Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby, Problemy, Pytania- Global,Nos99,Korean.

beliaar12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to teraz ja zadam pytanie ^^. Słyszałem o botku dzięki któremu można w 3 min ugrać 20x5. I podobno za 1 drewno jest 10 bonus. Czy takie coś istnieje ?

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No to teraz ja zadam pytanie ^^. Słyszałem o botku dzięki któremu można w 3 min ugrać 20x5. I podobno za 1 drewno jest 10 bonus. Czy takie coś istnieje ?

Nie chyba nie o_O.

Jeśli chodzi o te botki a raczej "hacki" czy "pomagacze" to jest tylko ze za pomoca CheatEngine możesz spowolnić grę , ale potem po chwili wywala z serva.

63989389769756300986.png

Opublikowano

mam pytanko

grałem w nostale około rok czasu. Potem jakoś przestałem grać i teraz chciałem zacząć znowu. Miałem słabe konto chyba 39 łuk i zapomniałem hasła do konta oraz do e maila starego bo mam nowy. Czy administratorzy pozwolą mi zmienić e maila na tym koncie abym mógł znowu sobie pograć ???? :huh: :huh:

I jak się z nimi skontaktować ??? o.O O.o o.O O.o

Opublikowano

Jak nazywa się zbroja dla łucznika na 42lv?

To miejsce czeka na twoją sygnaturę ;d

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam DUUUUUUUUUUZY PROBLEM

Klikam ikone nostale wlacza sie up-date klikam start i wiecie co sie dzieje ... ((((((NIC))))))) gra siee wogule nie wlacza drugie podejscie to samo 99999999999podejscie znowu to samo nie czitowalem nie graem na botach a ogolnie gralem w gre moze 1tydz.. POMOCY!!!!!!!!!!

Opublikowano

@up masz antywirus Esen Nod 32?

Robisz tak wchodzisz w folder gry i masz pliki NostaleX.dat.Pch.Dat i Nostale.dat.Pch.Dat zmień ich nazwę na NostaleX.dat i Nostale.dat i będzie śmigać ;]

1365339323-U58387.png

By Valky <3

Opublikowano

JAkos tego nie widze i mam eset nod32

Ok. Plikow nie bylo to usunolem z kwarantanny pojawily sie w folderze nos.. zmienilem ich nazwy odpalam gre i nic plikow w folderze niema i w kwarantannie tez..

Opublikowano

Witam :)

Wiem że było już wieleeee takich pytań .

Czy macie jakieś informacje na temat prywatnych serwerów ???

Jeżeli masz jakieś pytanie dotyczące NosTale to pisz na PW lub na GG (823330) chętnie pomogę

:)

Poszukuję kogoś kto zrobi mi bardzo ładną sygnaturę

:) Tematykę itp. podam jak napiszesz na PW :)

Opublikowano

Czy są jakieś newsy na temat aktu 6?? ;)

Ile kosztują poszczególne karty sp 1,2,3,4 dla maga na serwerze 2??

Czy jeżeli będę miał 1sp kartę to łatwiej będzie mi się expić?

7582998.jpg

System of a down 4 ever <3

Opublikowano

Siema ;]

Mam 33 lvl (i 61%) i chcę DZISIAJ wbic SP RED MAG'e. Prosiłbym o pomoc w podexpieniu, ponieważ jest to dla mnie ważne :) Kontakt pod gg: 12392606 ;]

Pozdrawiam i proszę o poświęcenie mi tej 1h, a może nawet będzie nagroda ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siemka jeśli gra ktoś na Nostale.kr.

Proszę o podexpienie do 27.

Mam 25lv i 30%.

Bo mam denną wr.wody.

A chce miec ognia...

Nick:PolskiCry

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Mam pytanko :) Z jakich górników najlepiej leci ruda ? Jakby coś to chodzi o misję na 19 lv :D Ubiłem z 30 górników już we wschodniej kopalnii i dopiero dwie rudy poszły...

FrediBlog - lifestyle'owy blog młodego internauty

Opublikowano

Mam pytanko :) Z jakich górników najlepiej leci ruda ? Jakby coś to chodzi o misję na 19 lv :D Ubiłem z 30 górników już we wschodniej kopalnii i dopiero dwie rudy poszły...

Nie ma takiej zasady, ruda dropi z górników na kazdym poziomie. Najwiecej jesli masz 10 lvl +/- od górnika.

63989389769756300986.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

WITAM MAM PROBLEM CO DO BOTA DO GRY NOSTALE ...

CHODZI MI O BOTA KTÓRY DZIAŁA NA ZMINIMALIZOWANYM EKRANIE [NP BOT MNIE EXPI (ZE SKILLAMI) WTEDY KIEDY GRAM W CO INNEGO LUB OGLĄDAM NP FILM]

ZNALAZŁEM COŚ TAKIEGO http://www.mpcforum....-netmaxsnosbot/ TEN BOT PODOBNO MA TE FUNKCJE , ALE JEST DLA MNIE NIE ZROZUMIAŁY

CZY MOŻE MI KTOŚ OBJAŚNIĆ JAK GO USTAWIĆ ABY UŻYWAŁ SKILLI I JADŁ PRZEKĄSKI ??

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

siemka jak zminimalizowac okno nostale?

iz moj kolega ma bota to se go wlacza i ogladamy razem (czasami jak u niego jestem )jjayjokera a bot se expi prosze o pomoc

JAK KTOS MA TEGO BOTA PROSILBYM O DONWLOADA I JAKIEGOS SKANA :)

LUBIE MINUSY :)

macio12984.png

PRO :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...