Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][EP2]Last Chaos 777

marcoverone

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 969
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bo server padł to logicznie i stron tez padła Nie zarejestrujesz się dopóki nie naprawią servera

I jak narazie zapowiada się że nie odpali server . Ja przewiduje za minimum 3 dni

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano
Doszły mnie wieści iż bedzie jakis update i teraz nie działa rzaden serv. Wiec musimy czekac moze być warto;)

Skąd masz takie wieści ?? hmm hmm

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

spolszczenie pobiera sie z Chaosproject.com .i nie 777 tylko zaznaczyc w 1 ramce niemiecki a 2 ramce polski ,a nastepnie wrzucic do foldera z gra

Opublikowano

mam klopot: wlaczylem LC777 , jest aktualizacja zrobila sie daje START i pisze Update complete, pls restart game i tak za kazdym razem CO RoBIC ???

Opublikowano
mam klopot: wlaczylem LC777 , jest aktualizacja zrobila sie daje START i pisze Update complete, pls restart game i tak za kazdym razem CO RoBIC ???

Po tym komunikacie klikasz ok i załączasz ponownie klienta

Po dzisiejszym updadzie : zmieniono raty na identyczne jak na pl Nie wiadomo czy to na stałe Prawdopodobnie odbugowane zostały pety

Aktualnie zmieniają raty na stare takie jak były ^^

Mój komputer:

Opublikowano

kliknalem ok i ponownie zalaczylem clienta i znowu aktualizacja jest i pisze pls restarty game i tak ciagle

wiec wiesz ! ZAL

poradzisz cos ?

Opublikowano

kliknalem ok i ponownie zalaczylem clienta i znowu aktualizacja jest i pisze pls restarty game i tak ciagle

wiec wiesz ! ZAL

poradzisz cos ?

Skąd pobrać instalkę?wbiłem na stronke 777 i nie mogę pobrać

//Zakaz handlu.

Opublikowano
Skąd pobrać instalkę?wbiłem na stronke 777 i nie mogę pobrać

Jak narazie nie mam pojęcia hmm jak się dowiem skąd można odrazu dam link

Mój komputer:

Opublikowano

A więc tak już umożliwili pobieranie lc ze strony głównej 777 Więc życzę miłej gry :)

Mój komputer:

Opublikowano
Bardzo Dobrze Opisany Poradnik Estetyka Jest Wiec Leci Like (Lubie To)

Dziękować ^^

Możliwe chwilowe problemy z uruchomieniem klienta

Mój komputer:

Opublikowano

Informacja z ostatniej chwili

Naprawili usterkę lc chodzi

Miłej gry

Mój komputer:

Opublikowano

a ja dalej mam to z pls reatart game ponownie uruchamiam clienta i znow aktualizacja i pls restart co jest ???

juz usunalem i ponownie wypakowalem i gowno pomoglo

ktos cos poradzi ?

Opublikowano
Siema dzis wracam do lc xD grałem juz kiedys tutaj na 777 mialem rogue 117 lvl chyba ale nie pamietam passow xD wiec robie nowe konto i szukam gildi na bloka expa ;D

Na jakim serverze zamierzasz grać ?

a ja dalej mam to z pls reatart game ponownie uruchamiam clienta i znow aktualizacja i pls restart co jest ???

juz usunalem i ponownie wypakowalem i gowno pomoglo

ktos cos poradzi ?

Spróbuj utworzyć w folderze Bin skrót Nksp.exe potem wchodzisz w właściwości skrótu i w Elemencie docelowym dopisujesz 4022 po spacji i klikasz zastosuj czy jak tam masz i spróbuj wejść z tego skrótu

Mój komputer:

Opublikowano

Zapraszam do gry i do gildii Jutro wbijam gildie na 50 lvl

Mój komputer:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...