Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lomaxmt2[Dedyk][Pl]

adam23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

słuchajcie

ja nie uzywam cheatów bo nie umiem grać tylko że nie mam wyboru bo lomax mi sie nie chce spatchować wiec na modzie gram zeby w ogule grac w lomaxa a ja nawet 1HK dmg MH nie uzywam bo nie ma satysfakcji z gry a moda uzywam tylko zeby wejsc do gry bo czasem zamiast sie spatchowac to lwyskakuje komunikat brak plików do sprawdzenia itp itd i poprosdtu mi tu nie chodzi lomax ale na modzie chociaz działa dlatego na modzie gram ale sa minusy posiadania moda w tym jest też brak widzenia wyspy smoków bo nie mam odpowiednich plików season

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

• Odpowiedzi 419
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czlowieku najwiecej hackerow ejst na wyspie smokow-.-' codziennie z 20 ss'ow mzoan robic jak goscie zabijaja 1hk smoki.A ja sam gram na modzie jak na clienta nie mozna wejsc;|

Opublikowano

taki madry? to jak wczoraj sie grało ? bo mi kiepsko

a bedzie inne IP i porty tego serwa czy nie?

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

hej wedlug mnie najlepszym serwerm jest Bound bo ejst najbardziej wytrzymaly exp troche maly ale da sie przezyc ale LOmax tez na jego poziomie jest;) mzoe postoi troche na tej nowej maszynie

Opublikowano

ale najepierw odinstalowac tamten framework i zainstalwoac ten czy odrazu ten 3.5 instalowac ?

Opublikowano

Męczy mnie to, jakim cudem kilku graczy wbiło na tym serwerze 120 lvl z dnia na dzień. Podobno podostawali bany, ale na konta, a nie IP, ponieważ grają teraz innymi postaciami.

Aha i jeszcze jedno... prawdą jest, że dwie osoby 90+ mając ślub ze sobą mogą wejść na wyspę zombie bez wbijania 99 ? Proszę o odpowiedź .

Czekam na ONline i pozdrawiam całe Shinsoo . jigetuS (gram na postaci Cares)

KEEPMT2 > RUMCAJSY

Opublikowano

jets bug jak sie wbije 99 lvl i wbija sie 100 lvl to dajr od razu 120 lvl ....

http://www.mpcforum.pl/topic/100692-rtx2pl-hamachi/page__gopid__647443&

5[x]

10[x]

20[x]

40[x]

80[x]

100[x]

150[ ]

200[ ]

400[ ]

Opublikowano

dacie linka do net framework 4.0 na windows 7 który na 100% działa !!!!

i czy musze odinstalwoac starego frameworka

Opublikowano

przydalo by sie jakies info o serwie no nie?

bo oni nic nie piszą

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...