Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fantasticworld [Dedyk] [Pl]

Pastor.Cris

FantasticWorld.Com.PL  

259 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy grasz na FW2?

• Tak,
      122
    • Nie.
      137
  2. 2. Czy podoba ci si? nasz serwer?

• Jest super.
      97
    • Mo?e by?
      38
    • Móg?by by? lepszy.
      50
    • Kompletne dno
      74
  3. 3. Czy podoba ci si? reklama? Faj + :)

• Jest super.
      119
    • Mo?e by?.
      79
    • Nie niepodoba mi si?
      61

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 393
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja mam nadzieję że nie będzie tak ja na McMetinPro... też były błędy z bazą a zaraz poszła cała baza i trzeba było grać od nowa...

RMCF

Opublikowano

serwer bedzie online jak najszybciej , narazie jest problem po stronie dostawcy serwera OVH , wyslany zostal problem na support i czekamy na rozwiazanie.Co do kont i bazy to sa robione backupy na zewnetrzny host FTP wiec konta i postacie sa bezpieczne nawet jak z dedykiem cos nie tak , nie ma sie co martwic .

Opublikowano

Egon grales/as na mc? ;d

Ludzie lubią komplikować sobie życie, jakby już samo w sobie nie było wystarczająco skomplikowane.

Opublikowano

Szkoda że serwer off, zrobiłem z bojowego +9, syrka +0, zdążyłem jeszcze zrobić na +1 i buch serwer off ;f, miejmy nadzieję że będzie on jak najszybciej.

32265.png

W grach korzystam z nicków: NieDyskutuj, roofipl

Opublikowano

up dokladnie

3x dziennie cala baza kont postacie + locale serwera uploadowana jest automatycznie na zewnetrzny host FTP o pojemnosci 500 GB .

Opublikowano

Przestańcie już spamować.

Jeżeli chcecie, założę temat z dyskusją, ale sądzę że chwilowo nie ma takiej potrzeby.

Proszę więc o wstrzymanie się z pisaniem niepotrzebnych postów o tym jakie to Wasze postacie były pr0, co straciliście itp.

Off to off. Jakiś powód musi być, co nie?

@2xdown

Emotekk

o co Ci chodzi, bo nie rozumiem?

Coś Ci się nie podoba w tym co teraz robię? Zgłoś to, swoje spostrzeżenia powiedz mi prosto w twarz, wykrzycz, wyśpiewaj, wypisz, whatever.

Z textami typu 'wyjdź' to do kolegi, nie przypominam sobie byśmy się bliżej poznali.

@Emotekk

jeszcze niżej

Szanowny strepsils (Marek) dostał GMa postanowił pobawić się komendami i wszystko padło co z tym idzie serwer ledwo ruszył od nowa

Taa, potwierdzam, GMa dostałem bodajże w piątek a straciłem w niedzielę z powodu do dziś mi nieznanego (imo Sui miał mnie dość), komendy wszystkie oprócz tych do przenoszenia się miałem zablokowane, więc z czym do ludu?

Nie znasz mnie, nie znasz faktów - nie oceniaj mojej osoby, nie mieszaj słów, nie mieszaj tego co byłoz tym co jest teraz, ja sam nie wiem co się do końca działo, od jednego z adminów dostałem informację, że nie mogę już tam urzędować i tyle.

Powtarzam - chcesz mi coś wygarnąć, powiedz mi to prywatnie i prosto w twarz.

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

Padł mysql serwera bez czego nie możecie grać, rejestrować się, krótko mówiąc nic nie działa. Zleciliśmy reinstall FreeBSD (system operacyjny na którym chodzi nasz serwer). Instalacja tego systemu trwa przeważnie do 30min, tymczasem mija 90min. a system nadal się nie zainstalował. Błąd prawdopodobnie stoi po stronie firmy od której dzierżawimy serwer. Zgłosiliśmy go i czekamy na odpowiedź. Nie myślcie sobie że serwer padł bo tak nie jest. Tym razem mamy bardzo zgrany team i mamy nadzieję że długo pociągniemy. Prosimy o cierpliwość i przepraszamy.

fwlogo.png

Nie przegap startu.

Dyskusje na temat serwera

klik

Opublikowano

Oczywiście... Nieunikniony spam, ale cieszy nas to;p;p Widzimy, że jesteście zainteresowani serwerem. Bulwersuje mnie jedynie fakt, że wypowiadają się tu osoby nie mające z FW nic wspólnego, które nawet nie zajrzały na serwer, a go krytykują po przeczytaniu postów innych użytkowników. No ale nic. Postaramy się wystartować do jutra. Tak jak napisał Pilat firma od której dzierżawimy serwer ma pewnie jakieś problemy, ponieważ instalacja serwera znacznie się wydłużyła. Po włączeniu serwera zauważycie pewne zmiany;] Prawdopodobnie jutro zostanie wam udostępniony patcher na klienta V1 jak i osobny na klienta V2;] Mamy kopię bazy więc strata itemów wam nie grozi. Gwarantujemy zwrot przedmiotów z poprzedniego crashu bazy za ukazaniem dowodu, obiecujemy zwrot sm. Dajcie uporać nam się z obecnie występującymi problemami.

Pozdrawiam, Team FW

235761444056892195480.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...