Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tiveria.Pl [Pl][Dedyk]

tiveria.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teraźniejsza administracja widać kompetentna. Zero zarzutów ale mam jedno pytanie. Na stronie serwer nie mogę się zalogować. Czy ten problem będzie również w grze? Login oraz hasło wpisuję prawidłowe.

Ja tak samo mam ale nie wiem jak w grze bo nie odpale lunchera

32952.png

32374.png

• Odpowiedzi 207
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A co z tym net frameworkiem, jeden napisał, że psuje system ? ;]

podobno coś tam zawiesza i pisze że masz nielegalnego wina(a to utrudnia)

ja mam oryginala ale jakoś czekam na iiny priv ale + za reklame

A obecnie gram w: Minecraft: Terraria: Team Fortess 2: Empire Total War(sporadycznie)

Na początku 1945 roku, US Navy otrzymała unikalna jednostką: pierwszy na świecie statek będący wytwórnią lodów. Nazywał się "Ice Cream Barge" i jego zadaniem była produkcja lodów dla marynarzy na Pacyfiku. Wydajność produkcyjna wynosiła ok. 36 tys. galonów (ok. 136 tys. litrów) lodów na dobę !! Statek a własciwie - barka, nie miał silników i był holowany z miejsca na miejsce. Był tez - z wiadomych względow - najpopularniejsza jednostka we Flocie Pacyfiku !

Opublikowano

Serwer świetny, chodź jedna rzecz jest niesprawiedliwa. Chodzi mi o to, że starsi gracze mieli możliwość kupna bojowca, militara w is, a nowi gracze muszą się męczyć. :/

Opublikowano

Jak dlamnie troszke dzwine zeby byl nowy serwer a stare kanta troszeczke nie halo jak dlamnie.

banner5.gif

Opublikowano

Jak dlamnie troszke dzwine zeby byl nowy serwer a stare kanta troszeczke nie halo jak dlamnie.

To nie jest nowy serwer tylko to jest stara triadica o innej nazwie ponieważ się zbugowała i były konflikty gm

Trzeba było grać wczesniej a teraz marudzicie ze stare konta.Mówi się trudno ja jakoś nie marudze ze mam 50 a ze inni 90 +

32952.png

32374.png

Opublikowano

Ja nie wiem po co tworzyć 2 serwer jak Anime dosłownie to samo . Jak ktoś się przysra że triadica była 1 to was wyśmieje . Bo bambus3k stworzył 3/4 triadici i te pliki należały do niego . A skoro to nowy serwer to powinno zostać coś zmienione żeby nie konkurowało z innym serwerem .

Opublikowano

Ja nie wiem po co tworzyć 2 serwer jak Anime dosłownie to samo . Jak ktoś się przysra że triadica była 1 to was wyśmieje . Bo bambus3k stworzył 3/4 triadici i te pliki należały do niego . A skoro to nowy serwer to powinno zostać coś zmienione żeby nie konkurowało z innym serwerem .

W mojej okolicy są dwa sklepy spożywcze, mają praktycznie ten sam asortyment. To znaczy że trzeba jeden z nich zamknąć?

Co do Bambuska, sporo kodu napisanego przez niego zostało usunięte, a cała reszta będzie usunięta prędzej czy później, nie jesteśmy amatorami i nie potrzeba nam kodu Bambusa, gdyż potrafimy napisać go sami.

Opublikowano

W mojej okolicy są dwa sklepy spożywcze, mają praktycznie ten sam asortyment. To znaczy że trzeba jeden z nich zamknąć?

Co do Bambuska, sporo kodu napisanego przez niego zostało usunięte, a cała reszta będzie usunięta prędzej czy później, nie jesteśmy amatorami i nie potrzeba nam kodu Bambusa, gdyż potrafimy napisać go sami.

A ja mam prośbę m.i.n jest tu dużo bugów które widać na rzut oka

strażnik w chujno nie działa

w dozie w qescie jest "otwurz" zamiast otwórz gdy chce się kupić doza gdy sie anuluje to wlasnie tu jest błąd i na razie jeszcze szukam ;p

32952.png

32374.png

Opublikowano

Aktualny klient powstał z czystego Metina 2008, wersja od Bambusa była tak zaśmiecona że grzechem byłoby z niej skorzystać. Różnica między nami a Anime MT2 jest taka, że nas serwer jest uruchomiony. Co do kodu Bamuska, do przepisania zostały nam jego zwoje, bo praktycznie wszystkie quest zostały od nowa opisane i sprawdzone pod kątem sprawności działania. To tyle jeśli chodzi o flame z przyszłymi graczami, szanujemy Wasze zdanie ale my widzimy tą sprawę ździebko inaczej. Dlatego szkoda naszego i Waszego czasu, który możemy przecież poświęcić na robienie produktywnych rzeczy.

Opublikowano

To, że wszyscy mają eq +9 i duże lvle to akurat nie ważne, ale to, że mają bojowce i military to naprawdę nie sprawiedliwe, ponieważ teraz nie ma możliwości kupna konia w is ...

Opublikowano

Uśmiech pojawia się na naszych twarzach, jak widzimy posty o treści "Bambusek zrobił 3/4 triadici, pliki są Bambuska". Kod serwera nie należał do Bambuska, nie należy też do nas (autorem jest studio, które stworzyło Metin2). Tak czy siak serwer gry został postawiony od podstaw przez nas oraz profesjonalnie skonfigurowany, czego nie można powiedzieć w żadnym stopniu serwerze gry, który stał na triadica.net, ani o żadnym innym polskim serwerze Metin2. Questy natomiast zostały użyte takie, jak były na triadice. Bambusek dał pozwolenie na to Sui'emu, który jest też członkiem ekipy Tiveria.pl. Niemniej jednak same questy napisane są tak fatalnie, że wymagały masy poprawek z naszej strony. Questy ulegną diametralnej zmiany, a większość dotychczasowych questów poleci do kosza. Tyle w tym temacie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...