Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Animemt2 [Pl] [Dedyk]

Bambus3k™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może mi ktoś powiedzieć czy serwer nie działa?

Bo mam coś takiego, że wpisuje swoje dane loguje się i jak jest napisane ''jesteś połączony z serwerem'' to gra mi się wyłącza i teraz nie mam zielonego pojęcia czy jest to wina mojego komputera lub coś zepsułem przy ściąganiu czy po prostu serwer jest jak na razie nieczynny? Wielkie dzięki za pomoc z góry.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 240
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bambus, czemu nic nie powiesz na temat tego żala+9 pod PvP ? Powiesz że mu się takie trafiły, co ?

Nevrast - Ramsey - Jinno

Zapraszam:)

Opublikowano

@JozekPralka

Pewnie coś zostało przez edixa... Ciągle co znajdę to blokuje i usuwam.. =)

Teraz nikt nie ma dostępu tylko ja... =)

Serwer już działa, jest włączony i nie będzie tak szybko wyłączony. Miałem pewne problemy z ipfw jak wiecie w ogóle co to jest, gdyż nie chciał być

kompatybilny z jądrem systemu... Musiałem przeprowadzić różne przymiarki itd... aż wreszcie mogłem go włączyć poprawnie.

ps. Gracz GreenstuffNS już został zbanowany. Jednak to co kiedyś inne osoby robiły odbija się z czasem na mnie.. ;x

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

śmiga jak choj - Błąd łaczenia..

kończę tutaj grać, trochę to już irytujące się zaczyna robić..

g0Tef.jpg

Gość jaro1279
Opublikowano

Bambus3k chodzi o to ze ten dragon wlasnie sobie na duzo pozwala wyzywa na czacie itp bany za free jak cos go wkurwi to sie wyzywa w grze lub na czacie mysle ze on sie do niczego nie nadaje-,-

Opublikowano

Serwer na prawdę świetnie dopracowany, mam nadzieję że nie zmieni tempa i dalej będzie się w takim rozwijał... Pozdrawiam i zachęcam do gry

80384400986636967106.png

58957266.jpg

Gildia - na razie brak

Lv. 0 Zelu

assassinm0.png

SYGNATURA AKTUALIZOWANA NA BIEŻĄCO

weedv.png

Jeśli Ci pomogłem, zgadzasz się z moim zdaniem, zamieściłem na forum coś, co Ci się przyda... krótko mówiąc - zbieram + ;)

Opublikowano

@ jaro1279

Dobrze mowi ze ten dragon za duzo sobie pozwala mi np odebral moda za to tylko ze mu sie niespodobalem i ze odbanowalem kogos na xacie a tak naprawde chcialem pomoc ogarnac forum a potem jeszcze jak mu pisalem za co odebral mi moda to zaczol mnie wyzywac i mowil ze jak napisze mu na pw to odrazu ban a potem zbanowal nawet niewiem za co pisalem ci o tym na gg ale jeszcze nic nie zrobiles w tej sprawie ssy tez ci wyslalem

1388363882-U262029.png
Opublikowano

Co jest??Znowu lagi są na serwie.Bambus powiedz co się dzieje, może coś dodajesz na serwa czy co?

EDIT: Bambus dodawał IS..

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mają problemy w Francji w firmie w której kupiony jest dedyk, dlatego są lagi i nie można się co chwile zalogować.

TGLNeedQQ_eune_103_4_nozg.png

Opublikowano

2. Nie współpracuje już z nikim a że jedna osoba sobie u mnie na  serwerze biega i ma znaczek GM nad głową to nie znaczy, że może  wszystko.. Wszytko to on ma zablokowane
a pomaga mi w tym, że widzi jakieś cheatsy lub jak coś się dzieje z serwerem to daje mi znać.. =)

tak samo bylo z respectem =)

80384400986636967106.png

Opublikowano

Witam wszystkich. Mam problem z clientem animemt2, otoz to ze jak wlaczam gre laduje sie kilka plikow a nagle stop lub wgl sie nie laduje :/ Wie ktos moze co jest grane? Moze to jest spowodowane tymi lagami/opoznieniami w grze? Moze ma ktos tak samo jak ja? Prosze o odp.

Z gory thx.

Opublikowano

Trwa korespondencja z firma OVH na temat stanu technicznego (sprzetowego) jak i obciazenia lacza serwerowego. Dlatego serwer jest jeszcze chwilowo zamkniety. O wynikach naszej pracy i porozumieniu poinformuje was w krotce. =)

pozdrawiam, [GA]Bambus3k

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...