Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Animemt2 [Pl] [Dedyk]

Bambus3k™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 240
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiecie.. coś się stało na OVH i w nocy jak mnie nie było serwer strasznie zlagował i wywaliło oprogramowanie.. Już od rana działa =P

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

Mam pytanie - Co się dzieje z tym serwerem?

Podczas expienia często wywala, teraz coś serwer się włącza i wyłancza.Napewno z tą stroną jest wszystko w porządku?

Nevrast - Ramsey - Jinno

Zapraszam:)

Opublikowano

Bambusku tego serwera nie można polecić... Navi, free IS jeszcze da się znieść, ale tej niestabilności serwera nie. Co dwa dni są jakieś je**ne problemy. Teraz znowu z logowaniem, ogromnymi lagami. Na ripa się nie da iść, bo zawsze na kluczach mnie wywala...

Opublikowano

@up

wyłączyć dmg

żałosny jesteś.Nie posiadam czegoś takiego.Poza tym jak, na cliencie? Wejś się zastanów z 5 razy, zanim coś powiesz.

@UP

czysta prawda..na początku wszystko było ok (może po za tym że cały czas było GM Mode i serwer off 1-2 doby..)

Nevrast - Ramsey - Jinno

Zapraszam:)

Opublikowano

zrób od nowa serwer dopracowany i z wlasna strona a nie pozyczona i wtedy wypuszczaj serwer bo tak to nie ma sensu ze on pochodzi chwile potem nie i tak caly czas.. bezsens czekam na jakis dopracowany serw z twojej strony bambusie

65726516.png

Jeżeli mój post Ci w czymś pomógł to kliknij

add.png

Opublikowano

Nie działa down na rapideo (file not found) natomiast z down ze strony zasysa po 50 kb/s, bez przesady, 3h czekać nie będę.

Opublikowano

@UP

Jakbyś nie wiedział, to nie było żadnego restartu kont po dłuższej przerwie serwera. Przed przerwą podobnych przedmiotów była, jest i będzie masa. Musisz się z tym pogodzić, bambus i tak nie zrobi resetu kont.

Opublikowano

Haha a jednak znowu off a miał być w 100% zabezpieczony i wgl tymczasowa strona serwa miała trwać 5 dni a te 5 dni dawno minęło Bambus3k skoro serwa nie możesz utrzymać i wgl takie problemy to po co go opłacasz co 2 dzien off serwera NIE POLECAM chyba że ktoś lubi grać co 2 dni w metka i bić się z kolesiami którzy mają eq z navi ( a mają bo ostatnio ribek na sklepie z 7 bonami był ;] a w końcu na serwie nie można dodawać aż 7 bonów... )

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@UP

Jakbyś nie wiedział, to nie było żadnego restartu kont po dłuższej przerwie serwera. Przed przerwą podobnych przedmiotów była, jest i będzie masa. Musisz się z tym pogodzić, bambus i tak nie zrobi resetu kont.

jakbys nie wiedzial TO BAMBUSEK MOWIL ZE ZOSTALY POBANOWANE OSOBY WRAZ Z EQ Z NAVI...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

jakbys nie wiedzial TO BAMBUSEK MOWIL ZE ZOSTALY POBANOWANE OSOBY WRAZ Z EQ Z NAVI...

Bawisz się w Strasburgera? Nikt z itemami z navi nie został zbanowany, prócz osób, które podpadły Bambusowi. A najlepsze jest to, że nowe itemki z navi ciągle się pojawiają, jak np. kruczek 51śred. 20 nieumarłe, 12 zwinność, 10 kryt... Na prawdę Bambusku nie wiem dlaczego psujesz swój serwer. Za kase z IS miałbyś więcej, niż za sprzedawanie rzeczy z navi.

Opublikowano

Bawisz się w Strasburgera? Nikt z itemami z navi nie został zbanowany, prócz osób, które podpadły Bambusowi. A najlepsze jest to, że nowe itemki z navi ciągle się pojawiają, jak np. kruczek 51śred. 20 nieumarłe, 12 zwinność, 10 kryt... Na prawdę Bambusku nie wiem dlaczego psujesz swój serwer. Za kase z IS miałbyś więcej, niż za sprzedawanie rzeczy z navi.

a ty potrafisz czytac ze zrozumieniem? czy ja napisalem ze zostali zbanowani? ja tylko pokazuje ze bambusek mija sie z prawda,nie pierwszy raz z reszta. mowil ze wszyscy co mieli eq z navi zostali zbanowani,a jak jest pokazuje ten zal opublikowany dzis na forum.ale tez jakis baran jak ma taki item to trzyma i nie pokazuje... no ale coz....

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Serwer zapowiada się fajnie . Lecz ja nie zagram ( wolę bardziej 4fun )

Mój Nick w Cs : ( I ) HaVe ( SkiLL )

Mój Nick w Mt2 : Woj : YaoSheng | Ninja : OwnedPL

10 [v]

20 [v]

30 [v]

50 [x]

75 [x]

100 [x]

150 [x]

200 [x]

500 [x]

1000 [x]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...