Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Animemt2 [Pl] [Dedyk]

Bambus3k™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 240
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak widze nadal tylko problemy i problemy z tym serwem Bambus3k nie może go na 1 dzień nawet zostawić hehe. A pewnie nadal bedzie próbował ale co to da skoro coraz mniej ludzi bedzie grało;p

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

No nic, szkoda .

Wiele osob na tym serwerze spędziło ponad 20 tyś minut i wszystko przepadło.

Wiele wydało realne pieniądze na IS.

Naprawde Bambus3k wielkie wyrazy szacunku za coś takiego. Włożyłeś w to naprawde wiele pracy.

Wierze jeszcze że uda Ci się wszystko naprawić

Pozdro i powodzenia ! =)

TTRocmxfX19ldW5lX19fMTk3X19fTlVMTF9fXzJfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fOF9fX25vbmVfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

jak widze nadal tylko problemy i problemy z tym serwem Bambus3k nie może go na 1 dzień nawet zostawić hehe. A pewnie nadal bedzie próbował ale co to da skoro coraz mniej ludzi bedzie grało;p

Kto ma zostac ten zostanie =)) Osoby ktore odejda okażą sie jedynie idiotami ktorzy w zlych chwilach serwer-a mowia '' zal bambusa on nic nie umie ''. Serwer dla niektorych osob podoba sie tylko wtedy kiedy jest wlaczony a jak cos sie stanie to odrazu '' bambus zly ''. Jestem pewien ze 99.9% ludzi ktorzy wypisuja takie rzeczy , nie daloby rady po 1 dniu : ) Bambus dalej probuje i robi co moze i tak miedzy nami to nie robi tego dla siebie tylko dla tych wszystkich kretynow co tylko narzekac potrafia...

Opublikowano

Kto ma zostac ten zostanie =)) Osoby ktore odejda okażą sie jedynie idiotami ktorzy w zlych chwilach serwer-a mowia '' zal bambusa on nic nie umie ''. Serwer dla niektorych osob podoba sie tylko wtedy kiedy jest wlaczony a jak cos sie stanie to odrazu '' bambus zly ''. Jestem pewien ze 99.9% ludzi ktorzy wypisuja takie rzeczy , nie daloby rady po 1 dniu : ) Bambus dalej probuje i robi co moze i tak miedzy nami to nie robi tego dla siebie tylko dla tych wszystkich kretynow co tylko narzekac potrafia...

pierwszy raz sie z toba zgodze=)

Opublikowano

No , ja tak samo co kolega wyżej. Pierwszy raz się z Tobą zgodze ;D

Ale i tak juz szukam nowego priva bo nie ma co robić , chyba ze serwer będzie ON , to looknę ;p

Trzymam kciuki bambo ^^

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Co do serwera te pingi napewno ustana Bambus3k nie nalezy do tych co sie latwo poddaja . Ma/mial problemy z OVH nie od niego zalezalo , ale stara sie rozwikłac problem i to sie ceni . Nie piszcze odrazu , ze nie ma co grac bo serwer ma problemy tymczasowe . Serwer jest godny polecenia , dopracowany i b. ciekawy .

Jeśli spodobała Ci się moja wypowiedz lub porada . Kliknij symbolicznego plusa

Jednak jeśli uważasz , że to co napisałem to bzdura i głupoty stawiaj minus

^^.

Pozdrawiam !.

Opublikowano

Popieram Cię, niektórzy nawet hamachi nie umieją założyć, a się wychylają ;]

1317460154-U259168.png

Achievementy:

mca.png

1317460445-U259168.png

Opublikowano

Bambus3k ogląda temat, więc chyba coś robi. ^^..

//edit

Mam informacje, ale niezdrade ^^..

jedyne co moge powiedzieć, to że serwer już nie będzie atakowany i będzie stabilny !

Reszte się przekonacie. ;D

Slowniczek

2rh7ebb.jpg

Opublikowano

Serwer do dupy co chwile oFF nie da się pograć

Żadnych info na temat tego,czego jest off

A co do modów to są po prostu idiotami

Daja ostrzeżenia za nic

Pozdro i poćwiczcie

Opublikowano

Bambus3k a kiedy bedzie widać level koło nicku i rangi ? : )

sygnaaa.jpg

nie interesują mnie wasze plusy i minusy, nie potrzebuje ich, nie zbieram ich.

Moderator serwera MPCForum.

Nick w Grze:xAdeHade staram się na globala =)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...