Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]M2Fish 3.0.3 By .Erpel 100% Na Vista Na Patchu Andrzejt17

Monkey92

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 194
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pomocnik
Opublikowano

Działa, lecz łowi bardzo nieefektywnie. Moim zdaniem nie warto go stosować, większa szansa na wyłapaniu bana, niż jakimś wielkim wzbogaceniu się.

[edit] po ponownym uruchomieniu FB i metinów działa bez zastrzeżeń (win 7 Ultimate 64 bit) :)

GameForage to złodzieje!!

WALI MNIE TO, CZY DOSTAJE + CZY - !!

Opublikowano

Działa na win7 ultimate 32-bitowy :)

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

Mi działa.

Win 7 Ultimate 32 Bitowy

UP ten sam ;)

GB Street i jedziesz dalej!

Moja ulubiona pozycja?

To pozycja za kierownicą mojego motoru :D

Necik :

internetz.png

Opublikowano

mam win 7 ultimate 64bit i mam problem. niezaleznie ile dam czasu tego pierwszego i drugiego (Gram na Serwandesie) to wyciąga odrazu po pojawieniu sie chmurki

Opublikowano

No no... Bot dziła bardzo łądnie mam ten sam system i przez prace przez 18godz od wieczoru do powrotu ze szkoły następnego dnia bot nie wyłącza sie na 4 kontach oko 70-80 małzy wyjmuje :PPP

Opublikowano

Mam pytanko czy jeżeli w nocy ktoś ubił mojego chara to dlatego mogą mi się pokazywać ???????? ( najpier sprawdzam i są pytajniki a jak potem znow metka włącze to postać jest w mieście dlatego mogą wyskakiwać ??????? ) Prosze o szybką odp nagradzam + albo - jak kto chce :)

OMFG KAZAL WAM KTOS USUWAĆ MI SYGNE?

Are You Kidding Me?

Opublikowano

Ehh, zrobiłem reinstall metina, mam najnowszego frameworka i jak wlaczam bota poprzez ten Injector, daje na okno metina i sie bot wyłacza poprostu... mam Windowsa 7 32 bity... jakies pomysly ?;/

@Edit

Z tego co widze to nie ja tylko mam ten problem ze na 32 nie dziala...

No coz trzeba czekac na nowa wersje...

wgl dziala komus na 32bitach? chwalic sie jak tak... moje gg 4485798

Opublikowano

mam tego bota ale jak włączam metka odpalam bota z injectora ale nic sie nie pokazuje czym to może być spowodowane?

Pozdro dla wszystkich użytkowników mpc forum

metin2d.png

Opublikowano

@UP biorą tylko trzeba się namęczyć nad czasem wyciągnięcia szkoda też że nie łowi drobnymi rybkami:(

ja mam taki problem otworzyłem ok 100-150 ryb a tylko 4 małże....

Opublikowano

@Monkey92

JESTEŚ BOGIEM! xD

Dzieki wielkieee działa jak talala na 1 konie 2 ryby a na drugim cale eq nie wiem o co kaman xD

masz + i 5 co jeszcze chcesz ?

Dla osób zainteresowanych grą Shaiya

s1 Thesan, Dark Sin 16Lv+, zakładamy gildię.

Opublikowano

na jakiej wędce najlepiej łowić i na jakim czasie żeby jak najwięcej ryb wyciągać :D

Kto powiem dam oczywiście (+)

Opublikowano

ściągnąłem tego bota odpalam go wszystko gra ale kiedy naciskam na okno metina bot się wyłącza. Mam windows XP czym to może być spowodowane??

Proszę o pomoc będą plusy.

Pozdro dla wszystkich użytkowników mpc forum

metin2d.png

Opublikowano

Mi działa;) leci +... duza szansa ze bana dostane???

To zalezy, ja zablokowalem HS i lece bez obiejscia na windows xp prof sp3 32bit.

Jezeli ci sie trafi GM obok ciebie i bedzie do ciebie pisal a ty nie bedziesz odpisywal a bedziesz lowil to masz bana do 2012 roku jak moj kolega..

sygnaturaau.jpg
Opublikowano

Przedstawie wam jak ja uruchamiam FB na Windows XP Proffesional SP3 32Bit:

1. Sciagamy metina najnowszego i musimy go strorrentowac.

2. Sciagamy program ( http://www.mpcforum.pl/topic/243292-tuthackshield-blokowanie/) robimy tak jak w tamtym temacie.

3. Wlaczamy FB ([uG] Injector - PerX) Browse, potem zmieniamy na Auto, nastepnie wlaczamy meina i gramy..:)

4.(Jezeli ci nie dziala sposos z popkt. 3) ustawiasz w injectorze Manual wlaczasz metina, czekasz az wyskoczy torrentowanie i wtedy wlaczasz Auto..

Ja robie wlasnie tak i mi smiga. NIe wywala. 24h dziala.

Bez zadnego obejscia.

JEZELI pomoglem to daj + :)

sygnaturaau.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...