze posiedzę to się uda żeby nie skanował tych plików :]

EDIT: Metin ma być spatchowany? Bo go nie spatchowałem i może dlatego wyszedł ten błąd?

Mam 250+ postów i 0% ostrzeżeń...jeszcze na żadnym forum tego nie osiągnąłem ^.^

Macie szczęście że chcę aby tak zostało bo ujrzelibyście "MAJONES'a" v2.0 :]

Opublikowano

@up spatchowany musi być

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

Ludzie proszę was NIE OSZUKUJCIE po co wam to GM was znajdzie i BAN 4 EVER jak zbanuje wasze IP to na metka już nie wejdziecie(chyba że macie neostrade tp i zmienne IP) PROSZE JESZCZE RAZ... fish bot nie odpowie innym graczom którzy do was napiszą : łatwy sposób na report..........

item-2512.jpg
Opublikowano

@up nie chcesz to nie używaj i gówno cie to obchodzi

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

Ludzie proszę was NIE OSZUKUJCIE po co wam to GM was znajdzie i BAN 4 EVER jak zbanuje wasze IP to na metka już nie wejdziecie(chyba że macie neostrade tp i zmienne IP) PROSZE JESZCZE RAZ... fish bot nie odpowie innym graczom którzy do was napiszą : łatwy sposób na report..........

Tak napisze do Ciebie "siema" kiedy łowisz i tez od razu mogę zrobić screena że nic nie odpisujesz...i dostajesz bana ^^

Nie bądź śmieszny...

A poza tym każdy to ściąga z własnej nie przymuszonej woli a jeśli chcesz wiedzieć to na "radiówce" gdzie jest rzekome stałe IP też się da je zmienić więc nic już nie pisz i WYJDŹ jeśli masz pisać takie pierdoły.

EDIT: spatchuje i storrentuje metka, tylko ten Kasperski mnie wqrza, muszę go rozgryźć żeby nie skanował i nie wywalał mi plików bota.

Mam 250+ postów i 0% ostrzeżeń...jeszcze na żadnym forum tego nie osiągnąłem ^.^

Macie szczęście że chcę aby tak zostało bo ujrzelibyście "MAJONES'a" v2.0 :]

Opublikowano

Mi nie dziala.

Otoz mam taki oto problem

Jak wlaczam Injector wybieram metin2client1.exe potem wlaczam metin2client1.exe wyskakuje takie cos:

unbenanntqez.jpg

Naciskam ,,OK'' metin2 sie wlacza wybieram postac , potem ustawiam FB naciskam ,,Start'' i wyskakuje takie cos:

unbenannt2yi.jpg

Prosze o szybka odp. dam + albo - jak kto woli

Opublikowano

Metina spatchuj

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

GÓWNO WAM POWIEM CZYTAĆ INSTRUKCJE WALI MNIE TO CZY MNIE Z -SUJECIE MAM DOŚĆ ODPOWIADANIA 50 RAZY TEGO SAMEGO

trochę kultury człowieku

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

A moze odpowiesz na to: Dlaczego jak rano wchodze to ekran jest zlagowany calkowicie albo jest czarny... ? nie wiem czy fb wtedy działa dlaczego tak sie dzieje ?

Opublikowano

siema mam ogromna prosbe kieruje ja do MROWADSK bo siedzialem caly dzien nad tym przegladnolem wszystkie posty na ten temat probowalem przez rozne obejscia rozne injectory i nadal nic. wciaz wyskakuje blad albo ze wrong wersjon lub detect game hack i niemam juz pomyslow co zrobic .(mam windowsa xp i net framework 4) moglbyc napisac dokladnie co i jak pokoleji bez pmijania zadnego szczegółu oraz linki do obejsc injectorow i dobrego pliku M2Fish.dll krok po kroku lub poprostu badz na gg jutro kolo 17 i napisz na moje gg 11071817 bede ogromnie wdzieczny jesli poswiecisz mi chwile czasu, ale mam nadzieje ze bedziesz mial satysfacke jesli zadziala. z gory dzieki niezaleznie od decyzji

Opublikowano

Witam. Wszystko ładnie działa ale po około 30 minutach bot się tak jak by zacina i metin też nie wiem o co może chodzic proszę o pomoc. Daje + bo bardzo mi zależy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...