Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hybrid [Pl] [Dedyk]

Arymanik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 177
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gralem na poprzedniej odslonie Ahrimani i strasznie mi sie podobala:D Tylklo teraz mam problem reje... Mieszkam w Angli i nie mam jak wyslac sms-a wiec moze daloby sie cos zrobic wyslalem juz wiadomosc na pw;]

A ten client to poprostu cudo^^

Pzdr.MisSsieK

Opublikowano

Mi się teraz zdaję że z tą płatną rejestracją to bezsensu ponieważ tak i tak macie is w którym zarobicie też dużo a nie którzy mogą nie chcieć wysłać sms bo wolą wejść na takiego serwera który ma darmową rejestracje i tam zmarnować kasę na is.

Agres 

gladormt2 s2 - ON

Opublikowano

Server fajny jak najbardziej polecam i zapraszam do gry czeste eventy gmi czuwaja nad graczami zeby grali bez hakow i server na dluzszy czas a nie tak jak inne 2 dni i masz 99 eq +9 all

Zapraszam Do Chunjo

Nick CaM

^^ Kliknij tutaj w dól ^^

"Narodowiec, nie nazista. Prawdziwy Polak - nacjonalista! Czołem!"

CaM

Opublikowano

Ja takze mieszkam w irlandi i jedyna opcja wplaty to przelew/paypal a chcialbym pograc sobie na serwerze. Gralem na ahrimani dosyc dlugo. Prosze o jakis kontakt jak zalezy wam na graczach

wakow9.png
Opublikowano

Ary mam teraz 1 pytanie do clienta sciagnalem calego zaczynam instlowac a na koniec wyskakuje blad i ze nie mam pliku ''hybrid.exe'' co mam zrobic? sciagnalem ten plik przez google chrome z multiupload'a.

@edit sciagam jeszcze jakas latke;p zobaczymy co z tego bd;]

@edit2 I nic... Caly czas nie dziala... pisze ze nie ma pliku hybrid.exe dlaczego?

Opublikowano

Ludzie ja mam swoje 2 konta wysłane legalnie sms, dodatkowo mam 3 konta z tego.

Jak ktoś ładnie na pw poprosi to mu dam.

Misiek nie jestem biedny i raport za dubel post. Chcesz napisz na pw może dostaniesz ;>

Czekam na 2 osoby.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Wgraj łatke ze strony i powinno działać.

No wlasnie o to chodzi ze ja wgralem do packa i nic... A plik ktory sciagnalem to ten z multiupload

@edit Ary dzieki za kod i za wszystko ale nie zagram poniewaz moj antywir nie przyjmuje Twojego clienta i nie wiem co robic ale wtychodzi mi tam jeszcze jakis 1 problem;p ze nie mam jakiegos plike tak jak pisalem wyzej jesli znajde jakis sposob zeby grac to zagram;] Pzdr. wszystkich. zwlaszcza ktorzy zabrali szanse do gry innym... narka;]

Opublikowano

Każdy chce utrzymać serwer na swój sposób ,masz racje mniej noobów itp.a ten co pierwszy odpowiedział z 12-16lat + 0 mózgu!

a ty masz ile ? ^^

A tak w ogóle to server fajny ale nie wiem czy zagram masz +

Nie lubie metin2 ale gram ^.^

metin2_wall08.jpg

W Metin2: Husky,Jablonski45,iLoVePets

Ratuj swoich przyjacieli:www.uniteddogs.com,Peta.org http://www.petycjeonline.pl/petycja/petycja-w-sprawie-orzeczenia-bezwzglednej-kary-pozbawienia-wolnosci/66/4edb1574f9bbe414420000586cc78784

youtube.com/jablonski45 wejdz i dodaj ten film odnośnie Petycji

Ni e bądź cham jebnij -

Opublikowano

Tyle że zbroje to tam łatwo zrobić, a drop koło 70 medali przez 2 dni i miej dalej FMS +7 bo cały czas pali nawet expić nie mogę normalnie ;p;p

Ahrimania-88lv OFF

EliteMt2-106lv OFF

LomaxMt2-91lv OFF

Hybris-1lv + ON

Opublikowano

Grać się gra naprawdę bardzo dobrze i polecam serwer Hard ale da się do ogarnąć tylko te medale jedyny problem ;/

Ahrimania-88lv OFF

EliteMt2-106lv OFF

LomaxMt2-91lv OFF

Hybris-1lv + ON

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...