Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][EP2]Last Chaos 777

marcoverone

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zabijasz kogoś kto ma reda i ma lvl jak twój albo wyższy ;) bijąc potworki też spada

@EDIT

jednak nie spada :/

nie mam pojęcia czemu tak jest ale pewnie niedługo to naprawią :)

Last Chaos 777

Serwer: Luxor

Postacie(nick, lvl, klasa postaci): IamLegend, 137, specjalista; TheLastHero, 107, paladyn; Artemida, 95, strzelec; 4 postacie 70-90 lvl i około 10 do 70 lvl w tym 3x 22 lvl 100% blok expa

• Odpowiedzi 969
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na ch2 i ch5 tam gdzie non-pvp to nie spada i wlasnie wtedy nie ma szans zeby zbic bo wbijasz na inne ch to odrazu leca za toba chmara zeby sobie nabic blue

Opublikowano

a jaki masz lvl kolo ?

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

cofnij się kilka stron wcześniej i tam jest

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

najszybciej zabijając redy

Mój komputer:

Opublikowano

masz albo zwalony system antywirus ci coś blokuje

rasta ale co chcesz usuwać ?

Mój komputer:

Opublikowano

nie moge się zarejestrować:/

http://www.777lastchaos.to/register.aspx <- tu się rejestrujesz?

W pierwszym wpisujesz login.

W drugim hasło.

W trzecim jeszcze raz hasło.

A w czwartym E-mail.

Piąte to wiadomo (przepisać z obrazka obrazek).

I klikasz 'Regristieren'.

I konto gotowe.

Jak nadal będziesz miał problem to pisz :)

Opublikowano

a utworzyłeś skrót czy kopie Nksp.exe ?

Mój komputer:

Opublikowano

Szukam kogoś do gry na 1 serverze last chaos 777 jak cos na forum na pw lub gg 16030987

bez linków do for<- tutaj zaproponuj.

Prędzej tam niż tu będzie oferta.

Opublikowano

Witam od dziś zaczynam zabawę na tym servie i tutaj mam pytanko czy znajdzie się jakaś guild oraz mistrz który by mi zrobił blokadę oraz aby z kimś pograć :).Mam problem po ściągnieciu klienta nie mogę go rozpakowac... Zna ktoś przyczyne tego problemu a dokłądniej"Archiwum ma niewłaściwy format lub jest uszkodzony"... Już 2 raz śćiągałem i nic proszę o pomoc,.

Opublikowano

Masz wgrany program WinRar lub WinZip ? Jak nie masz to musisz zainstalować przez te programy wypakowywujesz i grasz Zapraszam na serv Katchar

Tu masz spolszczenie do 777

http://chaosprojekt.com/translator/

W pierwszym nic nie wybierasz a niżej Polnisch i sciagasz

spolszczenie jest na zasadzie instalki Instalujesz do folderu z LC 777

Mój komputer:

Opublikowano

ale wypakowywujesz i co się dzieje Mozliwe że ci antywirus jakis plik blokuje i ci nie chce sie wypakować

Mój komputer:

Opublikowano

A więc tak pobieram (pobieralem i próbowałem z wyłączonym atywirem).Po pobraniu mam zapakowany plik i gdy chce wejść w jego zawartość wyskakuje "Archiwum ma niewłaściwy format lub jest uszkodzone"

A istnieje możliwość odpalenia gry za pomocą innego klienta niż z ich strony tylko z ich patchem ???

Opublikowano

racze nie hmm spróbuj reinstalke WinRara mozliwe że masz uszkodzonego i ci nie czyta plików

Mój komputer:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...