Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby, Problemy, Pytania- Global,Nos99,Korean.

beliaar12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Up nie ma takiego bota którego można minimalizować , jak jest to tylko bug

juz znalazlem byl wwczesniej dodany w tym temacie tylko ze zle podane

z

www.mpcforum....-netmaxsnosbot

wyskoczy nam forum kikamy patrzymy sciagamy wlaczamy bla bla bla.... wybieramy postac expimy juz na bocie bla bla bla... wciskamy przycisk pomiedzy ctrl a alt (start) i ogladamy sobie cos albo gramy xD

zbieram minusy

macio12984.png

PRO :D

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam,

Kurcze, od naprawdę dawna używam różnych for,

Ale tutaj nie mam pojęcia jak zrobić nowy temat, czy napisać post....

Więc piszę tutaj, do Was...

Mam zadanie na kopalni na 18 lvl (Strajk Generalny Kovolt - Ukończ Czasoprzestrzeń nr.1 0/1),

I teraz idę do kopalni, do odpowiedniej komnaty czasoprzestrzeni (mam strzałkę czerwoną która mnie prowadzi),

A tam komunikat : "Niektóre kamienie czasoprzestrzeni nie zostały zakończone "

Co mam zrobić ?

I drugie pytanie...

Kupiłem "Specjalną karmę dla pupila" (zbieranie itemków przez naszego peta) i pytanie,

Czy ten przedmiot mogę użyć na kilka "pupili" czy tylko na jednego?

Dopiero co zacząłem grać, mam "szczęśliwą owce" i pewnie ją zaraz zmienię na coś lepszego,

I wolałbym nie tracić tego na pupila, którego lada dzień zmienię :)

Mam nadzieję, że w miarę zrozumiale to napisałem :)

Pozdrawiam

Prosper

Opublikowano

@up

1. Ukończ wszystkie kamienie czasoprzestrzeni :) po szukaj na mapkach nie skończonych CP

2. Tylko na 1 wbij 20+ i zmieniasz se na Boba czy tam 26 a to nie problem

@Prosper

1. Chodzi mi na innych mapach może gdzieś nie zrobiłeś nie musisz robić all ale może gdzieś 1 minełeś

2. Gdy wbijesz tam po wyżej 26 a po niżej 30 lvl dostaniesz peta ale ala człowiek który strzela będziesz go miał do 36 lvl potem toma dostaniesz więc ten przedmiot zostaw sobie na tego peta po wyżej 26 a po niżej 30 :)

Opublikowano

@up

1. Ukończ wszystkie kamienie czasoprzestrzeni :) po szukaj na mapkach nie skończonych CP

Żebym dobrze zrozumiał,

Mam wszystkie komnaty przejść, nawet na innych mapach ?

(w kopalni są 3, wszystkie przeszedłem po 2 razy)

2. Tylko na 1 wbij 20+ i zmieniasz se na Boba czy tam 26 a to nie problem

Przepraszam, ale możesz trochę jaśniej,

Jestem nowy w tej grze i nic nie zrozumiałem :)

Pzdr.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Profke bij jak najszybcie i jak najwięcej.Włącz bota a potem możesz robić coś innego gdy w tym czasie będziesz bił profke. :rolleyes:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam , mam pytanie jaka postac poradzicie do gry? Chce posac ktora da sie expic fajnie i jest mocna pvp ;p Prosze pisac dla czego akurat ta postac.

Opublikowano

da sie jakos przerzucic itemy z konta na konto na 1 kompie ? (mowa o 99x20 FM) nie wyrzuce na ziemie ;o... jakis program ? aha i 2 profilu na kompie nie zrobie, bo mam dziwny komp, i jak zrobie 2 profile to sie cos pieprzy

Zbieram +

Opublikowano

Gdzie znajduje się archeolog któremu mogę dać do zbadania Relikt rozpłynięcia ? [prosiłbym o mapki pokolei jak dojść ]

ntmpc.png
Opublikowano

Mieście Orła Pustyni, mapki , to zaraz znajde to dam :)

@edit

no niestety nie moge znalesc , ale wloncz mapke na M i kieruj sie wedlug niej , do miasta orla pustyni

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Do czego jest klucz bandy rozbujników ? [ jeżeli coś się nim otwiera to poproszę mapke na której to coś jest ;) ]

ntmpc.png
Opublikowano

ten klucz sluzy do otwierania skrzyni bandy rozbójników :) dam ci scener jak znajde :)

Edit

Znalazlem to gdzie mozemy znalesc ta skrzynie

Obóz Neila

Obóz Melkia

Obóz pustynnych rozbójników

Obóz Kerusa

Obóz Gartona

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...