Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Fishbot,Blok HS,Cpu Limit-A To wszystko działa na PL

mrowadsk

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zrobilem wszystko jak na video i dziala tylko te czasu mi cos nieniepasuja

kiedys na innym fb lowil 10 rybek na 10 minut a tutaj 1-3

mozesz podac jakies leprrze na wedke +3 2750 -4500 mam i slabo lowi

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Na tym gownianym hoscie to nie pobiore ;/. Daj na jakis inny. Jak Ci tak zalezy zeby zarobic to na hotfile wrzuc... Oby nie megaupload

Opublikowano

Na tym gownianym hoscie to nie pobiore ;/. Daj na jakis inny. Jak Ci tak zalezy zeby zarobic to na hotfile wrzuc... Oby nie megaupload

Nie nei chce zarobić a mega upload kozacko ciągnie

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

ogladnij

Jak widać to jakiś dzieciak czlowieku nie rozumiem ciebie załóż swoój temat a nie spamujesz jak jakieś dziecko 5 letnie powiem jedno ogarnij się i zrób coś swojego

Witam mi niestety nie działa bo gdy właczam metina to fishbot mi sie wyłacza i nie dzieje sie niestety nic jakas rada?

zrób tak jak na moim filmiku w pierwszej stronie i przeczytaj instrukcje

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

Ja używam injectora PerX i mi cały czas działa

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

A mi wszystko działa oprócz fishbota ponieważ raz zarzuca wędke a potem po wyciągnięciu jej przestaje i już nic nie robi rybek też zabijać nie chce ktoś wie oco chodzi ?

2999.png
Opublikowano

A mi wszystko działa oprócz fishbota ponieważ raz zarzuca wędke a potem po wyciągnięciu jej przestaje i już nic nie robi rybek też zabijać nie chce ktoś wie oco chodzi ?

Czytaj instrukcje ustaw czasy zabijanie i kliknij enable

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

Czytaj instrukcje ustaw czasy zabijanie i kliknij enable

oto chodzi że nie moge kliknąć tego enable wyskakuje jakiś błąd

2999.png
Opublikowano

RefreSH

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

Czy ktoś mówi, że to Ty kradniesz ?.

Twoja wstawka ty za nią odpowiadasz. Skąd mamy pewność że to nie ty zrobiłeś nam tego psikusa ?

Hah nie mam co robić tylko okradąć konta dzieciakom Zastanów się co ty mówisz pobrało to 1500 użytkowników i nikomu nic nie ukradziono

38bc973cd8702362m.png

Kurwa daj FB i jeszcze będą cię osądzać o keye pfff.....

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

91414327.png

Jak mi to wytłumaczysz używałem samego Fishbota od ciebie. System nowo postawiony zainstalowany tylko anty-virus. Komputer jest pod fishboty i inne boty dla gier. Lecz jeszcze nie instalowałem innych gier ponieważ gram na razie w metka. Pobrałem od Ciebie fishbota i co tutaj mamy... same keylogger trojany i ch** wie co ...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

91414327.png

Jak mi to wytłumaczysz używałem samego Fishbota od ciebie. System nowo postawiony zainstalowany tylko anty-virus. Komputer jest pod fishboty i inne boty dla gier. Lecz jeszcze nie instalowałem innych gier ponieważ gram na razie w metka. Pobrałem od Ciebie fishbota i co tutaj mamy... same keylogger trojany i ch** wie co ...

Pozdrawiam nie wiem czemu masz tyle keyów nie moja sprawa ale dużo użytkowników ci powie że mój Fb jest czysty

Jak w FB był key był miał bana na forum

Moje Tuty:

Wallhack

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...