Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fantasticworld [Dedyk] [Pl]

Pastor.Cris

FantasticWorld.Com.PL  

259 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy grasz na FW2?

• Tak,
      122
    • Nie.
      137
  2. 2. Czy podoba ci si? nasz serwer?

• Jest super.
      97
    • Mo?e by?
      38
    • Móg?by by? lepszy.
      50
    • Kompletne dno
      74
  3. 3. Czy podoba ci si? reklama? Faj + :)

• Jest super.
      119
    • Mo?e by?.
      79
    • Nie niepodoba mi si?
      61

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znowu off... Tutaj moje pytanie do administracji : PO KIEGO CHUJA WY WŁĄCZACIE TEN SERWER SKORO NIE JEST DOBRZE DOPRACOWANY ?!

Napisaliście na stronie głównej że konserwacja potrwa do jutra i po 15 minutach włączacie serwer ?

Proszę was... Bardziej niedoogarniętego teamu w życiu nie widziałem. Szkoda moich słów bo pewnie za 15 minut serwer znowu będzie ON...

Pewnie znowu na 5 minut. Tyle z mojej strony. Pozdrawiam Team.

Metin2.PL

Almanach - S7

40+ Dagger

Aaa... I LoFffciaM banankiIi :*

6648.gif

,user,by,serek.htm'>32927.jpg

31674.gif

6680.jpg

33983.png

34040.png

http://www.youtube.com/user/xForgeMetin2

Mam Wyjeb*** na plusy i minusy. Dawajcie co uważacie.

• Odpowiedzi 393
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kuurrr!!! Ubilem metka na 90 droply stalki itp. a tu logowanie padlo i zaraz znowu cofka. Na dodatek 3 razy Hwanga zjaralo, ten serw to przesada...

0362339cf52e6e13b8449ea67e30c707.gif

Opublikowano

@Up

Na Hwanga masz 10%, to się nie dziw, że ciągle zawodzi.

Co do serwer, to się zrobiło wielkie dno, cofki, słaby exp i obiecanki cacanki.

g0Tef.jpg

Opublikowano

Poczekajcie do jutra, a nie się napalcie :

- Ulepszanie

- Exp

- Itp.

Poźniej to znika, a info na forum jest. Jutro już powinniśmy normalnie zagrać.

g0Tef.jpg

Opublikowano

Teraz to się chyba całkiem baza posypała, postaci ni ma .

@EDIT

Już wszystko jest, sorrki za wprowadzenie w błąd.

g0Tef.jpg

Opublikowano

Zapowiadaliśmy częste restarty i przerwy. Gdy administracja nie interesuje się serwerem wszyscy płaczą, gdy stara się naprawić i poprawić błędy i dodać coś nowego wszyscy płaczą bo tu znów nie mogą grać. To jest chore, wstrzymajcie się do niedzieli, dopiero wróciłem do domu jestem na nogach od wczoraj od 8 rano i naprawdę nie mam zamiaru czytać tego spamu na gg, bardzo przepraszamy za wszelkie niedogodności związane z restartami, teraz idę się zdrzemnąć ok. 14 znów usiądę do bazy i reszty pliczków, dajcie nam ochłonąć. Od 2 tygodni w zeszycie zamiast pisać notatki, rozpisuje się w itemach jakby to była baza otworzona w navicat ^^, a to wszystko tylko po to, aby wam z dnia na dzień grało się lepiej.

235761444056892195480.gif

Opublikowano

przeciez serwer chodzi od wczoraj bezblednie tylko stronka czasem pada , A widac serwer ladnie dopracowany , mapka zombi ... warto zagrac .Widac ze administracja sporo zrobila bo nie ma juz zadnych resetow , serwer non stop online.

A wy nie spamujcie non stop ze cos wam nie dziala bo to az nudne sie robi

Opublikowano

Bardzo fajny serwer , na pewno zagram.

sygnanew.jpg

1286652807u198706.pngPiszę poprawnie po polsku.Spróbuj też , to nie trudne

Opublikowano
Zapowiadaliśmy częste restarty i przerwy. Gdy administracja nie interesuje się serwerem wszyscy płaczą, gdy stara się naprawić i poprawić błędy i dodać coś nowego wszyscy płaczą bo tu znów nie mogą grać. To jest chore, wstrzymajcie się do niedzieli, dopiero wróciłem do domu jestem na nogach od wczoraj od 8 rano i naprawdę nie mam zamiaru czytać tego spamu na gg, bardzo przepraszamy za wszelkie niedogodności związane z restartami, teraz idę się zdrzemnąć ok. 14 znów usiądę do bazy i reszty pliczków, dajcie nam ochłonąć. Od 2 tygodni w zeszycie zamiast pisać notatki, rozpisuje się w itemach jakby to była baza otworzona w navicat ^^, a to wszystko tylko po to, aby wam z dnia na dzień grało się lepiej.

Tak to jest jak serwer dla zarobku.. po1.

po 2: Po kiego huya wyłączyliście betę wcześniej? Miało być piątek to powinien być piątek.. zawsze wiecej byście zrobili, chociaż z takim teamem to i sporo by tego chyba nie było..

po 3: 40sm na próbne konta... waaaaawhaha.. tego nie muszę komentować.

po 4: znikające sm (oddacie innym realna kasę? wątpie bo jak pisałem serwer dla kasy..)

Jeśli chodzi o serwer mógłbym wymieniać parę minut..

Pozdrawiam i jeszcze raz odradzam graniu na serwerze.!

; )

Opublikowano

Administracja dostaje odemnie plusa, oddawali dzisiaj stracone yangi, itemy itp. [HA]Spopi informował, że strona chwilowo nieczynna.

Kowal jest taki przy broniach na 80lvl, a przy normalnych broniach masz 70% na+7,8,9.

Pozdrawiam, A.

@Up'y

Fakt, że administracja leci w kulki, miało być wiele nowości a nie ma nic.

g0Tef.jpg

Opublikowano

Do teamu dołączył panina. Staramy się zoptymalizować bazę danych, spokojnie, prosimy was o cierpliwość, wkrótce powstanie support, problemy z sm możecie zgłaszać na forum serwerowym. Monety, które zniknęły zostaną jak najbardziej wam zwrócone, oczywiście nie będzie z tym żadnego problemu, wystarczy podać numer telefonu z którego zamawialiście sm i id konta na pw administratora - żeby wam nikt czasem nie dzwonił;p Gdy uporamy się z tymi większymi i mniejszymi problemami, poprawimy rażące błędy w bazie jak i już w samej grze to wszystko wróci do normy, już wkrótce zacznie przybywać nowości, w rezultacie zaczniecie płakać, że nowinek jest za dużo ale wszystkim dogodzić się niestety nie da.

Opublikowano

już wkrótce zacznie przybywać nowości, w rezultacie zaczniecie płakać, że nowinek jest za dużo ale wszystkim dogodzić się niestety nie da.

Przestańcie kurwa obiecywać ! To się już robi żałosne..

g0Tef.jpg

Specjalista
Opublikowano

Popieram Ventos'a haha wkrotce obiecanki same najpierw naprawcie wszystko na serwerze a potem zajmijcie sie reszta niedosc ze znikaja itemy to jeszcze SM ...

a btw kto to Panina o_O ?

1365526782-U231645.png

Opublikowano
Do teamu dołączył panina. Staramy się zoptymalizować bazę danych, spokojnie, prosimy was o cierpliwość, wkrótce powstanie support, problemy z sm możecie zgłaszać na forum serwerowym. Monety, które zniknęły zostaną jak najbardziej wam zwrócone, oczywiście nie będzie z tym żadnego problemu, wystarczy podać numer telefonu z którego zamawialiście sm i id konta na pw administratora - żeby wam nikt czasem nie dzwonił;p Gdy uporamy się z tymi większymi i mniejszymi problemami, poprawimy rażące błędy w bazie jak i już w samej grze to wszystko wróci do normy, już wkrótce zacznie przybywać nowości, w rezultacie zaczniecie płakać, że nowinek jest za dużo ale wszystkim dogodzić się niestety nie da.

Śmiech na sali.

Ogarnijcie pierw serwer bez zadnych nowości ZADNYCH, wtedy zacznijcie coś dodawać.

Myślicie, że jeśli naobiecujecie jakies huje muje dzikie węże to wam coś to da? Uwierzcie, że lepiej by sie gralo na serwerze bez żadnych dodatków, niż na takim..

"Dodatki" swoja droga, ale tutaj to najwyraźniej was to przerosło.

Nowy gm? Woooo, to na 100% wam to pomorze.. Jednego "pro" gm'a więcej macie w Teamie. <.<

Cierpliwości? Spoko wyłączcie serwer i go ZRÓBCIE PORZĄDNIE to wtedy możemy o czymś pogadać.

już wkrótce zacznie przybywać nowości, w rezultacie zaczniecie płakać, że nowinek jest za dużo ale wszystkim dogodzić się niestety nie da.

Już zaczynam płakać, proszę starczy już tych nowinek, ok?

Tak wgl. to jest na serwerze coś nowego? + cały czas jakieś błędy..

prosimy was o cierpliwość

Dziwie się ludziom, którzy grają na tym serwerze a zarazem szacunek dla nich bo maja naprawdę Cierpliwość.

Początek jest bardzo ważny a wy go spieprzyliście!

PS: Pastor zmieć sygnę bo nie ma w niej ani krzty prawdy.

Pozdrawiam i odradzam grania tutaj.

; )

Opublikowano

Nie spamujcie bo posypią się warny, napisałem przecież do jasnej cholery, że najpierw poprawimy błędy itd, dopiero później będziemy dodawać, jak obiecaliśmy tak zrobimy Zero^^ twój nick odzwierciedla poziom twojej inteligencji? Skoro tu nie grasz to opuść Topic.

Roy kolejny odstrzał? Płaczesz bo nie dostałeś się do teamu? Bo się Vasker za tobą nie wstawił? Jesteś żałosny, nikt nie każe ci tu grać, jest mnóstwo innych serwerów, my jesteśmy tylko małym pryszczem w świecie gry metin2, płakać możesz dalej ale rób to po za forum, przynajmniej po za publikacją. Gdybyście wiedzieli ile pracy trzeba włożyć w to żeby nie sypała się baza i system, żebyście mogli spokojnie grać bez niepotrzebnych backupów.

Od teraz każdy spam będzie raportowany

Opublikowano

heh dzis gralem i zrobilem stalke na +8 i lognelem sie przychodze za 2h a tam nie ma stalki ani kasy co poszla na jej ulepszenie i co pastor zwrocisz mi ją czy jaK?

Opublikowano

Zmieniam swoją opinię na temat tego serwera. Kompletne dno, co chwila wywala i cofka, przez co wbijałem expa od 30% do 60 chyba z 5 razy. Nie wspomnę o innych bugach, jak chociażby z biologiem.

Pojawił się też screen, gdzie body ma 2k defa. Przepraszam bardzo, ale nikt mi nie wmówi, że to da się osiągnąć bez wykorzystywania różnorakich luk w działaniu serwera.

Pozdrawiam i odradzam grę na tym serwerze.

Specjalista
Opublikowano

Oj Pastor widze u ciebie bulwers... Niby ty najwiecej na serwerze robisz chociaz tego nie widac ;> Duzo namieszales... tak ciezko pracowaliscie calymi nocami dniami w ogole nie spaliscie, pociliscie sie mozna tak wymyslac ^^ Za duzo obiecywania i za moalo robienia ;( Myslisz ze ja nie wiem ze mnie obgadujesz za plecami... moge sie do tego zdania mylic ale napisze, od pewnej osoby sie dowiedzialem ze Ty tak twierdzisz ze ja ''Sprzedawalem itemy Yangi w szkole za PLN'' ,a od Spopiego tez ze niby itemy sprzedawalem to wiesz co smieszne troche ze tak myslicie ...No wiem jestem zalosny taka natura krytykowania kogos lub czegos .Jeszcze mozesz napisac ''zal cie'' to bedzie widac jaka jest jest twoja inteligencja^^ Ja nie Placze ze Vasker za mna sie nie wstawil tylko Opisuje wady serwera i Teamu, ale ze ty rozumujesz moje wypowiedzi inaczej to naprawde otrzasnij sie i ''Zyj'' ! Zrobcie krok w przod a nie w tyl bo serwer i tak upadnie ;x

Nic nie robicie z tymi graczami na DMG Hacku robia co chca bo nie ma kto ich zbanowac SAMOWOLKA na serwerze ;> A na forum jest mnostwo skarg i jakos tam z Teamu nikt nie zaglada...

@Topic bo zaraz per .Pastor^^ Bedzie mnie raportowal to napisze ze IS ,a takze ranking nie dziala...

1365526782-U231645.png

Opublikowano

Za Reklame + lecz mam pewiem problemgdy wchodze na strone wyświetla mi się Oops! This page appears broken. HTTP 404 - File not found.

Admina prosze o szybki kontakt na numer GG 10510062 niech pisze nawet gdy niedostępny (częściej niewidoczny) Z góry dzięki

za duża sygna RMCF

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...