Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hybrid [Pl] [Dedyk]

Arymanik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 177
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Adminnie. Ile trzeba czekać na SMS zwrotny z kodem?

Witam, proszę Cie abyś wysłał mi maila na [email protected] z Twoim numerem telefonu. Widać panowie z JustPay mieli mały problem z systemem. Postaram się dostać Twój kod i odesłać Ci mailem w ciągu najbliższych 120min. Przepraszam że tak długo. Ale system im chyba padł.

Widzę 4 zagubione SMS, z paczki zniknęły 4, w raportach ich jeszcze nie ma.

Jak otrzymam raport, to będą kody. Spokojnie bez obaw. Każdemu prześle jeśli dobrze wysłał tego gupiego SMS.

Czas oczekiwania na raport to jest 24h odpoczątku dnia więc do 24.00 powinien mieć;P

Zrobiłem konto wyslalem smsa a tu konto nie istniejeje;d;((

Wyślij maila na [email protected] orazpodaj swój niby login to podam Ci ten który masz:P może pomyliłeś coś ;P

I podaj KOD SMS to od razu odzyskamy Twoje konto:)

admin2r.png
Opublikowano

Moim zdaniem to przesada z tym płatnym rejestrowaniem gdyż np ja uważam że na grę nie opłaca się wydawać pieniędzy.

Rozumiem to że trzeba zapłacić za takiego DEDYKA.

Opublikowano

Boże czy was naprawdę mama nie kocha i nie chce wam konta na komie doładować?? Albo trudno kupić sobie doładowanie za 5 zł?? Serwer godny uwagi , lecz nie zagram , ponieważ mam za dużo nauki , a to serwer na który trzeba poświęcić trochę dni ;d

fcnz34.gif
Opublikowano

Ps Krzysztofa yy 50gr to co Arymanik bd mial z tego 10groszy? Nieoplacalne

Nie chodzi o zysk, bo mam tylko 80gr, może i się razem zbierze ładna kwota.

Co do ludzi którzy pisza serwer padnie, poprzedni trzymał 4 miesiące z czego 1 miesiąc u mnie w domu 24/7....

I właśnie ta ładna kwota pójdzie na serwer.

Tyle ode mnie:)

admin2r.png
Opublikowano

Bardzo Dobry pomysł z ta rejstracja płatna chociaz mniej dzieci -10lat bedzie >D

sygnaaa.jpg

nie interesują mnie wasze plusy i minusy, nie potrzebuje ich, nie zbieram ich.

Moderator serwera MPCForum.

Nick w Grze:xAdeHade staram się na globala =)

Opublikowano

Nie wiem co jest Ary, ale wczoraj normalnie grałem, a dziś już "Twoje Konto jest zablokowane", nie wiem dlaczego..

Proszę Cię jakoś wejdź na gg, może się to wyjaśni..

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

No tak...

Co mają powiedzieć ci ktorzy sa za granica i nie maja zadnej "mozliwosci" wyslac tego sms'a

moglbym wyslac za euro ale tak sie niestety nie da.

ja osobiscie mieszkam w Irlandii z 3kolegami ktorzy tez by zagrali. pozniej jest 2 z Anglii ktorzy tez nie maja jak zagrac.

wiem Arymanik ze i tak bedziesz mial to za przeproszeniem w "dupie" no ale coz takie zycie..

zaraz mi ktos bedzie pisac pewnie "oo kto ci kazal sie wyprowadzac, kup se bilet lec do polski i sam se sms'a wyslij noobie"

ale trudno.

Pzdr & dziekuje, dobranoc

Jeżeli ci pomogłem lub wniosłem coś do tematu to kliknij "Lubie to".

mca.png

Profesjonalne tłumaczenie tekstu [Angielski -> Polski] lub [Polski -> Angielski]. Napisz na pw lub gg a sie dogadamy !

Opublikowano

Moim zdaniem serwer najlepszy. Na Ahrimanii grałem uzbierałem 500kk na stal zbierałem potem wchodze 10kk i sie zdenerwowałem. Mam nadzieje że tutaj tak nie będzie. I podoba mi sie pomysł ze średnimi w każdej broni. Bojowy +9 z 2x większym dmg i sr:) Cudo:) Full + i 5 ode mnie.

Opublikowano

Co wam szkodzi 3,66zl?

Ary ma tylko 80gr z tego..

A serwer jest naprawdę bardzo dobrze dopracowany, najlepszy chyba jak dotąd, dlaczego?

Dobry drop przedmiotów, masa ale to masa questów, np. jak na 25 lvl nie ma questa to na 26lvl są 2 questy.

Jest naprawdę masa..

No i b.dobry klient gry.

Polecam grać tam.

Ja niestety na razie mam bana, za bug pd, ale może coś się uda wskórać.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Jezu, wasze rodzenstwo wydaje wiecej na te zjebane upominki lub opisy graficzne na nk lub gg, ktore sa w ogole zbedne...

A wy nie mozecie wyslac sms za 3,66 zeby pograc z kumplami...

4zl to nie pieniadz ale na serwerze odrazu mniej noobow i lepiej sie gra

Opublikowano

@up2

Mowisz że "4zł to nie pieniądz", może dla cb to nie pieniądz :/ ale dla mnie pieniądz nie śmierdzi, jak i dla niektórych ludzi. Pzdr.

Opublikowano

Mam pytanko: z tego kodu co dostane sms można załozyć 2/3 konta? bo nie chce płacić za buffa i sklep jeszcze raz. Fajnie jak by się dało takie coś wprowadzić ze 1 kod można powiedzmy na 5 kont użyć.

Opublikowano

powiem ci ze najlepszy sposób na utrzymanie serwa to zrobienie jakiegoś v3(miasta) z którego gracz nie będzie musiał wracać do city po potki gdyż all handlarze będą tam a moby będą dawały tyle expa ze szczeka pada ja bym wysłał na przepustkę do takiego miejsca

Sklepy sms do serwerów mc, launchery non-premium i premium, własne klienty do gry z "kostomizowanym" menu, aplikacje statystyk serwera na androida.

Pisz śmiało na priw co potrzebujesz. Odezwę się jak tylko przeczytam wiadomość.

Opublikowano
świetny sposób na zabezpieczenie serwera

Jak płacenie za granie na prywatnym serwerze może być sposobem na zabezpieczenie go? Dzieciak weźmie telefon mamy, wyśle sms i gra. Co za problem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...