Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lomaxmt2[Dedyk][Pl]

adam23

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 419
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP

Ja wiem o co chodzilo ;d bo mi to powiedzial na pw z nim gadalem przed ta sprawa

i mialbym dobry sposob na wzbogacenie ;d

a dostal za to ze powiedzial o tym ;d

gdyby nie powiedzial dostal by bana

Pozdro ;d

Opublikowano

wątpię, jak są tacy nieogarnięci ludzie w zespole.

przestańcie spamować, bo zaraz temat wyląduje w kuble.

szkoda, że administracja najmniej teraz się wypowiada, a to by było teraz jak najbardziej na miejscu.

g0Tef.jpg

Opublikowano

serwer on.

spolszczenie:

http://www.speedyshare.com/files/25288778/LomaksMT2.exe

skan :

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=419d97f9a4e7fccd8fa5afda30be7cfc1db20c167ab67de3031bfbdf197f55e3-1290273526

miłego grania życzę i zapraszam do Jinnio.

g0Tef.jpg

Opublikowano

ban tam chyba za wszystko jest. server 2 dni 'niby ' stoi dzis byl off z 7h :]

bug chunjo/shinso. dawno sie nie spotkalem z takim lamerskim problem. bugi mapek pamietam jedynie z lognjyt2..

team dziecinny zmienia servera z dnia na dzien. pierw trzeba bylo dropic zwoje ktos sobie nadropil to oni dodali zwoje do handlarki <haha>

dostalem bana za proby wchodzenie podczas restartu servera. zalosne.

goraco nie polecam serva : D

Opublikowano

ban tam chyba za wszystko jest. server 2 dni 'niby ' stoi dzis byl off z 7h :]

bug chunjo/shinso. dawno sie nie spotkalem z takim lamerskim problem. bugi mapek pamietam jedynie z lognjyt2..

team dziecinny zmienia servera z dnia na dzien. pierw trzeba bylo dropic zwoje ktos sobie nadropil to oni dodali zwoje do handlarki <haha>

dostalem bana za proby wchodzenie podczas restartu servera. zalosne.

goraco nie polecam serva : D

A ja nie polecam ciebie trzeba było nie wchodzić chunjo zbugowane z jakiejś winy włączyłem serwer bez chunjo bo chciałem żeby był online a to nie jest windows żeby porty włączać ... nie wiesz to się nie odzywaj

sygnaturaq.png
Opublikowano

kurwa odjebcie sie od niego kupił dedyka postawił serwer a wy mu coś zarzucacie... nie chcesz ? nie graj. bez ciebie serw będzie lepiej prosperował n30 jebane spamery

Opublikowano

wreszcie jakis fajny PL serv ; p +

1K odwiedzin

^^ ale podnieta ;d

150 postów i Beginner ^_^

Postawienie mi + oznacza to, że doceniasz moją pomoc co mnie motywuje do lepszej pracy na forum ; ).

Opublikowano

Da ktos Ip servera bo zombie land bronie itd mam Nagradzam

1289844283-U271942.jpg

Pozdrawiam ; )

Jeśli ci pomogłem proszę daj mi 1289844523-U271942.jpg

Opublikowano

Client mi nie działa -,- po sprawdzeniu wszystkich plików i naciśnieciu rozpocznij grę nie pojawia sie okno gry. Proszę o pomoc kogoś z podobnym problemem.

Opublikowano

Ja zaczałem dzis grac. Serwer fajny, inny niz wszystkie ale szkoda ze o bugu chunjo nie wiedzialem i sie tam przeniosłem... Wiec co teraz robic? Ktos z teamu moglby mnie przeniesc do jinno?

Opublikowano

Client mi nie działa -,- po sprawdzeniu wszystkich plików i naciśnieciu rozpocznij grę nie pojawia sie okno gry. Proszę o pomoc kogoś z podobnym problemem.

wklej moje spolszczenie do klienta i odpalaj przez nie.

g0Tef.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...