Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][EP2]Last Chaos 777

marcoverone

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 969
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ludu to jest dużo tylko trzeba grać na odpowiednim servie

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dlaczego jak chce uruchoic gre to wskakuje : File corrupted! . This program has been manipulated and

maybe it's infected by a Virus or cracked . This file won't work anymore.

I tak za kazdym razem .

czeslaw118434.jpg
Opublikowano

Witam serdecznie. A wiec tak mam problem poniewaz sciagnelem najnowszego clienta ze strony "175 full client" sciagam spolszczenie z translatora wypakowuje w glownym folderze i nic... nie chce dzialac.. kiedys tez mialem takie problemy z innym serwerem ale usuowalo sie tam xtrapa i gralo przez nksp a tutaj naprawde probowalem wielu sposobow zeby to dzialalo... ale niestety nie chce.PROSZE O POMOC.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Prawdopodobnie ściąłeś złe spolszczenie Tu masz stronę ze spolszczeniem

http://chaosprojekt.com/translator/

I tak zrób w pierwszym zostaw to co jest a w drugim wybierz Polski i takie pobierz i zainstaluj Mi na takim chodzi bez problemu Hmm jeśli masz Windows 7 to będziesz musiał grać bez spolszczenia

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Server bardzo fajny ceny sa dostosowane. Nie przerazajcie sie ze np. duale na 69 +16 kosztują 5kkkk poniewaz wystarczy wydropic pare hsow sellnac po 200-500kk i juz jest kasa. Z Moim zdaniem nie warto zaczynac tam od poczatku.

Przygoda z metinem

Metin2.PL 85/65 ~ sura wP/smok

Metin2.sg 49/56 ~ Bodziak/smok

csyt2 ~ 102 ninja

~newlongju ~ 67(nudaa)

DragonMT2 ~ 250/250/250 ~ninja/bodziak/smok

PandoraMT2 205 ~ smok

EliteMT2 ~ `178 ~ Woj body

CavalosMT2 ~250,250,250,250,250 ~ Smok/healer/body/archer/BM

Opublikowano

Według mnie jedynym minusem na serwerze jest Drop. W niektórych małych pomieszczeniach zabijesz z 3 moobki, i już masz lagi jak cholera. Wszystko inne dobre. Grałem na tym serwerze , ale kiedyś. :x

pracafa.png
Opublikowano

Według mnie jedynym minusem na serwerze jest Drop. W niektórych małych pomieszczeniach zabijesz z 3 moobki, i już masz lagi jak cholera. Wszystko inne dobre. Grałem na tym serwerze , ale kiedyś. :x

Opcje -> Widoczność przedmiotów

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Oczywiście że grają Ja chwilowo mam przerwę ale koledzy graja Jak chcesz skontaktuje cię z jedną z największych polskich gildii na serverze Katchar

Mój komputer:

Opublikowano

Żadko się pojawia ostatnio był server down jakieś błędy naprawiali ale już chodzi w pełni sił

Mój komputer:

Opublikowano

to jest podobne do cabala ? dajcie jakies ss

DAJ LIKE !

proszę o usunięcie mi tych 60% ostrzeżeń.

zarejestruj się tutaj

xxxxxxx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...