Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lomaxmt2[Dedyk][Pl]

adam23

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 419
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

adam23 dotarła może na mpc do ciebie wiadomość odemnie? lub na mailu:) miło gdybyś odpisał

Moje nicki na privach

Iroshi

LukaS

Wafel

Opublikowano

Status Serwera:

Logowanie: Online

CH1: Offline

CH2: Offline

I tak co chwile ON i za ok 10 sec OFF

CO chwile niepomagające resety

Opublikowano

kto da spol ma darmowe smocze monety na tengo serwa

napisz mi na gg 16068581.

@top

widze, ze fajna polityka na serwerze.

g0Tef.jpg

Opublikowano

Co oni reprezentują tym serwerem.. Nawet nie da się pograć, bo są ciągłe resety.

Ktoś kto jest obcykany w sprawdzaniu portów etc. Niech napiszę na GG : 5529937

11573538277329494069.gif

Opublikowano

Pobralem launchera wypakowalem do metina 2008 i jak wlaczam lomaxa z ikony to mam brak plikow do sprawdzenia co jest ?

Bo zamiast wlaczyc launchera to wlaczyles naprawe.

Ja sobie expie nagle dostaje 96 lv.. po chwili kick i teraz na stronie online / offline i tak caly czas sie zmienia..

Opublikowano

Nie ogarnięty administrator serwera tyle powiem.. Debile pewnie strzelają co chwile rebooty albo non stop stopują serwer co sprawia, że ich pro serwerek nie ogarnia, a na pocztę Administratora przy chodzi E-Mail o błędach i ćwoki z ---,---- (zależy gdzie mają postawiony serwer) muszą to naprawiać.. To standardowa procedura ; )

@EDIT

Na moje oko stracili jakieś 40 % graczy ; >

Boshe jest sobota, a Ci debile nawet zapewne serwera włączyć dobrze nie umieją..

11573538277329494069.gif

Opublikowano

No szkoda serwera ale coz ...

Bez sensu bylo dodanie zwoji i rad bo nie po sie meczylem 3 h zeby uzbierac 100 tego i tego ...

Szukam kogoś do wspólnej gry na serwerze Eleris. Musi to być szaman/ka

smok grająca/ący W Chunjo .Od siebie oferuje wspólny eksp, a szczególnie dobra zabawę., pomoc przy skilach, eq etc.Piszcie tutaj na pw jak coś, lub na gg 45529176

Eleris.pl

Opublikowano

Dziwne jest to, że już kurwa 9 raz pobieram te ich pieprzone pliki i non stop na końcu stopuje -,- Launcher zarówno jak i serwer niczym sobie ; ]

WNIOSEK

Moja noga na tym CZYMŚ już nie postanie.

11573538277329494069.gif

Opublikowano

Kojak dac ci link do tego pliku zebys mogl go sciagnac wrzuce ci go na speedy share ?

Szukam kogoś do wspólnej gry na serwerze Eleris. Musi to być szaman/ka

smok grająca/ący W Chunjo .Od siebie oferuje wspólny eksp, a szczególnie dobra zabawę., pomoc przy skilach, eq etc.Piszcie tutaj na pw jak coś, lub na gg 45529176

Eleris.pl

Opublikowano

Przeciez macie riby u handlarza to pokupujcie az wam wejdzie z 30 sr+ i bedzie dobrze nie trzeba nad tym plakac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...