Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tiveria.Pl [Pl][Dedyk]

tiveria.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja powiem tak: NovaMT2 Orion, Sirius, FebeMT2, AvalonMT2 itp. itd... raty ludzie raty!!!! Przecież niedługo dojdziecie do takiego poziomu stawiania serwerow, że na PL przy IS da się równie szybko expić!

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

• Odpowiedzi 207
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

2up ma wlasnie racje

kiedy powstanie dedyk z ratami np 500% zeby moza chociaz w miesiac wbic ten 127lvl

bo to sie robi smieszne

niedlugo beda raty 0,000000001 to koks w fms bedzie pro

sstwc.jpg

Opublikowano

Czy cilent tiveria.pl też potrzebuje net.framworka 4.0 ?

fwlogo.png

Zapraszam na Fantasticworld.com.pl. Grajcie , walczcie , bawcie się

Od dziś zbieram +

Opublikowano

dobre .... po co wy reklamujecie server jak wiekszosc nowych graczy albo nie moze wejsc przez to ze net framework 4.0 porzebny albo ze nie chca grac z graczami ktorzy sa od nich o 100 lat swietlnych do przodu.... Jeszcze ta wasza pewnosc siebie ze jacy wy jestescie profesjonalni i wogole to powiem ci tak ze jestescie profesjonalna grupa podrabiaczy juz utworzonych kodow jedynie co "moze" zrobiliscie [chodz watpie] to po zmienialiscie kilka malo istotnych rzeczy i uwazacie ze zrobiliscie kawal dobrej roboty.. Bzdura jezeli nie zrobicie resetu kont albo s2 to server szybciutko padnie bo tym 90+ znudzi sie ciagle pvp w miescie a nowi gracze zostali znacznie odstraszeni.

Tyle odemnie profesjonalisto tzn Techniku Informatyki z podrzednego technikum;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Czy cilent tiveria.pl też potrzebuje net.framworka 4.0 ?

Tak potrzebuję specjalnie ściągłem.

A z tym Net 4.0 to tak on psuje system. Ja zainstalowałem ostatnio 3.0 i zepsuło wiec z 4.0 jest tak samo... Aby nie było że nie mówiłem. (Tylko na nieoryginalnych windows xp)

Opublikowano

UP pobierz moda by kamer i będzie działać.

fwlogo.png

Od dziś zbieram +

Opublikowano

Nie zagram gdyż potrzeba net.framework 4.0

Pozdrawiam

fwlogo.png

Od dziś zbieram +

Opublikowano

a już chciałem grać a tu net 4.0 frameworka jaki żal ja zaczekam az kamer wstawi go na moda to moze w tedy se pogram

Jak pomogłem licze na Lajka!!!
Opublikowano

UP a zrobicie coś z net framework ? np zmienicie wersje ?

fwlogo.png

Od dziś zbieram +

Opublikowano

Na razie chcemy się skupić na aktualnym serwerze i ustabilizować sytuację.

Problem z NetFrameworkiem jest taki, że nie możemy wybrać sobie pierwszej lepszej wersji. 4.0 jest wymagane przez rozwiązanie użyte w launcherze. Więc przejście na 2.0 byłoby praktycznie niemożliwe. Szukamy najlepszego rozwiązania dla tej sytuacji.

Opublikowano

Up a ile może to potrwać ?

fwlogo.png

Od dziś zbieram +

Opublikowano

Nuuudaa!!! Znów nudny serwer typu AnimeMT2..

@EDIT

A właśnie przecież to Triadica zapomniałem, że ten serwer w części jest podrobieniem PL'a.. Profesjonalny to ten serwer może i jest co z tego skoro jest na tyle nudny, że graczom nie chce się grać?

11573538277329494069.gif

Opublikowano

nuda.. skasujcie konta bo np ci co grali na tradica to mają już tam swój lvl i dobre eq a jak nowi zaczynają to nic nie mają..

taki serwer to możecie sobie w dupe wsadzić, bez obrazy.

graphic.png

Opublikowano

jedyne co macie dobre to strona www ... serwer nie jest nadzwyczajny i wcale tej pracy nie widać ...

Jednak zapewniam Cię, że w serwer włożyliśmy mnóstwo pracy. Może nie widać tego w postaci questów (bo tylko to Was interesuje), ale zabezpieczenia, konfiguracje, naprawa autoryzacji, to były priorytetowe rzeczy. Teraz gdy to wszystko mamy, zapraszam do zgłaszania sugestii, wtedy będziemy mogli dodawać nowe questy itp.

Opublikowano

Beznadzieja nawet nie odpale jej bo lanucher wymaga nf4 a na xp nie działa po 2 niewiem czy sciagać klienta bo pewnie też bedzie potrzebny nf4 Wole animemt2 tam bynajmniej umjeja coś zrobić a nie skopiować stare pliki !

ref

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...