Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tiveria.Pl [Pl][Dedyk]

tiveria.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP

Polecam Psychologa..

Serwer DNO

Straciłem woja 72 z stalka +9 i nimfa +8

Nie mam zadnych dowodów że go miałem lecz go miałem ...

Wchodze na moją starą postać .. Patrzeee Konto Nie istnieje Mowie KUrVA Co jEST?

Dobra gram od nowa ..

I nie gram tu juz wbilem 65 i nara-.-

Nie polecam tego serwa

Polecam Yititan,anime, i te inneee !!

Ale nie to gówno !

x

• Odpowiedzi 207
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapraszam Was do wspólnej gry W Dekaron jest to Gra mmorpg coś podobnego do Metin2 ale o 100 razy lepsza np lepsze efekty , więcej klas . więcej skilli itp

Tu macie Link do Takiego mojego małego lv up 96 http://www.youtube.com/watch?v=_V3DT64R0BI W opisie filmu jest link do rejestracji i Down clienta

Można grać tylko przez clienta niema żadnych spolszczeń itp

Opublikowano

ja sadze ze to i tak sa tylko modyfikacje jak np bambus napisal 5 questow dla tradicy... a tych questow jest kilkaset to wklad w edycje tych plikow i tak jest znikomy ponizej 1 %,

triadica avalon extreme to sa tylko modyfikacje i nie sa to na tyle zaawansowane modyfikacje zeby roscic sobie do tego prawo.

Jak ktos sobie rosci prawa do tych modyfikacji to jest conajmniej smieszny i nikt w powaznej sprawie nie przyzna mu racji.

Opublikowano

@ tiveria.pl

Przeczytaj to co napisałem wcześniej, ale przeczytaj i zrozum.. Czytanie ze zrozumieniem nie boli, Przeczytaj nawet z 10 razy i wtedy odpowiedz.

A tak wracając do rzeczy.. Przez osiem miesięcy...? Robiłem to osiem miesięcy temu! Serwer miałem z trzy tygodnie i odszedłem więc nie sap =)

Wam źle nie życzę... Tylko słuchaj.. stwierdziłem fakty. Baza kopiowana wgrana z Triadicy... Na głównej stronie wielkie obłudy i mydlenie oczów wcieleniem Triadicy do Tiverii.

Zresztą w dump od rafine_proto będzie wpisane:

/*
Navicat MySQL Data Transfer

Source Server         : Bambus3kMt4
Source Server Version : 50085
Source Host           : 5.95.167.100:3306
Source Database       : item_proto

Target Server Type    : MYSQL
Target Server Version : 50085
File Encoding         : 65001

Date: 2010-02-18 17:26:17
*/

Tylko rafine_proto bo to jest ten system ulepszania =)

Więc pliki są kopiowane... bez zgody przeniesiona baza z Triaricy.. Więc nie atakuje was tylko mówię prawdę. =)

@paninax

Mi nie chodzi i quest i te bzdedy.. mi chodzi o to, że zrobili reklamę na Triadicy, przywłaszczyli bazę by przyciągnąć wszystkich =)

Każdy z nas zaczynał od zera.. a tak szybko by się nie dorobili reputacji. A tak powiedzieć, że odnawiamy Triadice przeradzając ją w Tivere + miłe słówka co to oszustw i ich zwalczania = pro reklama =)

@Brea

Zachowaj to dla nas.. ;d Nie chcę by był później oskarżany przez nich o jakąś akcję dywersyjną + reklamę swojego serwera.

Ashairo

Zapraszam na pw gdyż mnie tak jak mówiłem okradli.. może i to nie do końca moja wina ale się stało i się nie odstanie.

Z resztą każdego zapraszam na pw jeśli ktoś ma jakieś pytania. Nie chcę zarobić tutaj warnów i nie chcę psuć swojej reputacji tym serwerem =)

Pozdro.!

@SuicideRlz

tak... pliki insomini by iMer from e*pvp translate by insominia =)

Take błędy są tam, że masakra... i w ogóle te składnie jak z translatora dosłownie..=d

Powiem szczerze przez jakiś czas na nich bazowałem ale to było pół roku temu teraz możesz wpaść do mnie i do Wojtka zobaczyć co się dzieje =D

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

Wojtek, prawda jest taka, ze prawie kazdy uzywa plikow insomnii, ktore w wiekszosci pisalem ja wiec nie rozumiem o co wam chodzi. Sami (bezprawnie) uzywacie sobie moich plikow, ktorych, gdyby nie (cenzura) zONNI, byscie nie mieli, a teraz cos wam jeszcze nie pasuje.

9.png

userbarwb.png
Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Ja uważam, że nie przywłaszczyli bazy. No bo skądś ją mają :] Czyli na pewno jej nie ukradli..

To wszystko wygląda bardzo profesjonalnie. Więc jak na razie lepiej jest dobrze ;]

Opublikowano

Spearker ja też nie mam bojowca, ponieważ mają je tylko ci, którzy kupili sobie w is na triadice lub zrobili w grze, a wątpię, że ktoś zrobił ... Więc gra od początku jest tutaj nie opłacalna.

Opublikowano

TEraz i tak juz ludziom sie nie chce grac na tych sewerach

zobaczcie sobie tego serwera

http://www.mpcforum.pl/topic/221013-zapraszam-was-do-gry-w-dekaron/

Dekaron , to sie nazwywa cos , wszystko poprzerabiane nowe skiel questy mapy i mobki a nie tam znowu tluc od nowa te same psy itd

Dekaron to serwer na miare nowej wersji Metin wogole podziw dla osoby ktora tak przerobila te pliki serwerowe

http://dekaron.gamehi.com/

stronka tez niczego sobie , tylko - bo spol nie ma i trzeba klienta zaciagac

Opublikowano

UP.

Jedyny, który pomimo tego, że ma swój server potrafi docenić robotę innych i nie oskarżać ;]

EDIT

A może i nie ma ale i tak plus za nie gadanie głupot i zazdrości ;]

Opublikowano

Serwer powiedzmy jest niedorobiony. Przeczytałem cały temat od 1 posta i widzę, że Tiveria się powtarza ^^ Jakby już nic nowego nie miał do powiedzenia. Wrócę do oceny, serwer ma sporo minusów, stare pliki bo nazwy bonów są przestarzałe(Silny przeciwko Pół-Ludziom śmiech na sali) albo drop... expie już i mam 54 lvl i nie sądze bym łatwo nabył eq na ten 54 buty, naszy. z łez to samo branse... yang ładnie leci ale drop itemów dno, kolejne co wiele osób się czepia to stare konta. Mi to nie przeszkadza no ale teraz jak widze 80 lvl co lata na BO i się cieszy, że ubije expiacy 40 lvl to mnie poprostu krew zalewa(pisząc coś w stylu "Hahahaha wkońcu na starym koncie muszę się nacieszyć!". Next kolejny to team mi trochę nie odpowiada pewnie dlatego, że w 1 temacie trochę podyskutowałem. Bd. grać na tym serwie bo jakoś to, że starzy gracze będą grać i wgl. to będzie ten klimat który już mi się zakodował. Sram na to "Wielka aktywacja Tiveri!" gówno prawda oczywiście bo gdyby nie znajomi co tam grają bym wgl. nie wbił ;] To tyle z mojej strony mam nadzieje, że zrobicie coś z bugami, wkurzającymi cziterami itd. Czekam na zmiany ;]

5428180936970289905.png

Opublikowano

Tiveria.Pl uważa się za najlepszy serwer i przy tym ciągle zostaje, niestety mylicie się, należycie do grupy najgorszych serwerów względem Teamu i grywalności..

Taka jest moja opinia na temat tego serwera.

channelekox.png

Jeżeli pomogłem walnij

add.png:)

Proszę moderatora o zdjęcie %, dziękuje.

omgkk.png

Pozdrawiamy pana D&G :*

Vectra Net Power!

<3

989809993.png

Opublikowano

Bambus kutasie, przypominam ci huju ze amime nadal nie dziala zacznij juz kolowac kase, pozycz od matki czy cos huj mi to server ma dzialac daje ci tydzien

Opublikowano

@tiveriapl

Jesteś kompletnym debilem i złodziejem, tyle o tobie sądze pierdolcu niemyty

channelekox.png

Jeżeli pomogłem walnij

add.png:)

Proszę moderatora o zdjęcie %, dziękuje.

omgkk.png

Pozdrawiamy pana D&G :*

Vectra Net Power!

<3

989809993.png

Opublikowano

Po prostu ktoś mnie oświecił, dlatego zmieniłem zdanie. Ale nie będę z tego powodu Was jechał od debili jak ta banda niewyżytych dzieci

Opublikowano

Ojjj po krótkiej grze zacząłem sadzić, że to porządny priv ;d

0 lagów!, dośc trudny ;d (bodzie dropimy samemu + ulepszacze)

Polecam boski priv!: )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...