Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hybrid [Pl] [Dedyk]

Arymanik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 177
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ary powiedz mi , czy ten serwer jest na kliencie z twijego starego serwa? bo tam to sie gralo super;d a klienta bym nie musiał ściągać tylko ip w plikach ... ;d?

4ae6f56dfba0424eb5bce39426cc8c5f.0.gif

Jeśli Pomogłem to daj +, jeśli nie to odpuść sobie i nie bądź frajerem.

Opublikowano

Serwer godny polecenia, na dzień dzisiejszy najlepszy i najbardziej dopracowany priv w Polsce...

0 Cofek, 0 lagów, 0 dłuższych przerw, Bardzo pomocny i uczciwy GA, Miła atmosfera

Każdy inny priv przy tym się chowa

Dobry exp, drop, yangi... Nie jest to priv na 2 dni, żeby coś osiągnąć naprawdę trzeba się postarać i włożyć trochę czasu i umiejętności w ten serwer...

PO PROSTU ZAJE..... SERWER! NIC DODAĆ, NIC UJĄĆ!

ZAPRASZAM DO CHUNJO!

Opublikowano

NArazie niegram na cliencie bo na tym uploadzie co wrzuciles to 20 kb/s przy necie 2 mb/s : )Wiec jak mozesz wrzuc gdzies indziej to sciagne...

Opublikowano

Ary... można prosić o klucz ? Z góry dziękuje !

Opublikowano

Po prezentacji widzę, że to serwer w sam raz dla mnie - dlatego jestem skłonny poprosić o klucz rejestracyjny

Opublikowano

Witam, nie stac mnie zbytnio na sms poniewaz telefonu nie uzywam...

musze sam na siebie zrabiac... ;/ moglbym dostac jeden klucz?? odrazu mowie ze nie zmarnuje okazji poniewaz lubie pograc bez cheatow

pozdrawiam

Jebać to!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...