Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lomaxmt2[Dedyk][Pl]

adam23

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 419
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

działa wam server bo mnie wywaliło i pisało konto nie istnieje a teraz mam cały czas zostaniesz połączony z serverem

Moje Postacie

ServeR : CandyLongju :

Fanutin 98 LvL WP 6 x P ON

ServeR : Land Of PowA :

SiemaEniuBM 108 LvL WP 6x P ON / OFF

ServeR : NerdMT2

SiemaEniuBM 73 LvL + BM 2x P ON

Na CandyLongju Zamienie 2 x Smiercio +8 1 do PvP a drugie Do Expa i swiętego +6 Za swiętego +9 lub dożuce jeszcze 1kkk za bron dla sury na 95/105 Lv +7 +8 +9

Postaw + lub może małą piąteczke nie być żyła bądz kolega :D

Opublikowano

reja off ? Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Lost connection to MySQL server at 'reading initial communication packet', system error: 111 in /homepages/40/d342100115/htdocs/config_account.php on line 8

Nie mozna polaczyc sie z baza danych

Fehlermeldung: Lost connection to MySQL server at 'reading initial communication packet', system error: 111

banner5.gif

Opublikowano

dziwny ten serwer problemy przy polaczeniu z serwem czasem polaczy po 2 minutach czasem wgl wyskakuje rpzy akzdy logowaniu "Blad Podczas logowania sie" cyz cos takiego;| i tak za kazdym razem czasam wejdzie za 5 klikniecie a czasami wgl;\

Opublikowano

Raty 800%? Człowieku, jak na nim jest 100% to jest góra! Nie wiem skąd ty masz te liczby, może ci sie serwery pomyliły? Straciłem tylko czas na ściąganie waszego Launchera.

Opublikowano

Jest 800% potwierdzam. Ale na 82 lvl już nie da sie expić. Wolno leci. Mógłbyś zombi na 85 lvl chociaz zrobic.

Opublikowano

Czytać umiem, ale mam porównanie do innych privów i wiem, że te twoje 800% jest takie jak max. 100 gdzie indziej. Jedyne co spodobalo mi sie na serwie to fajnie rozplanowani NPC, reszta mnie zraziła całkowicie.

Opublikowano

jakie pliki odpowiadaja za mape smokow? BO POSZLEM NA SMOKI (na modzie) bo w inny sposob nie wlqcze gry i jest czarny obraz jakie pliki uzyc oprucz ROOT

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Proszę.. Drobna aplikacja mojego autorstwa, która pozwala na ominięcie patchera na laumcherze Lomaxa. Wklejamy go do folderu ze spatchowanym lomaxem i odpalamy ; )

Do folderu pack etc możemy dawać już co chcemy typu dmg, etc.. Co ważniejsze na 1 hit kill etc. możemy wejść np na mapę smoków ; P

http://www.speedyshare.com/files/25513205/LomaxMT2_by_kojak.exe

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=d3e804eb66ee14c71853f127a51fb79094b762de72275258b58820e5a3b8f437-1291409266

Instrukcje macie w aplikacji.

11573538277329494069.gif

Opublikowano

chyba mnie szlag trafi

wczoraj zaczolem patchowac lomaxa ale musiałem wyłaczyc kompa to se mysle pojde spac i rano zrobie sobie patcha.... jest rano właczam lomaxa a tu brak plików do sprawdzenia potem klikam napraw i to samo

zawsze jak jest bład albo musze resetowac kompa bo sie zawiesi od czasu do czasu to musze reinstalowac metka

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...