Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tiveria.Pl [Pl][Dedyk]

tiveria.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Beznadzieja nawet nie odpale jej bo lanucher wymaga nf4 a na xp nie działa po 2 niewiem czy sciagać klienta bo pewnie też bedzie potrzebny nf4 Wole animemt2 tam bynajmniej umjeja coś zrobić a nie skopiować stare pliki !

Sciagni Mod Kamera (metin2mod.tk) jest dodany launcehr z 3x CH, a na cliencie takżę potrzebne net 4 ;]

• Odpowiedzi 207
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moim zdaniem serw super leci +sik

metalicafan.png

xboxuser.jpg

4bpygy89h3b9yskoeb2.jpg

esmqmktyn0v994jsoxa6.jpg

eok61594jf8xr21e3sb6.png

bic9dmvbc2brez3nckvx.gif

Daj +sik to nie jest nic trudnego ..:)

Sygna Troszke By Me Troszke Pobrałem :) Zbieram +siki :)

Opublikowano

Mnie sie podoba jak wam sie nie podoba to nie grajcie i po co piszecie w postach lol ...

Idzcie na Global jak wam nie pasi priv -.^ cieszcie sie temu co je odnalazl ; >

x

Opublikowano

dobre .... po co wy reklamujecie server jak wiekszosc nowych graczy albo nie moze wejsc przez to ze net framework 4.0 porzebny albo ze nie chca grac z graczami ktorzy sa od nich o 100 lat swietlnych do przodu.... Jeszcze ta wasza pewnosc siebie ze jacy wy jestescie profesjonalni i wogole to powiem ci tak ze jestescie profesjonalna grupa podrabiaczy juz utworzonych kodow jedynie co "moze" zrobiliscie [chodz watpie] to po zmienialiscie kilka malo istotnych rzeczy i uwazacie ze zrobiliscie kawal dobrej roboty.. Bzdura jezeli nie zrobicie resetu kont albo s2 to server szybciutko padnie bo tym 90+ znudzi sie ciagle pvp w miescie a nowi gracze zostali znacznie odstraszeni.

Tyle odemnie profesjonalisto tzn Techniku Informatyki z podrzednego technikum;]

Wiesz coś ci powiem ja na triadicy mam 65lv triadicy-tiveria zrobili kawał dobrej roboty ze ożywili serwer ale szkoda ze trzeba mieć net framework 4.0 dla nowych graczy sa konkursy szybko sie wbija lv teraz TOP grają ?

nie! wiedz masz czas na zrobienie dobrego konta ..

Pozdrawiam

QaNN3 Lv.65

Opublikowano

Posłuchajcie..

Z tego co wiem a wiem bardzo dużo o każdym prywatnym serwerze bo pomagamy sobie nawzajem, to Tiveria to oszuści..

Dlaczego tak uważam i sądzę...? Proste gdyż zostały ukradzione pliki serwerowe i baza danych wraz z postaciami i kontami z Triadicy. Zrobiona reklama na Triadicy.net czego nawet administrator serwera Triadicy nie widział... Było to w celu przyciągnięcia wielkiej ilości graczy z Triadica.net. Moim zdaniem to chamstwo i wielka prowokacja z ich strony..

Za kilka dni wam wyjdą wielkie oczy jak Triadica ruszy z hasłem dotyczącym Tiverie... Tyle wiem, ogólnie to nie udzielam się bo mi to wisi. Kto jest normalny z tamtej ekipy to Sui i go cenie na arenie Metin2 gdyż ma wielkie pojęcie a reszta..? Jak czytam te bzdury z pierwszej strony to masakra... Cytując:

Jesze kilka zdań do graczy ze starego serwera Triadica.net.
Zapewne wielu z Was wie, że na Triadice działo się źle (oszustwa, nieuczciwe praktyki GMów, bugi), jednak mimo wszystko był to duży i popularny serwer. Nie wyobrażamy sobie bez tego niego polskiej sceny metina. Mimo, że Tiveria.pl nie jest kontynuacją serwera Triadica.net tylko zupełnie nowym projektem, to z dniem dzisiejszym Triadica.net zostaje wcielona do serwera Tiveria.pl. Dla większej jasności: serwer Tiveria.pl nawiązał współpracę z administratorem Triadica.net (tylko z administratorem, cała ekipa GMów - przekrętasów idzie w zapomnienie) i postanowiliśmy przywrócić ją do życia. Jeśli posiadałeś tam konto, możesz nadal grać swoimi postaciami, wystarczy, że podczas rejestracji je zaimportujesz.

Proszę nie obawiać się podstępu, próby wyłudzenia danych do kont Triadica.net itp. Ona już nie powstanie, od dziś Triadica to Tiveria. Na stronie www.triadica.net wisiał zresztą oficjalny komunikat o fuzji z Tiverią - dla pewności. 

Tak więc pod koniec tego wpisu jeszcze raz witamy i achęcamy do aktywnego grania oraz brania udziału w życiu serwera.

Ładnie sobie wykorzystaliście inny serwer pod swoje niecne cele.. Tyle z mojej strony =)

ps. Z tego co wiem to Triadica.net rusza niedługo z tą samą bazą bez żadnej cofki ale nie wiem czy to pewne źródło wiedzy..

Pozdro.!

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

Hehe...Klikam ok i sie ten komunikat WYLACZA ! I nic dalej... ^ ^

beztytuuitq.png

Nie wylacza tylko chyba wlacza

Dawaj -Bo jak nie to Cie znajde i Wykastruje!! ;D

3 Pół nagie Studentki!!!~~~~~~~> http://birdynamnam.wrzuta.pl/film/2JE9FObma9S/mojoflix_dancing-naked-girls lub

Wbijac!!!! ~~~~~~>http://www.mpcforum.pl/user/55148-stwoor1995/

Opublikowano

hm.. co tu powiedziec

porazka i tyle :>

serwer to dno

nie chodzi o to ze to hard

ale poco stare konta zostaly?

bedziecie mieli taka ilosc osob ile jest na serwerach hamachi .....

pzdr

Jeżeli uważasz że Ylayron to dziecko które zatrzymało się umysłowo w wieku 5 lat wklej to na swoją sygnaturę.

Opublikowano

a mnie ciekawi jak dziala ten import u was bo zeby zrobic import to trzeba wykonac dosc skomplikowana operacje

-dodac konto do account

-dodac do player player_index i item dla account_id = id z account odpowniednie rekordy

wiec mysle ze ta baza wogole jest z tradicy , tzn ten serwer stoi na bazie triadicy a import polega na tym ze dodane sa nowe kolumny w account ktore aktywuja konta a nie je importuja.

ja jak chcialem sie tam zarejestrowac to mi wyskoczylo ze id juz jest zajety mimo ze nie importowalem konta.

Po tym wnosze ze baza jest z tradicy a konta nie sa importowane tylko aktywowane.

Opublikowano

Witam,

yitian2.pl to już najlepszy serwer... nowe bronie, nowe wierzchowce.. Co najważniejsze GM wzięli sobie do serca uwagi graczy i już nie ma extra bonów od GM itp.

Zapraszam bo gra to teraz czysta przyjemność na tym serwerze i z czysty sumieniem mogę wam go polecić

www.yitian2.pl

Opublikowano

@Bambus3k, nie wiem czy wiesz, ale sam synek (nie, nie mam zamiaru uzyc duzejj litery) robil przekrety, sprzedawal eq za pln etcetera. Przyjal mgle bez mojego pozwolenia, on zaczal sie bawic komendami, duszek tez sprzedawal eq za pln... Wiec chyba sam Ty i Inni rozumiecie dlaczego zmienilem zespol. Nie mialem zamiaru nadal byc pod komenda jakiegos inkompetentnego head admina, ktory wchodzi raz na pruski rok i nie raczy zapytac jak sie mam. Mam nadzieje, ze to rozwieje wszystkie wasze watpliwosci, jesli macie jakies pytania to prosze pytac tutaj.

9.png

userbarwb.png
Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

@Sui

Macie jakiś plan na S2?

Bo na S1 nie mam zamiaru grać. Za dużo ludzi, z dużymi lvl'ami...

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Bambus3k kutasie wypierdalaj stad, nie wiem ocb ci z tiveria bo tam nie gram ale zajebales huju hajs z animemt i oszukujesz graczy ze jakis gm zajebal, a ci jak te debili nadal wysylaja wypierdalaj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...