Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hybrid [Pl] [Dedyk]

Arymanik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Informuje wszystkich!!

W końcu macie możliwość przetestowania serwera!! Dostępna jest rejestracja konta ważnego około 24 Godzin!!

Osoby posiadające już konto w grze, forum, serwisie, nie mają możliwości założenia konta w wersji DEMO!

Użytkownik może posiadać tylko jedno konto DEMO!!

Jeżeli nie możesz założyć konta DEMO, znaczy to że już się logowałeś do gry chociaż raz, albo posiadasz konto!!

Zapraszam do gry!

Łączmy się w największą prywatną społeczność na serwerze Hybrid!!

Uwaga:

Jeśli Ci się spodoba serwer, musisz go aktywować kodem sms, tak jak podczas rejestracji nowego konta na Forum! Inaczej KONTO DEMO zostanie zablokowane po 24h od daty stworzenia!

Opcja została udostępniona dla osób które chciały by zobaczyć serwer, ale boją się zarejestrować.

Pozdrawiam Aryman

admin2r.png
  • Odpowiedzi 177
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cuż mogę powiedzieć.Server to cudo. Gra sie na dłużej a nie 2 dni 80 i all skile na p. Nowe Questy sprawiają ze gra jest o wiele ciekawsza. Niestety gra mało ludzi.Może na święta zrob reje za free to wbije wiecej ludzi ;]

Pozdro Dark

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

Serwer może i jest wypasiony, ale strasznie mało ludzi gra, serwer jest trudny, żeby coś osiągnąć trzeba posiedzieć, a ja nie mam czasu na takie pierdoły niestety ;\

Na privach nick:

Luka

=]

Opublikowano

Ta genialne masz pomysly . A jak mam z hiszpani ci wyslac smsa?? Duzo osob za granica jest a ty tak to utrudniasz . Jak juz robisz taki serwis to nie tylko dla PL. Next raz zrob w onebip sobie paysms i bedzie oks a nie na jakis chinskich serwisach zeby 3gr wiecej dostac za smsa

Opublikowano

Spokojnie.Z tego co wiem server jest zabezpieczony i nawet jeśli by padł to powstanie nowy server ze starą bazą ;] Ary dostał znaczące dotacje nie tylko z smsów wieć ma za co utrzymać server ;]

Zapraszam do gry ;]

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

Mam pytanko:

Czemu nie moge oddac tych kwiatow z 4 lvl do konca?

Mam klienta

Mam to konto DEMO

Nie moge wyslac sms na klucz

Opublikowano

A wes moze sprzedaj/daj kluczyk bo nie moeg wyslac sms

Zryles troche ze na +9 trzeba 15% tylko.Ale butki i tarcza mi weszla ;p

BTW:

Skad medale dropia na fms?

Opublikowano

Arymanik słuchaj, mam 10 lvl i cały czas niewiem co z 1 misją od biologa. Mam do wydropienia takie czerwone kwiatki (nazwa włoska) zebrałem je 10 tak trzeba było z wilków i za Chiny niemoge ich nikomu oddać ,aby skończyć quest.

Opublikowano

Witam,

Dziś do użytku weszło trzecie miasto, (dawne tereny gildii) możecie tam znaleźć nowe moby na 55-63 level, z dropem na limicie 40-70

Będą dropić takie przedmioty jak:

• Zaczarowanie Przedmiotu
  • Zwój Boga Wojny
  • Nowe Army Anielskie/Twarzy Diabła/Nieśmiertelności/Niebieskie
  • Bronie na 30 poziom
  • Maska Uczuć na 15min
  • Szansa na 2x Yang (3 Godzinki)
  • Fasolka Zen
  • Medale Konne w dużo większym %% prawdopodobieństwa!
  • Złota Szkatułka + i Złota Szkatułka
  • Złoty Klucz Błogosławieństwo Boga Smoków
  • Oraz inne ciekawe przedmioty!!

Exp z mobów jest od 4000 - 8000 za jednego Mobka!!

Yang jest także bardzo wysoki!

Idealna lokacja do expienia i wzbogacenia się dla poziomów od 40 do 70!!!

Wybierajcie między DT/V2 a nową lokacją w M3!!!!!

Zdjęcia!:

1223005704.th.jpg

1223005706.th.jpg

1223005713.th.jpg

1223005805.th.jpg

1223005826.th.jpg

Zapraszamy Hybrid!!

admin2r.png
Opublikowano

masz tam is?? Ty chyba nie wiesz co mówisz. Tutaj nie chodzi o takie serwery co tylko expisz i bijesz bossy. Każdy priv taki sam. Exp / drop i tak dalej tutaj masz misje żeby było ciekawie, a jak płaczesz, że reje płatne to idz na jakiś inny serwer co only exp i zmienianie bonów 24 godziny na dobę + jeszcze bot kamera ze śr i umkami. Takie serwery lubisz?? gdzie jest pełno botów??

Opublikowano

bony na diabły mi dają jakieś % na nie ;]

A co do płatnej reje ma ona na celu zapobieganie dzieciom neo na cheatah ;]

Poza tym masz do wyboru konto demo jak ci sie nie podoba to ni graj ale dla mnie serv jest zajebisty ;]

Opublikowano

Mam małą prośbe dla nowych graczy...w ramach prgramu partnerskiego przy rejestracji proszę wpisać nazwa polecającego server 'szymoon726'....was to nic nie kosztuje a mi pomoże ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...