Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fantasticworld [Dedyk] [Pl]

Pastor.Cris

FantasticWorld.Com.PL  

259 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy grasz na FW2?

• Tak,
      122
    • Nie.
      137
  2. 2. Czy podoba ci si? nasz serwer?

• Jest super.
      97
    • Mo?e by?
      38
    • Móg?by by? lepszy.
      50
    • Kompletne dno
      74
  3. 3. Czy podoba ci si? reklama? Faj + :)

• Jest super.
      119
    • Mo?e by?.
      79
    • Nie niepodoba mi si?
      61

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To co pan 4xUP napisał powinno zamknąć spam, więc nie piszcie już tutaj tych postów "oby nie cofnęło", "a ja mam syrka +9 i stal +9 " dobra jak jutro wejdziecie na serwer to się tym pochwalicie na dziś skończcie, bo to jest już nudne patrzeć na te posty. Pewnie jakiś ziomuś zacznie mnie wyzywać, bo nie spodoba mu się to co napisałem, a ja wam powiem, że mam to głęboko gdzieś.

• Odpowiedzi 393
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pastor? Mam pytanie, jeżeli kupiłem sobie Pierścień Doświadczenia za 30SM (Sm te które dostałem za betę) a owego pierścienia nie otrzymałem to czy zwrócisz mi zawartość SM?

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Ja miałem tak że mi się sklonowała stalka +9 i bojowy +6 więc nie koniecznie crashe są złe. Jednak wolałbym żeby serwer od wczoraj działał bez żadnych restartów.

ex

Opublikowano

Cierpliwości Cierpliwości i jeszcze raz Cierpliwości.... Nie odrazu kraków zbudowano także mozna poczekać dłuzej zeby zrobili dokładnie to co mają zrobić niżeli zrobia to w krótkim czasie ale jak to sie mówi na odpierdol...

Opublikowano

jak to Pastor napisal u siebie w profilu "Serwer zostanie włączony dnia 18.10.10 w godzinach popołudniowych, wina awarii leży po stronie firmy w której dzierżawimy maszynę. "

Opublikowano

Nic dziwnego że macie co chwile problemy z serverem. Powiem tak, radze znaleźć nowy server dedykowany u innego dostawcy, "firma" OVH jest bardzo kiepska, osobiście sam miałem z nią wielkie problemy...

więc gdy będziecie mieli kasę i skończy się termin umowy na dedyk to radze zmienić. Co do servera to wielki +, mimo problemów z logowaniem i restartami, panuje tu miła atmosfera i można fajnie spędzić czas. Pozdrawiam Konradziusz.

fwlogo.png

Sever: Fantasticworld

Nick: Konradziusz

Królestwo: Jinno

Zobacz wiecej na:

http://fantasticworld.com.pl/

Opublikowano

wedlug mnie serw nie wypal niby mial byc taki pro i wgl a ogolem wielkie gowno jak kazde polskie serwery (co z ta polska) temata mozna by zamknac bo tylko szpamia i sie zala

Zbieram - :)

naglowekz.png

WSRH-Wyższa szkoła robienia Hałasu

Opublikowano

wedlug mnie serw nie wypal niby mial byc taki pro i wgl a ogolem wielkie gowno jak kazde polskie serwery (co z ta polska) temata mozna by zamknac bo tylko szpamia i sie zala

na 100% zrobiłbyś lepszy server;] Problemy z serverem to nie wina GA, tylko OVH.

fwlogo.png

Sever: Fantasticworld

Nick: Konradziusz

Królestwo: Jinno

Zobacz wiecej na:

http://fantasticworld.com.pl/

Opublikowano

up nie chodzi mi o to ze serwer jest off tylko co na nim jest bylo i wgl mialy byc rozne bajery a ogolem nic wyjatkowego nie dali jak gram na tureckich privach to chiclabym aby byly takie polskie albo jeszcze lepsze

Zbieram - :)

naglowekz.png

WSRH-Wyższa szkoła robienia Hałasu

Opublikowano

Zachowujecie się tak jakbyście byli dziećmi no life... Jest dużo rzeczy do roboty a nie tylko spamowie "Kiedy bedzie serwer.." lub "Mogliby go wlaczyc.." nie pospieszajcie ich oni chcą poprostu to dobrze zrobić.. Cieżko to zrozumieć?

Pozdrowienia.

Ludzie lubią komplikować sobie życie, jakby już samo w sobie nie było wystarczająco skomplikowane.

Opublikowano

tez jestem chora ale nie stekam ^^

Ludzie lubią komplikować sobie życie, jakby już samo w sobie nie było wystarczająco skomplikowane.

Opublikowano

Jak Spokojnie >)Serv bedzie kolo godziny 18 >

Zagraj ze mną na Fantastic World

Postac: Wojownik

Profesja: Mental

Lvl: 95+ ciagle rosnie

Moja gra to nic pokej joker Strit

Opublikowano

Jak Spokojnie >)Serv bedzie kolo godziny 18 >

A skąd wiesz? :]

Opublikowano

Wiem ^^ . Ale nie o to mi chodzi :]. Ja tam czekać mogę ^^ ważne zeby zas bylo wszystko OK. :]

Opublikowano

Zgadzam sie dajmy im czasu i niech zrobie raz a dobrze bo oni robili wczesniej moim zdaniem na odpiepsz sie bo bylo pelno spamów kiedy bedzie On dlaczego jest Off tp i td niech sie nie przejmuje Mo.Life Kids tylko dadza sobie czasu i zrobie to dobrze

Zagraj ze mną na Fantastic World

Postac: Wojownik

Profesja: Mental

Lvl: 95+ ciagle rosnie

Moja gra to nic pokej joker Strit

Opublikowano

Noo neo kids zachowują sie jakby chcieli grac ino.. a zas maja pretensje ze wywala ich .. oni chca to zrobic dobrze ciezko im to zrozumiec? ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...