Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Animemt2 [Pl] [Dedyk]

Bambus3k™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 240
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nic nie ma jutro będzie wszystko ok ponieważ będzie OVH działać...

A problemów myślę że w najbliższym czasie już nie będzie żadnych, więc zamiast kwiczeć już lepiej zacząć grać.Ja znam ludzi, i ufam Bambusowi że to co pisze jest prawdą (na stronie głównej i tutaj na forum).A jak wam się nie podoba to idzcie sobie poszukać inny serwer, na gondorach, i innych takich grać co się zdecydowanie gożej trzymają.

Nevrast - Ramsey - Jinno

Zapraszam:)

Opublikowano

Codziennie słyszę tą samą gadkę, dzień w dzień serwer animemt2 pada, jak nie przez atak bash panela to przez problemy z ovh dość często słyszę że generalnie bambus jest zainteresowany projektem ale jak trzeba coś naprawić to on jest na mieście, w kinie, na siłce na świetlicy z kumplami itp Jego kumpel Dragon nonstop mydli oczy że na następny dzień będzie ok, a tutaj ku mojemu zdziwieniu dzieje się to samo. Liczba graczy non-stop spada, a IS drożeje. Na forum pełno postów od jakiś idiotów którzy reklamuja swoje hamachi, gm zagląda na serwer rzadziej niż ja do pani domu. I codziennie tylko ten tekst że "jutro będzie już działało", wracam podjarany i co? I jakiś idiota wypisuje bluzgi na czacie gmów. Bambusek nie zmienił portu do ssh i wielcie jest zdziwiony że mu ktoś zapukał, a firewalla bambus widział tylko na filmach. Jesteście niepoważni i jeśli to się nie zmieni to serwer padnie.

Pozdro 600v,

PawelSLU.

Opublikowano

Nie wiem czy nie zacząć szukać innego - sprawnego dedyka... Było fajnie, dzięki ale się skończyło. Bambus zrób coś bo serwer Ci pada. Jeżeli chodzi o mnie może wrócę jak już będzie dobrze.

aa98433926034301b187916074dbadce.0.gif

I widziałem ich wodza: przybiegł, mieczem skinął

I jak ptak jedno skrzydło wojska swego zwinął;

Wylewa się spod skrzydła ściśniona piechota

Długą czarną kolumną, jako lawa błota,

Nasypana iskrami bagnetów. Jak sępy

Czarne chorągwie na śmierć prowadzą zastępy.

Opublikowano

No nic czekamy az pierdolone dzieci ,ktore zazdorszczą bambusowi takiego serwera

przestana pingowac serwer i wysyłac ciagle zapytania na serwer . . .

Opublikowano

Serwera Polecam =) Szczerze miła atmostwera=P.Tylko jeden problem z Szanownymi Beznadziejnymi Administratorów Tego Badziewnego Serwera ,ktorym jest Tiveria po prostu Pan Sui rozwala nam serwa włącza GM MODE itp więc temu możecie się spodziewać lagów itp a ten Nup włącza GM MODE przez skrypty p2p.Więc Zapraszam do miłego używania chacków na Tiveria 1 HK itp i spamić im na Forum lub na serwerze Pozdrawiam.

>

Opublikowano

Nie mam żadnego związku z tymi "rzekomymi" atakami, których dokonać mógł każdy. AnimeMT2 nie traktujemy jako poważnej konkurencji, mało tego, nie traktujemy ich jako żadnej konkurencji.

9.png

userbarwb.png
Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Bambus, weź ogarnij tego serwa bo się kurwa grać nie da!!Wyłącz go na tydzień czy ile ale napraw go raz a porządnie.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Serwer doskonały

-0 bugów

Ale jednak mnie raty odpychają więc

Nie polecam za wolny exp

emo2kopials4.png

"Masz prawo wyboru miejsca, w którym będziesz robił, co Ci każą."

Opublikowano

Zablokowałem już wszystko co mogłem...

Serwer nawet nie odpowiada na polecenia typu"ping" "tracenet" itd...

Zblokowany spam na "icmp" ale widocznie ktoś mnie bardzo nie lubi =P

Ta osoba, która próbuje mi zniszczyć serwer to nie jest jakiś zwykły użytkownik,

to ktoś kto bardzo dobrze zna się na ruchu w sieci. Jak na razie walczę z tym

i już idzie mi coraz lepiej.

btw, jak ona zaatakuje resztę dedyków to po prostu poupadają.... Nie mówię tu o wszystkich ale większość na pewno =P

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

szkoda ze serwer znow on

ale czekamy na ciebie Bambus3k tylko zeby znowu nie padl

wiem ze ciezko jest , kiedys mialem jego czitera co znal sie na tym

to mi forum zjebal za ktore zaplacilem 100zl =P

Pomogłem daj +? zapewne zminusujesz, ale to zależy od ciebie..

bo przecież nie każdy jest dzieckiem..

Opublikowano

Problemów z pingowaniem juz chyba nie ma ,poniewaz zadnego laga nie bylo

tylko teraz jest problem z tym ,ze po jakims czasie logowanie pada . . .

Opublikowano

Teraz nie pinguje serwera, tylko dziwnie wyłącz Porty.

Bambusek Stara się naprawić...

Slowniczek

2rh7ebb.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...