Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][EP2]Last Chaos 777

marcoverone

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 969
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam. Mam maly problem. Po sciagnieciu spolszczenia zawiesza mi sie gra gdy szukam cos w wydrwigroszu... Jesli jade po koleji jest ok, ale gdy dam np. bron/zbroja juz gra sie zawiesza... Macie jakies pomysly??

Opublikowano

Macie spolszczenie działające W pierwszym nic nie wybieracie a w drugim język polski i ściągacie Wgrywacie do folderu z lc 777 i Musi działać bo sam mam takie :)))

http://chaosprojekt.com/translator/

Ps. jak pomogłem dajcie +

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

selam fajne eq na cienia do 100 lvl i kupie wep cien 99 +15 i set na szelme na 76 lvl + 10 piszcie do CyckiMurzyna albo WariorPL bo na tych postaciach jestem najczesciej

eg na ceinia klata i kaptur + 15 spodznie buty szkrzydla +14 rece + 10 wep 90 +14, 91 +15

Opublikowano

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Mój komputer:

Opublikowano

Witam ,czy mógłby ktoś wkleić pliki tego npc-ka koło magazynierki co daje qesta (90-110) ponieważ mam starsza wersję klienta a nie mogę sciągnąc z oficjalnych źródeł mówi że nie może wczytać pliku źródłowego

21bn1va.jpg

I see the children in the rain like the parade before the pain
I see the love, I see the hate, I see this world that we can make

Opublikowano
Witam ,czy mógłby ktoś wkleić pliki tego npc-ka koło magazynierki co daje qesta (90-110) ponieważ mam starsza wersję klienta a nie mogę ściągnąć z oficjalnych źródeł mówi że nie może wczytać pliku źródłowego

Masz ten musi chodzić Bo wszystkim znajomym go daje i działa TO najnowszy klient do lc 777

http://www.multiupload.com/PNCK9PJ6PK

Mój komputer:

Opublikowano

nie ja sobie 1 h temu dralem normalnie ;)

aha i kupie set na 76 lvl najlepiej nas zelme ( obojetnie ) bez bona najlepiej +8 i wyzej dam 200 kkk

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...