Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Animemt2 [Pl] [Dedyk]

Bambus3k™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To nie przez przeciążanie serwera graczami, tylko ktoś znów pinguje. Bambus jednak tego nie zabezpieczył.

• Odpowiedzi 240
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1. Na serwer powracają lagi, co oznacza, że Bambus NIE zabezpieczył serwera. Co zrobił? Nie wiadomo, ale było to chwilowe.

2. Na serwerze jak i na forum władzę ma pewien pierdolec o nicku DragonSpirit (RespectXxX) który dał mi bana na IP za powiedzenie mu prawdy, która była uzasadniona. Za obrazę można zgarnąć perma na xacie, a nie na forum. Na forum za pierwszym razem o ile się nie myle było kilka dni, czy tam nawet ostrzeżenie. (regulamin forum, którego pan Respect i tak nie przestrzega bo wielokrotnie wyzywał ludzi na xacie)

3. Obiecanki - cacanki. Na stronie news o wprowadzeniu nowych szkat w grocie był kilka dni temu. Do teraz nic nie było z tym zrobione.

Ogólnie serwera nie polecam, choć tutaj gram z przywiązania i braku chęci rozpoczęcia gry na innym.

EDIT:

Dodam, że Bambus przesadza. Napisał, że są to ostatnie dni AnimeMT2, bo on ma dość. A kto mu każe zajmować się serwerem samemu? Przecież na pewno są na forum ludzie, którzy się znają na zabezpieczeniach lepiej niż Bambus i pomogliby mu. Ale nie, po co szukać, jak można wyłączyć serwer...

Opublikowano

JA też uważam bambusa za mistrza ponieważ zna się na rzeczy i stara się zabezpieczyć server tylko NEO Mu w tym przeszkadzają

Opublikowano

sa rozne polskie dedyki,ale na anime najlepiej mi sie dalo.Serwer wyjebany w kosmos,ale jak widac znalazl sie jakis inteligent ktory poprostu urodzil sie w 1 celu-dla wkurwiania ludzi..

Opublikowano

gralem na animemt2 mam 76lvl

ale nie polecam, zal mi tych zaczynajacych od nowa

nie lubie tak grac wole jak kazdy jest rowny

zrobcie s2 i bedzie spox to napewno zagram

wprowadzcie nowe misje bo te stare nuudne

i pomyslimy

Pozdrawiam,

Shrek & Bibix123

Pomogłem daj +? zapewne zminusujesz, ale to zależy od ciebie..

bo przecież nie każdy jest dzieckiem..

Opublikowano

Tak jak Spopi napisał tez myslalem o tym ,ze to ta strona jest jakas podejrzana . . .

Spopi wbij na forum AnimeMT2 i w dziale Dyskusje zaloz temat to Cie kazdy wyslucha.

Pozdrawiam

Opublikowano

@uP Bambusowi sie nudzilo wiec sobie napisal i tam odliczanie zrobil potem napsial zartowalem boze jaki nie ogar masakra;d

Opublikowano

Bambo Otworzyłem Sklep wylogowało mnie bo jakiś 3 minutach i mnie zbugowało jako sklep nie mogę wyłaczyć sklepu bo jestem zamieniony w sklep który im nie jest relog itp nie pomaga

Kraj Shinsoo

Nick Cados

@edit już pomógł mi koleś

Opublikowano

Boże.. wiesz jakie tam były luki..? Że zmienna wyciągana z bazy nie była dokładnie zdefiniowana i można było w nią cokolwiek pisać.

Ale nie o to tutaj chodzi bo sprawdzałem dokładnie. Serwer jest atakowany "floogiem na udp po portach m.in 22" =|

czyli jesli jest atakowany to mozna sei spodziewac ze dedyk nie zostanie przedluzony na nastepny/ne miesiace? bo nie iwesz jak zabezpieczyc?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...