Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fantasticworld [Dedyk] [Pl]

Pastor.Cris

FantasticWorld.Com.PL  

259 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy grasz na FW2?

• Tak,
      122
    • Nie.
      137
  2. 2. Czy podoba ci si? nasz serwer?

• Jest super.
      97
    • Mo?e by?
      38
    • Móg?by by? lepszy.
      50
    • Kompletne dno
      74
  3. 3. Czy podoba ci si? reklama? Faj + :)

• Jest super.
      119
    • Mo?e by?.
      79
    • Nie niepodoba mi si?
      61

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 393
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Całe szczęście, że wysłałem tylko jednego smsa... Jak widać server pada >.<

@EDIT

Juz on.. ufff..

GG - 9709915

Opublikowano

Na pewno nic nie robią ponieważ ta sama rzecz dzieje się już trzeci raz w przeciągu ok. jednej godziny.

Metin2.PL

Almanach - S7

40+ Dagger

Aaa... I LoFffciaM banankiIi :*

6648.gif

,user,by,serek.htm'>32927.jpg

31674.gif

6680.jpg

33983.png

34040.png

http://www.youtube.com/user/xForgeMetin2

Mam Wyjeb*** na plusy i minusy. Dawajcie co uważacie.

Opublikowano

Prawdopodobnie server off for ever GA chcial tylko kase zarobic server mial byc bajka czekalismy tyle tak go zapowiadali wkoncu go otworzyli na zwyklym kompie zrobili szkatluki i inne duperele w is zgarneli kase i baj baj

Opublikowano

@pedaltoty

Bardzo mi Ciebie szkoda, wiem że mama cię bije w domu i chcesz być fajny w internecie wysyłając informacje wyssane z palca.

Wnioskując po Twoim nicku masz ok. 9 lat a ten tekst to Ciebie mówią kumple w szkole.

Metin2.PL

Almanach - S7

40+ Dagger

6648.gif

31674.gif

6680.jpg

33983.png

34040.png

Opublikowano

Cofki, błędy, hacki, 0 reakcji gma na hakerów, serwer miał być hard a on jest właściwie 4 fun. Gmowie może mili ale nie wyrabiają. +200 ludzi tłucze się na 1 ch znaleźć spota na szponach to cud. Już nie wspominając ze 5x lvle mają już stalki + +7,8,9 przygotowane ;/ Ja sam mam 45 lvl i już mam stal dla sury +9.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Po primo nie jestem Twoim przyjacielem. Po duo paszcze to moze masz Ty ale do mnie prosze z szacunkiem.

Już nie wspominając ze 5x lvle mają już stalki + +7,8,9 przygotowane ;/ Ja sam mam 45 lvl i już mam stal dla sury +9. 

Racja ceny ulepszaczy i latwosc zdobycia stali jest zbyt wielka.. Ponadto denerwujace grafiki gdy mamy np stal +9 jakies czerw. okrag do okola Ciebie >.>

Opublikowano

Off i Off Ten Serwer To Porażka Same Dzieci Graja Wszystkie Spoty V2 V1 Polanka Itp Zajęte od Godziny około 15:00 bo dzieci ze szkoly Przylazly i niema gdzie expic (ten serwer Niedlugo padnie !)

Lubie cię...

A czy to też lubisz ?

Dwać lajki bo w pysk

Opublikowano

grota raz działa raz nie ... ulepszanie na 65 30%+7 20%+8 +9 10%.... kamieni duchowych nie ma drop sobie a dropią nie specjalnie... nowych skilli nie ma chyba że te kiepskie z yuotuba cofka co 5 minut masz wybór nie działa dozorca albo wierzchowce... 6i7 tylko w is top 1 udokumentowany dmg nie zbanowany ta lista nowych itemów gdzie one są ja sie pytam znikające sm i można by tak wypisywać .... no i o nowych mapach też mozna zapomnieć przecież polecam belanus tam macie wszystko co tutaj tylko lepsze z prawdziwym teamem

fantastic world przekrętem roku metina 2

Trwa konserwacja serwera, zabezpieczenie go, zoptymalizowanie mysql.

hah jak nie wiemy co napisać to skłammy zabezpieczacie przed czym? konserwacja ok tylko że znowu cofnie wam kaske levele:)

zastanawiacie sie czemu tataj jestem jak sra... na server a noe po to żeby napisać a nie mówiłem padł na pysk i sie nie podniósł

aha do reklamy można dodać już nie co 2 leci na dmg+ kick hack tylko co 3 to zawsze wielki krok na przód

Szukam serwera normalnego bez 6-7,miliona eqwipunku,KD +120 i 50tego skilla nie ważne czy easy czy hard czy gra 100u czy 1000 ważne żeby jeszcze sie dało w tą gre grać.

Opublikowano

Konserwacja

2010-10-15

Ja tylko inforujme konserwacja mysle ze potrwa do godziny 19:00 lub 20:00

pozdrawiam i zapraszam do gry cikut

Królestwo Shinsso ;]

CR.png

Opublikowano

Słuchaj skarbie : to co ja robię z kasą to Ciebie to powinno najmniej interesować. Moje życie, moja kasa. Każdy ma swój rozum i to od niego zależy jak go wykorzystuje. Tyle z mojej strony.

GG - 9709915

Opublikowano

Info ze strony głównej serwera.

Metin2.PL

Almanach - S7

40+ Dagger

6648.gif

31674.gif

6680.jpg

33983.png

34040.png

Opublikowano

Wy naprawdę jesteście uzależnieni od Metina ja jakoś też jestem ale moge pograć w PES 2010 albo iść z kolegami pograć a nie napierda*** w klawiaturę cały dzień żeby być top 1 na privie który i tak padnie.Po prostu jesteście nie normalni a FantasticWorld też zawalili bo miało być tyle nowych rzeczy a tu co z nich jest spełnione.A tak poza tym powinien być reset charów bo jak było no-beta to w nocy było więcej expa i no-life napierdzieliły do top 1

Opublikowano

kogo obchodzi, że serwer on?

już nie potrafią wejść na stronę główna?

jak macie zamiar pospamowac to na forum serwera!

A co do serwera, to porażka.. nie chce mi się się rozpisywać bo za dużo tego jest.

#down

A kiedy "nie było żal serwera"?

; )

Opublikowano

Dokładnie. Zaczyna się robić żal serwera. Teraz strona OFF ale jak włączą to zobaczycie że zmieniła się treść ostatniego newsa : "Konserwacja potrwa do jutra"

Metin2.PL

Almanach - S7

40+ Dagger

6648.gif

31674.gif

6680.jpg

33983.png

34040.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...