Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lomaxmt2[Dedyk][Pl]

adam23

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 419
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co do tych pierwszych postów to przestańcie płakać zapuście sobie muzyczkę na słuchawki i od razu się lepiej gra!

Launcher nie chodzi ;/

Opublikowano

Najbardziej wkur*ia mnie to że Zasada ma hacki a ma najwiekszy lv i nikt go nie manuje. Widziałem go w v2 i od razu napisałem że ma dmg hack.

@CO TO KUR*A MA BYĆ ?!?!. MIALEM SURE NICK WEYNE 60 LV. GM MI DAL 96 LV A TERAZ WCHODZE I TAKIE COS

65019497.png

Opublikowano

co Ty nikt Ci nic nie odda. ga na tym servie jest porazka ;d

ja mialem 55woja z jako takim eq. logowalem na restarcie. i wielki buk uznal ze logowalem sie na spol i banned.

Opublikowano

gra mi nie działa po pobraniu i skanowaniu plików wyskakuje mi taki błąd

przechwytywanied.png

ok już działa!

ZAJEJAJANY SERV

Nie Bądź Żyła Daj MINUSA -

Opublikowano

No ile mozna czekac na odbugowanie... Mogliscie napisac w reklamie ze zbugowane jest chunjo to by chociaz tyle problemow nie bylo

Opublikowano

ale z waszej winy powstaly problemy (mnie na szczecie nie dotyczyly ;d) poco dajecie ludzia wstep na s podczas konserwacji ;d?? wystarczy jak juz musicie cos w kilku robic zebuy logo dzialalo to podmien plik z damyni kont na taki w ktorym sa tylko gm i wylacz register jak inaczej nie potrafisz...konczysz robic podmieniasz na stary I NIKOMU NIC BY SIE NIE POROBILO:] ty dzialasz spokojnie ludzie wejsc nie moga ;d proste rozwiazanie chyba ;d?

Sygna Poszla na spacer. wiosne mamy ;)

Opublikowano

po co robicie spolszczenia:) powiedziałem to tylko dla was - ja na konserwacji wyłączam patchera i nikt nie wbija kto go ma

sygnaturaq.png
Opublikowano

No cóż.. Jeżeli ktoś się już podejmuje stanowiska GM musi się z tym liczyć i być dobrym GameMasterem wiem o tym sam na przekonaniu stanowiska GM na NaidRPG-OBRZ, którym jestem do teraz..

Koniec tematu ; >

11573538277329494069.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...