Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lomaxmt2[Dedyk][Pl]

adam23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak bo jak odsiezysz 10 razy to dziala

a wam tez jak sie patchuje potem pisze brak plików do sprawdzenia?

gra około 33 osoby

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

• Odpowiedzi 419
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a może zróbmy jakis apel do nich zeby wyłaczyli serwa na tydzień albo 3 dni i niech sobie wsyzstko naprawią a jak naprawią wtedy niech wlacza a nie że przez nich zagrasz 5 minut i po grze

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

pograłem 15minut i moja gra się skończyła, Proces Logowania trwa i nic dalej się nie dzieje.

g0Tef.jpg

Opublikowano

dlatego niech sobie wyłącza na tydzien serwa naprawia a potem wlacza i dadza NORMALNIE nam grać

a dlaczego na PLu tak nie jest ze im cos tak sie psuje?

a no własnie bo jak oni cos naprawia to raz a konkretnie a nie ze naprawiając psuja wsyzstko

@@@@@@@@@@@@@@edit edit edit

zmiana serwera !!! nareszcie bedzie mozna grac

ale znowu musze miec IP nowe zeby na modzie grać bo pewnie nie zadziała na launcherze

Opublikowano

ale mój problem polega na tym że go nie dam rady spatchowac !!! musi byc spatchowany lomax?

Opublikowano

mogli by cos zrobic z tym logowaniem bo znowu nie mozna zalogowac sie ,dochodzi do "logowanie.." i koniec ;/

13032777318975834031.gif

Opublikowano

serio ?!?!?!?! nie zauwazyem tego !!!!! (omg ale nowośc) (nikt chyba sie nie zaloguje)

Opublikowano

Nie opłaca się grać tu nic nie ma cennego wszystko każdy może mieć a + nawet tu sie nie liczy osobiscie grałem wbilem 86 i mi sie juz nie chce mialem full eq bony po 25 % miecze i ludzie

Opublikowano

na cliencie ejst to samo nic Ci nie da kamermod client czy apliakcja kojaka bo to samo albo esjt "proces logowania trwa" i potem wyskakuje "blad laczneia sie z serwerem" albo caly zcas "logowanie" i nic... Wiec nie piszcie idioci ej znowu nie dziala logowanie itp.. BO to wina GM ze nie potrafia zrobic dorbego serwa.Jest to 1 serwer jaki znam z takimi problemami zeby co godzine wywalalo i wejsc nie mozna bylo.

Opublikowano

ja koncze gre na jakis czas z lomaxem i ide na inne serwery

który z nich najbardziej polecacie?

Animemt2

xbmetin

singapore

Opublikowano

Nie czytałem wszystkich poprzednich postów, gdy włączam launcher , patchuje mi się gra, potem odpala okno metina, po wpisaniu pasów proces staje na " logowanie..." jakaś rada? Na stronie lomaxa, wszystko jest online, na serwerze jest 260 graczy online, czy błąd jest z mojej strony??

Opublikowano

po obczajeniu kazdego serwera na modzie stwierdzam ze czekam na jakis fajny bo kazdy serwer ma minusy

ja chciałbym zagrac na serwerze jakiego nie było np; nevrast bo w nim jest duuuuzo nowych skilli itp

niech zrobia serwer typu metin2 PL żeby nie było problemow ale z nowymi rzeczami jak wierzchowce skille metiny mapki a mozna startowac z lvlem np: 40 a np; m1 i m2 mozna połaczyc itp ogolnie jest duzo pomysłów i mało osób które je moga ale nie zrealizują

Opublikowano

ale eq postacie konta zostana? wszystko bedzie tam gdzie było?

Opublikowano

a to bedzie miało inne IP no nie?

jeśli tak to kamer musi zrobic za nie długo update

Opublikowano

ale nie powinno byc problemow teraz z logowaniem jak rozmawialem z gm to mowil ze jak przeniosa na nwoa maszyne to maja zamiar zakonczyc problem z tym logowaniem

Opublikowano

mi też sie tak wydaje ;d

http://www.mpcforum.pl/topic/100692-rtx2pl-hamachi/page__gopid__647443&

5[x]

10[x]

20[x]

40[x]

80[x]

100[x]

150[ ]

200[ ]

400[ ]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...