Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hybrid [Pl] [Dedyk]

Arymanik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 177
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Boże poczekajcie trochę ;p;p jeszcze pogracie ;p jak dobrze będzie

Ahrimania-88lv OFF

EliteMt2-106lv OFF

LomaxMt2-91lv OFF

Hybris-1lv + ON

Opublikowano

Szkoda aryman ze wbiles na profil i mi nie dales zadnej szansy zagrania na serwerze widac mniejszosc graczy to mniejszosc graczy.

Nie wiem czy mi nie wierzysz ze mieszkam za granica czy co ? A chcialbym pograc na serwerze to moze jednak bys mi dal jakis sposob oprocz sms dostania konta. Przelew ? Czy cokolwiek.

wakow9.png
Opublikowano

"Plik jest chwilowo niedostępny. Spróbuj ponownie później." Coś nie tak z tym megaupload.

@Edit Już jest git

d04306e9c9d8682019d619c.jpg

Zbieram ---

Opublikowano

Super sciaglem zainstalowalem, tego 'super pro elo elo' clienta i h.. ten sam problem pzdr.

Solucja do G Data

W programie antywirusowym możesz zdefiniować jako wyjątki napędy, foldery programów lub   pliki, z którymi pracujesz na bieżąco. Dzięki temu szybkość pracy znacznie się poprawi.  

Pamiętaj jednak, że wyłączanie poszczególnych lokalizacji z monitorowania przez Strażnika   powoduje zwiększenie ryzyka infekcji. 

W sekcji Skanowanie kliknij przycisk Opcje... i wybierz zakładkę  Strażnik. Następnie kliknij przycisk Wyjątki... aby otworzyć okno  konfiguracji wykluczeń. 

wyjatki.png

Źródło:

Serwis GData.PL

admin2r.png
Opublikowano

Ary byl taki mily i dal mi kod;] Jest juz mam wylaczylem tego straznika;p Tylko jak probowalem wejsc to blad a pokazuje norm;] Dobra teraz to juz chyba bd dobrze;p Dobra sprawdze jutro lece. Zycze milej nocki^^

A Ty Joaquin czemu mi nie wierzysz?...

Opublikowano

Żałuje że wysłałem sms'a na rejestracje nie polecam serwera.

I radze zmienić na stronie info o ratach zamiast 2000x yang 200x yang bo tak dropia yangi jak by było 200x...

Dziękuję dobranoc.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Czy moge sie dowiedziec na ktorym lvlu bd cos wiecej misji? bo mam 9 i nic a chcialbym pelki uzywac mam dopiero nie cale 600k..

@wow na 10lv 1 misja.. Zobaczymy jak to dalej bd;D

Opublikowano

Drogi Arymanie , nie dało by rady jakiegoś patchera zrobić do starego clienta... bo ściągnieciego tego zajmie mi 12h^^ a nie chce mi się tyle mieć włączonego kompa i nic nie robić.

Opublikowano

Czy moglbys pare rzeczy porpawic? Jak np. zmiania bonu? yangi to fajnie leca no ale porownujac do cen bonow... exp no z 10% by sie przydalo bo jak narazie mam 16lv i nie daje rdy spota na zaprzysiezonych a zeby zrobic lepszy eq musze z nich dropnac ulepszacze... Mam teraz misje u baek -go ta z kk i chwile to trwa zanim ubije te moby a zeby szybciej je ubic musialbym dodac jakeis bony no ale mam tylo 2,5kk wiec dodam 2 bony i na tym koniec. Pzdr. MisSsieK

Opublikowano

Hahahaha... Kto Ci będzie płacił, żeby zagrać na serwerze.. Temat do kosz'a najlepiej albo zamknąć bo sie robi spam.

No to tu się grubo mylisz, bo wiele osób chce zagrać na jednym z najlepszych polskich dedyków, jak narazie liczba zarejestrowanych graczy wynosi 766, ale wciąż rośnie.

Serwer polecam, wszystkie rzeczy u handlarzy i ich ceny są dokładnie przemyślane, nie ma osób, które siedzą pod handlarką 24/7 i zmieniają bony.

Pozdrawiam Czupi.

Ahrimania OFF

World of Warcraft OFF

Tibia OFF

CS 1.6 OFF

Need for Speed: World ON

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...