Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][EP2]Last Chaos 777

marcoverone

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem ze to tp jest w morasce nawet wiem gdzie sie znajduje (dzieki koledze bo mi powiedział)ale na tym miejscu nie ma zadnego tp u mnie a u niego jest npc. Więc co jest grane?

• Odpowiedzi 969
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie zaśmiecaj posta byle pytaniami o hacki :/ Jak nie umiesz grać to nie graj

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

pobralem nowego clienta normalnie sie wypakowal , pomyslnie zrobil akutualizajce klikam start i wyskakuje mi blad 'aplikacja nie zostalo wlasciwie uruchomiona (0xc0000022). pomocy . !!

Opublikowano

hey mam problem z gra cos podobnego z poprzednimi tematami ale mi nie wyskakuje np. (0xc0000022) tylko pisze '' uruchomienie tej aplikacji nie powiodlo sie poniewaz nie znaleziono engine.dll. ponowne zainstalowanie aplikacji moze naprawic ten problem '' kilka krotnie instalowalem , naprawialem , zmienialem dane w ( pliku hosts ) i dalej to samo prosze o pomoc

jak mozna to prosil bym o odpowiedz na wp

Opublikowano

gruha a spolszczenie masz wgrane ?? Możliwe że to przez to Jeśli masz Win 7 i spolszczenie wgrane to napewno na 100% jest tego wina

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Wiem ze to tp jest w morasce nawet wiem gdzie sie znajduje (dzieki koledze bo mi powiedział)ale na tym miejscu nie ma zadnego tp u mnie a u niego jest npc. Więc co jest grane?

to też zależy od spolszczenia jakie wybierzemy na chaosprojekt

Ja jak kiedyś ściągnąłem 777 na polski to tak samo miałem

Trzeba ściągnąć niemiecki (nie 777 tylko osobno jest niemiecki) na polski :)

Last Chaos 777

Serwer: Luxor

Postacie(nick, lvl, klasa postaci): IamLegend, 137, specjalista; TheLastHero, 107, paladyn; Artemida, 95, strzelec; 4 postacie 70-90 lvl i około 10 do 70 lvl w tym 3x 22 lvl 100% blok expa

Opublikowano

Ja nie mam spolszczenia. Windows 7 mam. Więc?

antywirus nie usunął ci czasem pliku nksp.exe lub engine.dll? :> jak nie masz to zamieszczam i wgraj do folderu bin :)

http://www.fileserve...dtWG/Engine.dll

skan :)https://www.virustotal.com/file/4130694f201bfbe16eb8081cffdf8ff5829cc5ccefe53d1383f90ca7c8307bba/analysis/

Last Chaos 777

Postacie(nick, lvl, klasa postaci): IamLegend, 137, specjalista; TheLastHero, 107, paladyn; Artemida, 95, strzelec; 4 postacie 70-90 lvl i około 10 do 70 lvl w tym 3x 22 lvl 100% blok expa

Opublikowano

Nksp.exe nie usunął, ale Engine.dll chyba tak, bo właśnie tego system znaleźć nie może. ;d

Dzięki wielkie. ; )

Btw. znajdę jakąś miłą, polską gildię na którymś z serwerów? ;d

Opublikowano

Nksp.exe nie usunął, ale Engine.dll chyba tak, bo właśnie tego system znaleźć nie może. ;d

Dzięki wielkie. ; )

Btw. znajdę jakąś miłą, polską gildię na którymś z serwerów? ;d

zapraszam na serwer luxor ;) pełno polaków i na pewno znajdziesz miłą gildie ;) polecam WILCZKI ;)

ja często jestem na kanale 4 pod nickiem Upsss, Artemida, TheLastHero lub na moim mainie- IamLegend :P

Last Chaos 777

Opublikowano

O no to może pójdę na Luxor. : ) Nie chcę wracać na Ibres ani na Kathar, bo mam nie miłe wspomnienia. ;p

Hmm.. pobrałam plik Engine.dll i coś mi błąd wyskakuje nadal.

Proszę zamieszam screena.. Może w złym folderze to wkleiłam, ale no gdzie indziej jak nie Bin?

screenhm.th.jpg

Opublikowano

O no to może pójdę na Luxor. : ) Nie chcę wracać na Ibres ani na Kathar, bo mam nie miłe wspomnienia. ;p

Hmm.. pobrałam plik Engine.dll i coś mi błąd wyskakuje nadal.

Proszę zamieszam screena.. Może w złym folderze to wkleiłam, ale no gdzie indziej jak nie Bin?

screenhm.th.jpg

nie mam pojęcia :/

ja bym naprawił rejestr systemu i uzupełnił biblioteki dll programem ;) tu masz link ;)http://suryadewa.com/go/dll-files-com-fixer-full-updated/

jak nie pomoże to nie mam pojęcia co może być :/

Last Chaos 777

Opublikowano

Usuń całe lc 777 i ściągnij od nowa Wyłącz antyvirusa i zobacz czy będzieci chodzić

Mój komputer:

Opublikowano

Usuń całe lc 777 i ściągnij od nowa Wyłącz antyvirusa i zobacz czy będzieci chodzić

usuń lc, wyłącz antywirusa, wypakuj ;) taka kolejność xD i popieram tytanozza to najbardziej może pomóc :)

Last Chaos 777

Opublikowano

Robiłam tak. I nadal to samo. Wywala mi Engine.dll..

EDIT:

To jest tak - wyłączyłam antywirusa, rozpakowałam LC i był plik Engine.dll. Kiedy chciałam uruchomić grę wyskoczył błąd i Engine.dll zniknęło..

Opublikowano

Hmm wedłóg mnie jeszcze można jedno zrobić reinstal systemu W niektórych przypadkach to pomaga Albo też możę być żę masz na kompie inną wersje LC i ci się gryzą i dlatego ci się usuwa

Mój komputer:

Opublikowano

Robiłam tak. I nadal to samo. Wywala mi Engine.dll..

EDIT:

To jest tak - wyłączyłam antywirusa, rozpakowałam LC i był plik Engine.dll. Kiedy chciałam uruchomić grę wyskoczył błąd i Engine.dll zniknęło..

Hmm wedłóg mnie jeszcze można jedno zrobić reinstal systemu W niektórych przypadkach to pomaga Albo też możę być żę masz na kompie inną wersje LC i ci się gryzą i dlatego ci się usuwa

najprościej będzie zmienić antywirusa ponieważ niektóre antywirusy nawet jak się wyłączy to mają uruchomiony proces który i tak sprawdza pliki więc najlepiej odinstaluj antywirusa i zainstaluj innego :)

Last Chaos 777

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...