Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fantasticworld [Dedyk] [Pl]

Pastor.Cris

FantasticWorld.Com.PL  

259 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy grasz na FW2?

• Tak,
      122
    • Nie.
      137
  2. 2. Czy podoba ci si? nasz serwer?

• Jest super.
      97
    • Mo?e by?
      38
    • Móg?by by? lepszy.
      50
    • Kompletne dno
      74
  3. 3. Czy podoba ci si? reklama? Faj + :)

• Jest super.
      119
    • Mo?e by?.
      79
    • Nie niepodoba mi si?
      61

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 393
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tylko powiedz po stawiac serva niby hard jak juz w 1 dzien stalki są, a może ktoś nie jest no lifem i nie siedzi przed kompem 24/7 i nie patrzy kiedy start więc gdzie sprawiedliwość , jedni mają bardzo szybki 2 ledwo co idzie....

Opublikowano

Żeby walić walić z wierzchowca trzeba mieć cilenta tego 1 gdyż jest on z 2010 a nowy cielnt (v2) jest podajrze z 2008.

fwlogo.png

Zapraszam na Fantasticworld.com.pl. Grajcie , walczcie , bawcie się

Od dziś zbieram +

Specjalista
Opublikowano

@ XxKoXx jak dla ciebie za duzy jest exp to won na PL'a bo nikt nie ma zamiaru grac na drugim PL z takimi ratami , privy sa po to aby sie bawic a nie...

Hmm miaal byc niby Hard ? jakos Team tegom nie napisal tylko mial byc Medim .Moim zdaniem narazie to raty sa bardzo male...

1365526782-U231645.png

Opublikowano

Mam pytanie do administracji co chcieliscie osiagnac wprowadzajac 6 i 7 bon tylko do isa ? jezeli go wprowadzacie do isa to w grze tez powinnien być albo wgl go nie powinno być albo jest wszedzie ludzie z PL uciekaja od nie równej gry z isowcami itp a nie które privy nam to fundują...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Możecie podziękować koledze wyżej, korzystajcie z kodów do woli;] Każdy nieautoryzowany kod będzie banowany, czyt. kod który nie zostanie dostarczony przez usługę sms;] Ban za tego typu oszustwo jest stały!! Nie ma od niego odwołania;]

235761444056892195480.gif

Opublikowano

Złe są te kody może powiedz od jakich nr są prawidłowe.A tak to serwer za mocno na is nastawiony i jest za to nagroda ;D

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Specjalista
Opublikowano

Moze ktos to naprawi OMG team gowno robi za przeproszeniem ;x

http://img801.imageshack.us/i/30701772.png/

1365526782-U231645.png

Specjalista
Opublikowano

Mi strona tez nie dziala , a forum normalnie ;d hmm mi nawet metin nie dziala zatrzymuje sie na ''Proces Logowania Trwa'' i nie idzie ;s

1365526782-U231645.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...