Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Fishbot,Blok HS,Cpu Limit-A To wszystko działa na PL

mrowadsk

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam. Wszystko ładnie działa ale po około 30 minutach bot się tak jak by zacina i metin też nie wiem o co może chodzic proszę o pomoc. Daje + bo bardzo mi zależy.

Opublikowano

Witam gdy pobralem juz wszystko to wchodze pokolei jak na fimlimiku a tu w pliku pobranym jest metin2 i proboje go otworzyc i pisze ze cos jest zle pobrane i ze nastepne pobranie moze to naprawic sciagnolem to z 5 razy i nic prosze o pomoc ;/

Opublikowano

A dokladnie pisze ze "Uruchomienie tej aplikacji ni epowiodlo sie,poniewaz nie znaloziono DevIL.dll.Ponowne zainstalowanie aplikacji moze naprawic ten proble." a zainstalowalem z 6 razy ;/

Opublikowano

@up ma być w głównym folderze zainstalowane metin2 żdna np D:metin2/Fishbot tylko D:Metiin2

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

A moze odpowiesz na to: Dlaczego jak rano wchodze to ekran jest zlagowany calkowicie albo jest czarny... ? nie wiem czy fb wtedy działa dlaczego tak sie dzieje ?

Opublikowano

Działa - dzięki!Plus poleciał. Na początku źle zrobiłem bo nie napisałeś/nie doczytałem, żeby zainstalować bota do folderu z metinem. Oglądnąłem twój filmik, dowiedziałem się że trzeba właśnie tam i hula. Dzięks!

Opublikowano

Mam pytanie, Do czego jest ta ostatnia Opcja (statistic Mode) ? na jakiej zasadzie to działa. ?

i takk jak UP up napisał, dlaczego po całej nocy łowienia, ale i nie tylko bo czasem po godzieni, jestczarny ekran ? trzeba restartowac M2 ;/

Opublikowano

Aplikacja metin2 tak ma w skałach nie da się łowić

Jak ktoś ma konta na feniksie puste lub z jakimiś postaciami to przyjmę

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

@up ehh to zależy od szczęścia a nie od fishbota

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

Witam moje 1 pytanko. Robaki i łowienie pod którymi klawiszami ustawić ?? I jeszcze podczas klikania start wyskakuje mi taki błąd: Zugriffserletzung bei adresse 029CB3C9 in Modul 'M2Fish.dll'. Lesen von Adresse 00000000.

Opublikowano

Zaktualizuj metina ehh to jest nowy fb i nie trzeba ustawiać łowienia

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

Mi nie działa ten fish bot od ciebie, bo jak pisze żebym kliknął na okno metina to jak klikam to fish bot znika, przez injector wszystko śmiga, ale ja chce jakoś 2 kontami łowić :F

Jestem za Realem Madryt :]

xqez5d.png

Opublikowano

Mi nie działa ten fish bot od ciebie, bo jak pisze żebym kliknął na okno metina to jak klikam to fish bot znika, przez injector wszystko śmiga, ale ja chce jakoś 2 kontami łowić :F

w filmiku obejścia jest pokazane wszystko obejrzyj sobie

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

Nie działa. Zrobiłam tak jak w instrukcji i we filmiku i po włączeniu twojego programu i obejścia metina lub odwrotnie fishbot znika metin działa i nic więcej się nie dzieje!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...