Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Animemt2 [Pl] [Dedyk]

Bambus3k™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer podobno fajny, z tym, że administracja nie dba o graczy- nie można założyć konta od kilku dni. Poza tym, w shinsoo m1 na ch1 moze 2-3 osoby, generalnie na serwerze liczba graczy nie przekracza 400. Nie wiem czy warto poświęcać tutaj swój czas.

• Odpowiedzi 240
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

heh a powiem wam to sa + i -

+ bo nie ma neokidów = nie ma lagów

- bo mało Ludzi jest w Shinsoo

+ Bo można takiego 50 LlvL Opylić za bardzo dobrą kasę xDD

Opublikowano

yyy!!!!!! to wcale nie znaczy że anime off 4ever bo to wcale nie prawda bambusek się nie podda choć ktoś bardzo umiejętny i znający się na serwach/stronach internetowych chce mu w tym przeszkodzić

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Cados16 wyjdz prosze Cie . . . serwer off 5h a ten juz sra w gacie ,ze off4ever ,bo strona i serwer nie działa . . . Ogarnij

Serwer został wyłaczony przez bambusa w godzinach porannych ,dlaczego to nikt narazie tego nie wie

ale napewno wczesniej czy pozniej jakies info otrzymamy wiec spokojnie

na dodatek bambus znalazl swietnego informatyka ,ktory zna sie na rzeczy wiec serwer AnimeMT2 napewno tak szybko nie upadnie :>>>

Opublikowano

Kolejny, denny, polski, dedyk. Tylko dzieci IS mają szansę na rozwinięcie postaci.

Nie polecam!

diggydiggy.jpg

1300847486ujzezdzanie.gif

Koles dropnal dzika :P

Jeśli chcesz wynagrodzić moją pracę, to daj mi symboliczny +. Jeśli napisałem coś źle, napisz to w temacie, i jak tego nie poprawie w ciągu godziny, daj mi -.

Opublikowano

Hahahah Tacco zes teraz dojeb....

powiedz mi co znajduje sie takiego w IS ,ze tylko korzystajac z IS osoby te maja szanse na osiagniecie czegos wiecej . . .

Wiec co moge wznioskowac po twojej wypowiedzi??

NIE GRALES NIE KOMENTUJ!!!

POZDRO.

Opublikowano

Kolejny, denny, polski, dedyk. Tylko dzieci IS mają szansę na rozwinięcie postaci.

Nie polecam!

HAAHAHAHAHA! Ciekawe co masz takiego w tym IS że tylko te "dzieci" twoim zdaniem mają szanse.

Nevrast - Ramsey - Jinno

Zapraszam:)

Opublikowano

Tacco kurwa w każdym temacie piszesz,że serwer dla "DZIECI IS'u"... Bambus3k nie robi tego dla kasy,bo założe się,że więcej włożył w ten serwer niż zarobił.Pomyśl na drugi raz co piszesz.Zastanów się też nad wyzywaniem od dzieci bo sam masz 11 lat.Peace&Joy Christmas

DAJ MINUS (-)

Opublikowano

2xUP

Need ,jezeli nie ma nic do powiedzenia na temat AnimeMT2 to Prosze zamilcz

PS:Idz lizac dupe Respektowi to najlepiej Ci wychodzi =)

Opublikowano

2xUP

Need ,jezeli nie ma nic do powiedzenia na temat AnimeMT2 to Prosze zamilcz

PS:Idz lizac dupe Respektowi to najlepiej Ci wychodzi =)

Zmień kolor czcionki ,to ci najlepiej wychodzi =)

Najlepiej do cb pasuje różowy, pogrubiony.

TGLNeedQQ_eune_103_4_nozg.png

Znawca
Opublikowano

Nie polecam!

Tam nie trzeba IS żeby być pro.I nie twoja sprawa na to co ktoś wydaje zł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...