Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][EP2]Last Chaos 777

marcoverone

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 969
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

lecho masz za każdym razem aktualizację bo masz coś nie tak ze spolszczeniem Też tak miałem

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

musisz mieć set na 75-77 w górę i gdy będziesz odkrywać opcje ZŁOTĄ LUPĄ, w nazwie itemku lub tam gdzie pisze ile dodało ci uniku itp to powinno być np. (-10)

a12cd1fa72f4efee9e9c6c4b105d8e65.jpg

Opublikowano

Jak aktualnie wyglada serwer 777, graja dalej ludzie ??. Wlasnie sciagam ta nowa instalke i zapewne znow bedzie trzeba szukac gildii bo PS pewnie juz poszlo poraz 2 na dno -.-

Opublikowano

Wogóle nie laguje na 777 A jeśli chodzi ci o gildie to na Katharze polecam tylko 2 666Team i CiachO To są największe polskie gildie Oczywiście są i mniejsze :)

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Witam.

Chcialbym zagrac na owym serwerze ale linki z 1 strony niedzialaja moze ktos podac link do oficjalnej strony i do pliku do pobrania.

Dzieki i pozdrawiam.

Opublikowano

pomogl by ktos tak za pol godz dobic 97 lvl? mam 95 :)

bo mam na 97 cale eq + 15 i farme chcialbym zrobic :) bo teraz jak mam max +8 to lipa tylko wep 86 +15 a jak wbije 97 to wep +15 gr :)

Opublikowano

lecho na takim lvl to 2 paski i masz taki

Mój komputer:

Opublikowano

a wie co mam zrobic zeby jak za kazdym razem wlaczam lc to mi sie nie robila aktualizacja ?

Noi stronka last chaos dziala co ty gadzasz Msr ?

Opublikowano

czesc bo mam taki problem ze zadna strona tego serwa mi nie chodzi ani dowlond ani rejestracja

co jest prosze o pomoc

Daj minusa co ci szkodzi ^_^!!!!

Opublikowano
Powie mi ktoś dlaczego nie mam tp do Tarian?
do tarian teleportujesz się z mooraski :)

Powie mi ktoś dlaczego nie mam tp do Tarian?
do tarian teleportujesz się z mooraski :)

sorka że tak podwójnie napisałem ale lagga miałem :/ i mi tak napisało :P

i nie wiem czemu ale nie moge tego wyedytować :/

czesc bo mam taki problem ze zadna strona tego serwa mi nie chodzi ani dowlond ani rejestracja

co jest prosze o pomoc

- http://www.777lastchaos.to/default.aspx to jest teraz oficjalna strona last chaos 777

Last Chaos 777

Serwer: Luxor

Postacie(nick, lvl, klasa postaci): IamLegend, 137, specjalista; TheLastHero, 107, paladyn; Artemida, 95, strzelec; 4 postacie 70-90 lvl i około 10 do 70 lvl w tym 3x 22 lvl 100% blok expa

Opublikowano

siema mam taki problem : Za każdym razem jak wlaczam lc777 to mi sie robi aktualizacja!!! nie wiem czemu i co mam zrobic zebym tak nie mial ?

Opublikowano

lecho masz za każdym razem aktualizację bo masz coś nie tak ze spolszczeniem Też tak miałem

czyli co zrobiles zeby tak nie miec i co ja mam zrobic ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...