Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tiveria.Pl [Pl][Dedyk]

tiveria.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 207
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

serv lozny mam postac z triadicy ale jedyne czego brakuje i co przeszkadza wielu graczom to brak boja poniewaz to jest troche trzepanie kasy na is rozumiem ten 6 7 bon to dla maniakow itp ale boja w is ?! to priv wiec troche glupio bez boja ale tez trzeba zauwazyc ze to hard priv

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wybaczcie, ale błąd pojawił się w miejscu, którego po prostu nie monitorujemy. A kiedy jesteśmy w pracy/na studiach nie jesteśmy wstanie być na bieżąco z serwerem. Tak czy siak postaraliśmy się jak najszybciej wyeliminować błąd, a dodatkowo dołożymy starań by to się nie powtórzyło.

Opublikowano

Zagralem chwilke i co ? i serwer dno ;f gram osobiscie na anime ale off wiec dla mnie nic nowego tu nie ma triadica v1 byla najlepsza i taka pozostanie nie jakies marne podroby tyle ode mnie...

Opublikowano

można spol?

Postacie metin2 Priv

Mutusahai -na all priv woj od 1lvla mental od 80+ z dobrym eq bodziak

Rapten-na all priv ninja dagger only

Shuhatihai-na all priv sura czesto wp

Mensuhati-na all priv szaman po 90 heler od 1 smok

CELESTIAL -BYLO MINELO 96LVL SZAMANKA Bufaq najleprza na serwerze eq z woja

woj-164 EQ PRO OKRADZIONY PRZEZ ManiaqPL

Opublikowano

Gracz który pierwszy raz gra w metina jest wstanie nabić 40+ poziom w ciągu jednego dnia. Ty widać wybitne się postarałeś żeby pozostać na tym 29.

Opublikowano

@up

Wiesz co ty piszesz?

Dowiedz się kiedy powstała Triadica (Tiveria) a kiedy Anime. Anime to serwer Bambuska , a bambusek pierw był gmem na Triadicy. Dopieró później zrobił swój serwer który niezbyt wypalił ;>

I'm not Hacker

Opublikowano

@up

Wiesz co ty piszesz?

Dowiedz się kiedy powstała Triadica (Tiveria) a kiedy Anime. Anime to serwer Bambuska , a bambusek pierw był gmem na Triadicy. Dopieró później zrobił swój serwer który niezbyt wypalił ;>

Bambus3k nie byl GM'em tylko GA...a niewypałem moze Ty jestes...

Opublikowano

Tylko pod inną nazwą? Teraz jest team jest bardzo zgrany i doświadczony. Team potrafi pomóc w każdej sprawie i zawsze udzielana jest odpowiedź. Ulepszone są zabezpieczenia i naprawione bugi.

Ogólnie 50 razy lepsza niż triadica.

Mam wyłączone wyświetlanie sygnatur :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...