Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fantasticworld [Dedyk] [Pl]

Pastor.Cris

FantasticWorld.Com.PL  

259 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy grasz na FW2?

• Tak,
      122
    • Nie.
      137
  2. 2. Czy podoba ci si? nasz serwer?

• Jest super.
      97
    • Mo?e by?
      38
    • Móg?by by? lepszy.
      50
    • Kompletne dno
      74
  3. 3. Czy podoba ci si? reklama? Faj + :)

• Jest super.
      119
    • Mo?e by?.
      79
    • Nie niepodoba mi si?
      61

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 393
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

bo sprawdzaja czy dodał sie prawidlowo drop z metkow i bossow.

teraz to nawet forum nie smigalo przez chwile

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

latke mam z innego tematu . tego tematu niewidzialem a tamtę prezentacje usuneli. wiec niemoge pomoc. ale ja mam takie cos. kupilem 2x szkate czer. smoka. i przez 5 sec moge zobaczyc 1 szkate lecz na 2 miejscu. mozliwe ze na 1 miejscu magazynu w itemshopie niewidac. ale ja mam tak ze po 5 sec wylacza mi clienta.

Opublikowano

lol już mam 2 NOWE postacie na bugu... ledwo co z pierwszej z konia zszedłem to już wejść nie mogłem, a jak ze skilli atakowałem to nic nie brałem.. 2 postać to samo.. dla mnie już ten serwer ODPADŁ. (nie to nie jest żalenie się)

Opublikowano

Gdy nie będzie resetu nie polecam grać, ponieważ w sklepach stoją juz stalki dopiero 1 dzien gry a to ma byc hard....

Nie wiem czy będzie taki mega zobaczymy jeszcze ale jak narazie przeciętny server, eq zapewne mają ci co mieli sm doładowane szkaty robią swoje. A po 2 nie ma obiecanych skilli, questów itd, myślę że GM ogarnie to i będzie dobry serv

Opublikowano

Moim zdaniem GM powinni zrobić resa i naprawić wszystkie błedy włączyć wersje finałową jak będzie wszystko dopięte na ostatni guzik, nie przejmować sie spamem żeby już był on, każdy był niecierpliwy w tym ja i chcieliśmy startu wcześniej ale to gorzej zrobiło, pomyślcie sami lepiej zrobić jeden res ok 1-2 dni niż co chwila bo będa nowe misje itd...

Opublikowano

Też mysle ze powinien byc res kont poniewaz wczoraj byl exp powiekszony i to wielokrotnie a dzis zeby nabic 50 trzeba meczyc sie z 2h...

0362339cf52e6e13b8449ea67e30c707.gif

Opublikowano

Myślałem że zagram ale wbiłem 35 lvl i niegram...Exp przesadnie niski w porównaniu do wczorajszego przynajmniej tyle slyszałem ; D A serwer ogólnie nudny ^ ^ Myslałem ze bedzie wiekszy szał ; ]

Opublikowano

Dokładnie nie opłaca się grac jak wczoraj exp w nocy był dużo większy że masakra teraz ci co zaczęli niech się męczą ?? W ogóle z pomysłem za każde konto utworzone podczas bety dostać Jakieś tam monety nawet jak nie było na nim charów a teraz się dziwić skąd już nawet Hwangi są na serwie ogólnie misje nie są do końca wszystkie spolszczone błędy z profesjami Np. Woj body zamiast nazwy ciała w profesji to ma smoka ?? co to jest po za tym 50% graczy to ninja dagger (nic nie mam do tej profesji ale przecież każdy wie o co chodzi) bo bierze ze 2 spoty chmurka i już lvl lecą szybciej a GA i GM nic z tym nie robią serwer 0 zabezpieczeń przed hakerami a wszędzie piszą że jest zakaz no to mi ładny ten zakaz może zacznę grać jak serwer będzie dopięty na ostatni guzik i zrobione coś z DMG hack

Opublikowano

taka konwersacja jeest bezsensowna , 2 up mowisz tak , bo masz dobry lvl , tak jak to mowi up res musi byc , zeby bylo sprawiedliwie nie dziw sie zainteresowaniem , gm-i pierdola o tym jaki kolor ma miec forum , no sorry ...

Opublikowano

kto jest za resetem reka w gore!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! RE-SET RE-SET POSTACIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Opublikowano

Widze, że trzeba jeszcze będzie dłuuuuugo poczekać na jakis pro server Pl ten to jest okropne bagno....exp 100 razy zmieniany jedni mają pro levele z dużego a teraz to juz lipa, stalki to prawie co 2 gracz ma no pozdro życze milej gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...