Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lomaxmt2[Dedyk][Pl]

adam23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

da się dac ten serwer na kamera i miec 1 hitkillera?

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

• Odpowiedzi 419
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

e tam... to jak da sie na modzie jakos? bo ja wziołem sobie te server info zrobiłem sobie server.py i mam blad łaczenia

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Jak dla mnie słaby... Masa gości na hackach... cięzko nawet expic;/

spamisz pizdo wszędzie, nic Ci nie pasuje.

serwer jest zabezpieczony przed Niedozwolonym Oprogramowaniem.

graj na tym swoich chujowym serwerze NexusMT2, a stąd wypierdalaj.

ino raz!

g0Tef.jpg

Opublikowano

Mnie strasznie denerwuje exp od 50 do 52... zbugowany chyba albo co....

pisac na Pw na Nexus

Nick Iris Woju POWER!!!!!!

Opublikowano

Serwer dobry a nawet bardzo tylko jedna uwaga, albo zwiekszcie drop kamieni duchowych albo zrobicie 1 kamyk = skill P.

To tylko moja opinia.

Opublikowano

ODPISZCIE CO Z TYM MODEM

Opublikowano

Serwer dobry a nawet bardzo tylko jedna uwaga, albo zwiekszcie drop kamieni duchowych albo zrobicie 1 kamyk = skill P.

To tylko moja opinia.

Czytaj newsy...

1 kamyk = p ...........

sygnaturaq.png
Opublikowano

a może pomoze mi ktos z tym MODEM

Opublikowano

a będzie mozna grac na modzie jesli sciagne clienta i na nim zainstaluje moda?

oby tak

Opublikowano

Nie polecam już dosyć dawno zamówiłem tam szkate ripera i jeszcze nie dostałem... Radze nie grać chyba że chcecie być okradzeni to ok .

Pomogłem? Daj + i 5*

Nic nie jest prawdziwe,wszystko jest dozwolone

xpr00g4mer112.gif

Opublikowano

dobra nie chce mi się prosić zebyście pomogli mi zagrać na lomaxie przez moda ale chociaz bez moda chciałbym zagrać ale sie nie da bo jaki wypakowywuje launchera to pisze ze nie ma plikow to sprawdzenia jak odpalam lomaxmt2.exe

Opublikowano

chyba tylko tobie

a tak w ogule jak grac na tym serwerze !!!!

Opublikowano

co wy robicie zeby wam działał lomax bo ja sciagam clienta potem właczam lomaxmt2 i wyskakuje komunikat ze nie ma plikow do sprawdzenia

Opublikowano

POST PRZYPADKOWY BYLO TU SS ALE JE USUNOLEM POMYSLALEM O TYM DŁUŻEJ I POSTANOWIŁEM JE USUNOC ;P

Opublikowano

mi odrazu odpalil metek tylko byly problemy z plikami a co do serwera nie zaciekawy on mam tkaie uczucie jakbym gral na PL ;/ tylko ze kasy wiecej dropi i drop wiekszy a tka to exp to chyba tylko x10 z globala-.-' jak nie mniej;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...