Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hybrid [Pl] [Dedyk]

Arymanik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ci ktorzy piszą ze serwer do dupy itp to niech wgl nic nie pisza bo nie ma takiego serwa jak ten, nawet nie wieci co na nim jest itp. wiec nie wypowidacje sie, a ze nie macie 4zl na komie, to nie moja wina.to nie jest majatek, a przynajmniej jest normalnie ucziwa gra bez zadnych haxkow, Tyle mam do powiedzenia.

• Odpowiedzi 177
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no skusilbym sie ale, jak to powiedziec zeby go nieurazic.. bedzie tak jak na ahrimani ( tak wiem ze DEATH kupowal od ciebie itemy za zł) prosimy o wplate na server ehh

ogolnie widze po ratach ze server nawet nawet...

Nie będę poruszać tutaj tego tematu, chciałbyś się dowiedzieć jak to wyglądało naprawdę zapraszam na gg 5681892

admin2r.png
Opublikowano

Każdy serwere arymanika konczy sie klapa zawsze jest is a w nim 6i7 bon i hwangi on robi serwy TYLKO pod zarobek niepolecam jego serwerów... Ale żeby robićpłatną rejstracjęto trzeba miec naprawde nawalone... tak wysle se sms za te 3,66 i z tego wejde na serwa a on mi sie nie spodoba... Serwer to Dno tak samo jak jego GA nie polecam!

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Stukniety...a czy placisz za cokolwiek na serwerze ..placisz za reje na forum konto w grze dostajesz gratis PROSTE!!

Sygna Poszla na spacer. wiosne mamy ;)

Opublikowano

Po pierwsze płacicie za konto na forum, a nie konto w grze...

Po drugie to jest publikacja serwera...

Więc skończcie z tym bezsensownym spamem. Prosiłem o opinie, a bunty xdd

Ary szczerze po jaki ch** komus konto na forum :> 75 % graczy nie maja konta na forum swojego sewera . zenada z tą oplata bo sie wam pracowac nie chce

Miota nim jak szatan !

Opublikowano

"Po pierwsze płacicie za konto na forum, a nie konto w grze...
Więc skończcie z tym bezsensownym spamem. Prosiłem o opinie, a bunty xdd"

To jest chore nikt nie chce konta na forum tylko w grze, a wiec nie ogarniam czemu mam płacić za cos czego nie chce ....

A to nie spam tylko opinie ludzi, zrobiłeś serva pod zarobek i nie ma się co wypierac bo każdy widzi jak jest.

Poczekamy trochę i odblokuje to "cudowne płatne reje" bo nie będzie "nikt" grał tam

Opublikowano

"Po pierwsze płacicie za konto na forum, a nie konto w grze...
Więc skończcie z tym bezsensownym spamem. Prosiłem o opinie, a bunty xdd"

To jest chore nikt nie chce konta na forum tylko w grze, a wiec nie ogarniam czemu mam płacić za cos czego nie chce ....

A to nie spam tylko opinie ludzi, zrobiłeś serva pod zarobek i nie ma się co wypierac bo każdy widzi jak jest.

Poczekamy trochę i odblokuje to "cudowne płatne reje" bo nie będzie "nikt" grał tam

Wy chcecie grać? Ale nie chcecie zapłacić za konto na Forum tak?

Nie rozumiem Was...

Jeśli nie checie grać to dajcie sobie spokój i idźcie gdzie indziej. Zaraz dojdziemy do 200 kont z czego około 70 graczy jest on-line, wcześniej jak dochodziłem do 100on-line to 50 One Hity i inne śmieci...

Milsza atmosfera jest.

Poza tym Forum to forum i naprawdę pomoga w komunikacji. Widać chcecie wejśc na serwer zagrać 15min i pójść, nawet pisać z ludźmi w grze/forum nie będziecie.

admin2r.png
Opublikowano

a moze jeszcze dał byś jakis % tych 3.66 na TVN nie jestes sam bez metina albo jakies inne harytatywne akcje bo na gre wydać 3.66? już wole wysłac do TVNa (bez urazy)

@EDIT

wiem że nie powinienem pisac tekiego postu typu bunt ale mógłbys np: ziwkszyc o ten 1 zł za konto na forum i troszke kaski na ta własnie akcje harytatywną i grał bym nawet i na forum bym sie udzielał bo fajna była by atmosfera bez 1hk (mniej ich by było) ale jak pisałem wole pomagać chorym dzieciom

nie zrozum mnie źle

@EDIT

oczywiście ZAPRASZAM NA SERWA I JEGO FORUM

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

Co do SMS...

Świetny pomysł! Mniej noobków i wgl. 3.66 to przecież nie fortuna a o ile milsza gra?

Świetny kontakt z GM bo miałem małe problemy to w kilka minut został rozwiązany. Za reklamę + a server serdecznie polecam!

Metin2.PL

Almanach - S7

40+ Dagger

Aaa... I LoFffciaM banankiIi :*

6648.gif

,user,by,serek.htm'>32927.jpg

31674.gif

6680.jpg

33983.png

34040.png

http://www.youtube.com/user/xForgeMetin2

Mam Wyjeb*** na plusy i minusy. Dawajcie co uważacie.

Opublikowano

Przypominam że opinia to opinia - Zła bądź dobra. Więc proszę nie mówić : Proszę o opinie a nie bunty!

Opinie może być zła bądź dobra , każdy ma inną . A jak dalej tak będzie to temat nie postoi.

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Jak można być tak ograniczonym, że się nie czyta tego co autor pisze, to ja nie rozumiem.

Może pora zacząć się zgadzać ze stereotypem metinczyka - idiota.

PŁACICIE ZA REJESTRACJE NA FORUM- FORUM-FORUM-FORUM-FORUM

Konto w grze jest darmowe.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

ja polecam server super sie gra to jest prawie tosamo co arihmania wkoncu ten sam autor ale mneijszy exp i neidropa smieci,0lagow serv dopracowanty w 100% mnostwo nowych questow serdecznie zapraszam

Opublikowano

Zamknijcie się, tutaj przynajmniej nie ma głupiego item shopu z 6/7 bonami i nie wiadomo czym. Wszyscy gracze są równi, tak jak w wowie więc server polecam, szczególnie sądząc po expie i dropu yang - duż oyang mało expa i tak powinny wyglądać servery, nie ma 6/7 bonów tylko zwykłe, miodzio. ^^ Za reje 3.50 nie dadzą, a przejebią na 6/7 bony na innym serverze 300 zł, idioci...

Czy bronie na 80 lvl będą miały takie same dmg jak na plu?

Opublikowano

kazde dmg broni jest wieksze np fms +9 ma 230+ na 240 okolo. i do tego " KAZDA " bron ma sr i um to jest + SErwer 100% POLECAM a 3.66 zl to nie jest duzo. Pozdrawiam

Opublikowano

płatna reje??? gosciu co ty myslisz ze co ze beda ci wysylac za kase smsy ?? chopie ja moge wyslac ale wiesz dobrze ze nie kazdy ma forse ja akurat wysle i zagram na serwerze ale chlopie z ta platna reje przesadziles

E9mwj60.png

Opublikowano

Tak po 1 . Za reje trzeba placic .... chyba cie poje...... chłopczyku.

Po 2 . "Wygląd broni +65 został zmieniony" Jeżeli przekolorowanie broni w paincie uważasz za Zminae wygladu to spoko.

A po 3 Zapraszam na Cavalos Sa zlote srebrne hwangi bronie na 100lvl i max 127 lvl narazie off ale niedlugo bedzie juz mozna grac.

http://www.board-cavalos.pl

http://www.cavalos.pl

Opublikowano

a za rejestracje zeby grac przecież sie płaci

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...