Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fantasticworld [Dedyk] [Pl]

Pastor.Cris

FantasticWorld.Com.PL  

259 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy grasz na FW2?

• Tak,
      122
    • Nie.
      137
  2. 2. Czy podoba ci si? nasz serwer?

• Jest super.
      97
    • Mo?e by?
      38
    • Móg?by by? lepszy.
      50
    • Kompletne dno
      74
  3. 3. Czy podoba ci si? reklama? Faj + :)

• Jest super.
      119
    • Mo?e by?.
      79
    • Nie niepodoba mi si?
      61

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 393
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ilość graczy online: 386 - Osoby aktualnie zalogowane do gry... Po tygodniu działania serwera, staramy się nadążać, obecnie nawet nie mam dostępu do bazy więc nie mogę nic zrobić, na stronie nie działa chwilowo is oraz rankingi ponieważ zawierały błędy, obciążały bazę i ja crashowały przez to właśnie były cofki, umożliwiały również dostęp do bazy osobą trzecim.

235761444056892195480.gif

Opublikowano

Monety, które zniknęły zostaną jak najbardziej wam zwrócone, oczywiście nie będzie z tym żadnego problemu, wystarczy podać numer telefonu z którego zamawialiście sm i id konta na pw administratora - żeby wam nikt czasem nie dzwonił;p

Ponawiam pytanie do kogo i gdzie pisać w sprawie utraconych sm?

hisa.jpg
Opublikowano

Wie ktoś czemu zabrało mi 100 defa? Po podliczeniu defa z moich itemków wychodzi mi 760 bez żadnych ros itp. i taką ilość miałem a teraz mam o 100 mniej... Może to przez to ze zabiło mnie na wierzchowcu? Proszę o szybką odp. Mam tak już od kilku godzin.

0362339cf52e6e13b8449ea67e30c707.gif

Opublikowano

Reklama estetyczna...Serwer dobry więc leci plusik

sygnaturab.jpg

Pomogłem Ci - Daj Plusa.

Moje Tematy:

http://www.mpcforum.pl/topic/223501-co-nie-co-o-grze/
Opublikowano

A ja bym prosił o zmienienie procentów u kowala. Czemu ninja dagger ma ułatwienie ? Na miecze, łuki, wachlarze masz :

+ 7 - 30%

+ 8 - 20%

+ 9 - 10%

Duży procent, identyczny jak na Metin2 PL. - . -'

Sztylety :

+ 7 - 70%

+ 8 - 70%

+ 9 - 70%

Kurwa ustawcie tak jak jest napisane w pierwszym poście, a nie kurwa wały ciśniecie, nie dziwie się team kłamie na każdym kroku.

Pośpieszyliście się z końcem bety, a tak naprawdę beta była lepsza od OFICJALNEJ wersji.

Dobrze, że ociaż drugi kanał odpaliliście. A na zombie land i wioskę barbarzyńców poczekamy sobie długo hoho gdzieś z miesiąc, jak nie dłużej.

g0Tef.jpg

Opublikowano

Monety, które zniknęły zostaną jak najbardziej wam zwrócone, oczywiście nie będzie z tym żadnego problemu, wystarczy podać numer telefonu z którego zamawialiście sm i id konta na pw administratora - żeby wam nikt czasem nie dzwonił;p

Ponawiam pytanie do kogo i gdzie pisać w sprawie utraconych sm?

hisa.jpg
Opublikowano

SERWER JEST ZALOSNY TAK JAK GM-OWIE

zanikly mi smoczki z kd z is i nie oddali mi kd tylko same smoczki ... do tego dostalem bana na konto Suni... a kolo mnie byl koles Okara na dmghacku i on niedostal SERWER JEST BEZNADZIEJNY NIE POLECAM!

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Mi też nie wiem jakim cudem zniknęło 100 defa. ;|

i Jakiś bug jest, jeżeli otwierasz zakładkę is u dozorcy wpisuje hasło to wyłącza mi sie automatycznie metin . :<

Opublikowano

GA wezcie kurwa ten serwer do kupy, fajny jest ale nie moze byc kur** tak ze co chwile restart bez ostrzezenia i zeby co chwile padal to jest juz kurwa nie realne!!!

pozdro!

Jebać to!

Opublikowano

ludzie spokojnie... nie logujcie się będziemy mieć 4x ch to chyba dobrze? jesteście tak uzależnieni że już trzeba drake robić że serw pada co chwile?

tak i wpieprzcie mi minusów bo myśle realnie i racjonalnie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ludzie, ochłońcie. Serwer będzie on za jakieś 10-15 minut, więc nie wiem poco ten spam.

Jak co zakładam gildie w królestwie Jinnio, lider 83 poziom.

Zapraszam.

g0Tef.jpg

Opublikowano

Bardzo fajny serwer, a najbardziej mi się podoba to że nie ma kamieni duchowych w sklepie.

Ogólnie mało lagów tylko częste resety.

fwlogo.png

Królestwo:Jinno

Nick:SMERF

Lvl:71+

Klasa:Wojownik Body

Gildia:------

Cel w grze:Dobra zabawa i EQ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...