Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Animemt2 [Pl] [Dedyk]

Bambus3k™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chwila chwila.. to mnie zdziwiło.. Przecież to jest mój miecz.

Wyjechać na święta i się cuda dzieją. Idę to sprawdzić. =)

@edit.

nie wiem skąd ten screen się wziął ale na serwerze jest tylko jeden taki miecz 'mój'

i do tego ten ss był robiony na jakimś kamer modzie czy czymkolwiek gdyż

jest napisane, że ten miecz jest o 65 lvl a ja w kliencie go nawet nie dodawałem...

Pewnie jakaś prowokacja kolejna.

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

• Odpowiedzi 240
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

chwila chwila.. to mnie zdziwiło.. Przecież to jest mój miecz.

Wyjechać na święta i się cuda dzieją. Idę to sprawdzić. =)

@edit.

nie wiem skąd ten screen się wziął ale na serwerze jest tylko jeden taki miecz 'mój'

i do tego ten ss był robiony na jakimś kamer modzie czy czymkolwiek gdyż

jest napisane, że ten miecz jest o 65 lvl a ja w kliencie go nawet nie dodawałem...

Pewnie jakaś prowokacja kolejna.

no chyba sobie jaja robisz.zaraz bedzie zze to w paintcie robiony ss.podobno respect nie ma dostepu do bazy ale pasy do twojego konta juz ma? powinien dostac bana bo na prywatnej postaci ma eq jakeigo nie powinien miec. i to jest malo wazne czyj to miecz.ma eq z navi? ma wiec ban i tyle. ale pewnie swojego przydupasa nie zbanujesz,co?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wy tego nie zrozumienie on nigdy mu nie zabierze GM'a i każdy dobrze wie, ze ma coś z navi napisze Ci, że ma pokazać eq to pewnie ma inne eq które sam bonowal.

Bambus mówił zawsze coś , ze będzie dobrze, a jest inaczej kiedyś serwer był dobry kiedy respect nie miał GM'a, a teraz wszystko się wali tylko się zastanawiam czy bambus się go boi czy co ? :]

Opublikowano

dokladnie respect to pupil bambusa

Ten respect to wogole nie powinien byc w teamie po 1 ma dostep do bazy sam raz pisal na xacie

po 2 banuje mnie caly czas na forum na ip a powodu nie poda a bambus mu i tak nic nie zrobi bo on przeciez ma wladze na forum i robi co chce

a po 3 jak ktos posiada gm na serwerze to nie powiniem miec swojej priv postaci

Takie jest moje zdanie sam skonczylem gre na tym serwerze wlasnie z tego powodu i nie polecam go innym poki respect jest w teamie

EDIT

A jezeli chodzi o ten miecz to juz kilka dni temu pisalem o tym bambusowi ale jak widac bambus rowniez to olał

1388363882-U262029.png
Opublikowano

To są po prostu jakieś jaja..co chwile jakieś navi navi navi.

A ten Respect-Rocky miał już nie grać na tym serwerze.Miał oddać konto z tego co pamiętam Activowi.I to są jaja by taki gracz sobie miał takie uprawnienia, by mógł sobie takie rzeczy robić..

Cały czas jest coś - nie lagi to navi..

Nevrast - Ramsey - Jinno

Zapraszam:)

Opublikowano

I dobrze, że nie dziala i dobrze bambuskowi za glupote się placi.Mam tylko wielką nadzieje, że już nigdy bamubsk nie postawisz serwera.Bo twój pupilek Cię nawet w ch.. zrobił. Hah... :]

Opublikowano

Nie wiem co ci Rocky dawał, że mu itemy dajesz...

mam to w dupie, przestaje grać na tym serwerze, Espada gra na Evenye, ja będę grał na Eleonorze

80384400986636967106.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...